ציפורי לילה

Yuvalenko

New member
לא. רבט. מצטער. איך רואים שהיית

מסטול מעייפות כשכתבת את זה...
אולי התבלבלת עם אל ג'זאיר, היא אלג'יר, בירת אלג'יריה כמובן. או שמא חשבת על "אל תגזים", שהיא פלג מתון יותר בסיעת ה"תנזים"... אולי דיברת על "אל-אדין", קבוצת תמיכה פרו איסלאמית למאוננים כפייתיים, או ליתר דיוק - משפשפים...

kfm

New member
"אל-אדין"....

זלא איזה סרט כזה על אחד עם ג'יני ומכנסיים רחבים?

kfm

New member
קהההה!!

אז בגלל זה אמרת שהם משפשפים?? בגלל שהוא שיפשף תמנורה?! עכשיווווו הבנתייייייייייייי

kfm

New member
**(הפטיש זכאילו הוא נותן לטמבל מכה

בראש בצד....כי הוא טמבל...למי שלא הבין את השנינות.)

Yuvalenko

New member
"הוא" טמבל.... אני מבין.... ../images/Emo11.gif

אני יכול להיות זה שמכה עם הפטיש ב"טמבל" הזה לכאורה??...

~*~gaL

New member
יובל,

תעזוב כבר את עניין השלישיה, אתה הרי יודע שזה לעולם לא יקרה, נכון? עזוב, פגעת בי. אני זורקת אותך - ומתגרשת ממך. אני ומתן נשואות. פאוור טו דה פיפול!! או משהו כזה...

Yuvalenko

New member
אני מצטער גל. זה לא היה בכוונה. זה

רק בגלל שאני גבר, אני חייב לייצג את העם הגברי כמו שצריך, אז אני משחק אותה חרמן, עושה את עצמי שאני רוצה שלישיות, רביעיות וחמישיות קאמריות... אל תיקני את זה. תיקני ריבוק, אצלי בחנות, אני אעשה לך הנחה. גם אנחה, אם תרצי. אגב, זה לא שוחד... אז מה, את עדיין רוצה להיפרד?

Yuvalenko

New member
קיצור של שילינג. :)

כי הקיצור הקודם היה שלנג, אבל את זה יעל תפסה..

kfm

New member
יא אללה לכמה אנשים בפורום הזה אני

נשואה.....אני מרגישה כלכך מלוכלכת...המצפון שלי לא נקי..(הבנתם? מלוכלכת...נקי..איי השנינות.) בכל אופן, גל- אני אוהבת אותך. הרי את מקוקשקת לי. מה? ביצה? מישו הזכיר אוכל?

kfm

New member
אא....*אההממ*...א..אפחד..ל..לא..../images/Emo11.gif

לא נשואה לאפחד....8 -{ אוקיי! אני לא יכולה לעמוד בזה יותר! עלית עלי (הפעם אני למעלה)! אני נשואה פה לספיר, גל, פולי ולאחרונה גם יובל. אם שכחתי מישו תודיעו לי. אה..ואני בהריון...גל, יש לנו סנאי. סנאיו משלנו! פרוותי ונעים! איך נקרא לו

פIלי

New member
../images/Emo7.gif בגידות

אני עצוב. אגב גל, הגניבת פרצופים שהתרחשה פה לא עברה ליידי. "|:" הוא סימן רשום לי.

kfm

New member
בגידות? אני? חס ושס!!

אני רק מנסה *להכיר את *הצד הפנימי* של כולם פה...

למעלה