ציפורי לילה

פIלי

New member
ציפורי לילה ../images/Emo118.gif

לכל המבולבלים - ציפורי לילה שרוטות, היום, שעה 12, גל"צ. לעוד יותר מבולבלים, אפשר לשמוע דרך רדיו קונבנציונלי, דרך המדייה פלייר (9 ומעלה), דרך האתר של גל"צ, או דרך הממירים הדיגיטליים (או עוד דרכים יצירתיות שלא חשבתי עליהם). תירוצים לא יתקבלו. ומעיין מומלץ להקליט את התוכנית.

Testicles

New member
אוף! ניסיתי אבל אני לא מצליח

נשבע לך שניסיתי. נשבע בממא-עוף! אני לא מצליח דרך האתר של גל"צ וגם לא דרך המדיה פלייר. וממיר דיגיטלי אין לי...

פIלי

New member
אוווווף ../images/Emo46.gif

נרדמתי אחרי הקטע עם החנות פרחים. לעזזל. יש סיכוי שמישהו הקליט? (מתן אולי...?)

greeneye

New member
../images/Emo7.gif

הככנתי לי קלטת מבעוד מועד. נשארתי כרגיל ערה במכוון עד 1, ואז באתי להפוך את הקלטת בחדשות. אני מוציאה את הקלטת ו......וויש! יוצא כלללללל הסרט. קיצר, החזקתי את עצמי בכוח ערה כל הלילה והצלחתי לא להרדם, חוץ מהעובדה שאני לא הכי זוכרת מה היה בסוף... קיצקץ, אין מוקלט. והייתה לי שעת אפס. אני מתה מעייפות.

mati88

New member
אני ניסיתי....וואי באמת שניסיתי....

אבל ב11 וחצי נרדמתי....ואפילו הכנתי קלטת אבל לא הפעלתי תהקלטה כי נרדמתי...אוווווף..... מתני, הקלטת?

kfm

New member
*אההמממ* *אההמממ*

מתן-הקלטות-והצלות-במצבי-חירום-של השעות הקטנות בלילה- בע"מ !!!! מוקלט!!
וגם נשארתי עדדדד הסוף! אפילו שהיה היום בוחן בהיסטוריה! כאבוד!

Yuvalenko

New member
מתן, את רוצה להתחתן??...

ועוד משו, אחרי החתונה, הרכוש שלי - שלך, והרכוש שלך - שלי. נכון? ויש לך את התוכנית מוקלטת, נכון? רק מוודא.

kfm

New member
מסכימה בתנאי שתתן לי את האוטו החדיש

והמשוכלל שלך.....

פIלי

New member
סכין תקועה בגבי.. וזה כואבבב

אם לצטט את יותם "אבקת חשמל". בחור מצחיק.

kfm

New member
חחחחח......*חוטי ברזל תקועים לי

ברגליים*.....וגם זה כואבבב....
תה יודע מיכאב יותר? אימני אביא איזה מגה פון....ואצעק כל מיני דברים....
וכן. יותם מצחיק. בוקר טוף..

פIלי

New member
וואי

יום אחד אני פשוט ירביץ למסטול הזה כל כך חזק שהוא ישכח שיש לו ברווז. טוב נו, בסוף הוא הפסיק אחרי שאני וליאור קפצנו עליו.. חח המסכן נפל על איזה סלע.. היה מבדר בקיצור.

Yuvalenko

New member
ביום שלא החזרת לי טלפון....

לא סליחה, בעצם זה היה עוד לפני - ביום שצחקת עליי שהבאתי לך מתנה. כן כן. זה פגע. ליבי התנפץ. אמרתי לעצמי - "יובל," ועניתי - "מה?", אמרתי - יובל, אתה לא יכול להישאר נשוי לבחורה שכזאת, שחושבת רק על עצמה, ולא משקיעה אפילו מילימטר בקשר שלכם. תיפרד ממנה, אפילו בלי להגיד לה, בלי גט. פשוט תברח, תתחתן עם מישהי אחרת, שהיא יותר ראויה לך... אז אני חוזר על הבקשה - מתן, התינשאי לי?? ...

~*~gaL

New member
:סססססססס!!!!!

המתנה שלך עד היום אצלי! על מה דה פאק אתה מדבר?? :\\\\\\\\\\\\\\\\\\!!! רבית, רוצה להתחתן איתי??

Yuvalenko

New member
ואו ואו ואו.. מה אני רואה פה.. ::))

אוקיי, את מכירה את המונח "פוליגמיה", נכון? אז זהו, נתחתן שלושתינו, בעצם גם פולי יצטרף, לא סתם קוראים לזה "פוליגמיה", כי פולי גם יהיה..

Testicles

New member
חחשחחופחופחופשי זה לגמרי לבד!

איי איי איי... יובלנקו... אתה כמו יין טוב, משתבח עם השנים. ותקן אותי אם אני טועה, אבל נדמה לי שאתה בציר 78'.

למעלה