ואו . השיער .
M Miss Naama New member 3/7/05 #121 ../images/Emo48.gif אוי גאד. השיער. |מתה| *מתפגרת* |נסקלתבגרזנים| את כבר יודעת שיש לך. אממממממממממ. סיכוי. כן, סיכוי. השיער הטוב ביותר. |מתה| למדי אותי לעשות שיער! פאק יו!
../images/Emo48.gif אוי גאד. השיער. |מתה| *מתפגרת* |נסקלתבגרזנים| את כבר יודעת שיש לך. אממממממממממ. סיכוי. כן, סיכוי. השיער הטוב ביותר. |מתה| למדי אותי לעשות שיער! פאק יו!
N Nagboom New member 3/7/05 #122 XDDDDD../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זאת דולי כ"כ פריקית!!!! אבל *מתעשתת* יפה!!! ישר כוח!
XDDDDD../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זאת דולי כ"כ פריקית!!!! אבל *מתעשתת* יפה!!! ישר כוח!
פ פליצה פליקה New member 3/7/05 #144 ../images/Emo15.gifאתן כל כך חמודות והזויות כולכן אל תמותו תודה:] מה מוזר בהצללה של הקוקיות?
S Science Fiction New member 3/7/05 #8 נו אין לי דולי]; ../images/Emo119.gif [פינקפלויד!!!!!!!!!!!1111 אעאעא!!!11]
T TEENAGER1 New member 3/7/05 #11 ../images/Emo66.gif חדשה. בייס מ-KH. קווי המתאר לבגדים ולנעליים של שני מהמירוץ, רק שיניתי פה ושם. מקווה שזה בסדר ^^ והשיער והכובע שלי לגמרי ^^ וגם הרשת
../images/Emo66.gif חדשה. בייס מ-KH. קווי המתאר לבגדים ולנעליים של שני מהמירוץ, רק שיניתי פה ושם. מקווה שזה בסדר ^^ והשיער והכובע שלי לגמרי ^^ וגם הרשת
מ מלפפון ים 1 New member 3/7/05 #12 היקי. השכל שלי היטגן בחום הזה. בייס [מה שנשאר ממנו ] מקוויחנה. לתחרות שחור לבן.
B bleu cat New member 3/7/05 #16 יפהההה../images/Emo99.gif הלוואי עלי לצייר ככה |מאוהבסוגדמזילרירמקווהלציירככהבעודשנהשנתיים| עם תביני מה רשמתי שם מגיע לך
יפהההה../images/Emo99.gif הלוואי עלי לצייר ככה |מאוהבסוגדמזילרירמקווהלציירככהבעודשנהשנתיים| עם תביני מה רשמתי שם מגיע לך