ציץ רותח.

Shusho

New member
ציץ רותח. ../images/Emo110.gif

פינקפלוידדדדדדדדדדדדדדדד!~!!!!!!!!!!!11111111 פאקינג פינקפלויד בעוד כמה שעות והמקלדת שלי מעצבנת אותי ולא מרגישים שהרווח נלחץ בכלל בהצלחה לכן עם הדוליז וזה:|

bleu cat

New member
../images/Emo41.gifשלי חדשה

בייס bebadoll היא עם כותנת לילה

sister15

New member
תגובה [=

אז ככה: השיער: אני אוהבת מאוד את ההצללה שלך אבל הוא נראה גושי [?] כדאי שתוסיפי קצת שוונצים מכנסיים והחולצה: מאוד מאוד יפה!
השימלה: היא עקומה למטה
וההצללה לא נכונה כדאי שתסתכלי בדוליז של בנות אחרות או במדריכים נעליים:
ובכללי דולי ממש יפה! [=

זה מטוס?!:O../images/Emo54.gif

שיער: לא טוב במיוחד.הצורה נחמדה, אבל גם בה יש מה לשפר. ההצללה לא נכונה מבחינת היגיון-עשית אור מאחורי הראש-בדיוק במקום שאמור להיות צל. פחות איזור צל בסביבות השביל. הפלטה טובה, ואהבתי את השוונצים של הסוף, אבל בגלל שהיא בכותונת לילה- לדעתי כדאי שהשיער שלה יהיה קצת יותר מבולגן. היא הרי הולכת לישון, וכשהולכים לישון, אצלי לפחות, השיער ממש לא מסודר. חולצה לבנה: ההצללה לא טובה כ"כ. היא לא ברורה. כמו כן, אם זה אמור להיות לבן-זה לא. זה די אפור.לדעתי כדאי להחליף פלטה.ועוד משו- לא יודעת מה איתך, אני לא הולכת לישון עם בגדים צמודים.. כותונת: הצבע נחמד, אבל לדעתי כדאי אחד יותר בהיר. צמודה מדי לדעתי-שוב, היא הולכת לישון. הקפלים לא טובים- אם לא באים מזווית הגיונית. הם צריכים לבוא מלמטה ולהיות גדולים כאלו, לא מהצדדים. אני לא יודעת אם הפלטה לא טובה או שלא השתמשת בה טוב - אבל ככה זה לא נראה ממש טוב. מכנסיים: אותה בעיה כמו בחולצה- הפלטה אפורה. נעליים: אני לא יודעת מה איתך, לי הן נראות כמו נעליים רגילות עם פרווה. בנעלי בית ברוב המקרים אין שרוכים. אבל אם מתעלמים מהעובדה שהיא עם נעלי בית- השרוכים לא מסודרים בצורה הגיונית. הם ישרים מדי. ההצללה לא טובה. מקווה שעזרתי

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאבל אין לי דולי.../images/Emo3.gif.

nni8

New member
שוב היא עם תיקונים רק 1 הגיבה

תגיבו פליז...בייס פינקלנד

xxgatxx

New member
../images/Emo134.gifאני אגיב!

קודם כל איזכור בייס P;
שיער חמוד ביותר. ההצללה, החלק הבהיר, אמור להיות בפוני ולא באמצע בראש עצמו [שם אמור להיות הצבע הכי כהה. את הפוני אני מציעה לך לעשות בשיטת פיקסל פיקסל או פשוט ועגול. זה הרבה יותר נוח [לי P;]. אל תשכחי הצללות מעל!
מחוך קודם כל את צריכה שיהיה צל בקו של החזה כולו [ולא רק בחלק של הציצים]. בנוסף מתחת לקו החזה צריכה להיות קצת הצללה של החזה [כי הוא גדול טיהי] על הבטן. את המחוך עצמו תשני בסוף את הקשת שתהיה כלפי מטה ולא מעלה כי זה לא פרס... פסרצ... משהו!
מכנס חמוד מאוד. תמשיכי אותו עד שיגיע לרצפה [מאחור]. בחלק התחתון של המכנס את צריכה לעשות קפלים... כי זה החלק שיש בו הכי הרבה קפלים בדר"כ P;
גרביים טיהי יפות, תצלילי את ההדפס לפי הגרב

תודה ../images/Emo13.gif

שיער: אני אתקן... מחוך: אני אנסה לתקן... לא ממש הבנתי... מכנסיים: אני לא יודעת לעשות קפלים
... אני והמורה האהובה שלי בדיוק מגיעות לזה
גרביים: ההדפס מוצלל לפי הגרב
...

2ofir

New member
גאדדדדדדדדד זה מדהיםם

השיערר זטנע קטנה ומרשעה

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifגם ציצי,גם דולי,וגם מצבה.

נו די]; אסור לתת לך לחיות!

למעלה