ציפורי לילה

kfm

New member
לא לא..הוא כמו יין...משתבח עם הזמן?

לא.. משאיר כתם.... *מאיפה זמוכר לי*

kfm

New member
לא..הוא כמו יין

שקוף והחבר הכי טוב של נרקומנים....(*אנני ייכככוולל ללהפססייקק מתתתתיי שאאניי רוצהה..*) *יובל- לא אישי נגדך
*פולי- חחחתחתחתולים בצמרת!! קרעת אותי..

mati88

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

קרעתם אותי...שלושתכם...חחחחחחח.... פולי אהבתי במיוחד...תעלה אלי בערב לשמוע תקליטים?

פIלי

New member
לא.. הוא כמו יין

מביאים אותו לארוחות כי הוא חצי מתוק...

kfm

New member
לא..הוא כמו יין

מסוכן לאנשים עם לב חלש ונשים בהריון..

kfm

New member
לאידת....הרבה אלכוהול וכאלה....

(לא חשוב, תעשי כאילו זבמת נכון, נשתף פעולה
)

greeneye

New member
אגב, לא......הוא כמו יין.....

יבש (או יותר נכון מיובש) ועד שהוא לא נהיה מבוגר הוא לא הוא. (תראה, יובל.....זה לא שאנחנו חושבים שאתה זקן).

פIלי

New member
לא.. הוא כמו יין

אנשים ינעלו אותו במרתף רק בשביל ההנאה של להוציא אותו משם אחר כך...

Yuvalenko

New member
אנשים. די. מספיק. אני נכנע. אני יין

בסדר? זהו. מעכשיו אני יין. מהיום אנשים ימזגו אותי לכוסות זכוכית עדינות שנשברות בידיים, ירחרחו אותי קלות כל פעם לפני השתיה, ינענעו אותי בכוס, יטעמו אותי וירקו אותי אחר כך..... איזה חיים.... שמתם לב שכמה שאני יותר עייף, אני יותר מדבר שטויות??.. - אגב, ההוכחה שנצחית שאני לא כמו יין.

kfm

New member
אבל אתה החלטתי.

(ועכשיו ברצינות אני חושבת שכדאי שתשקול סדנאות לטיפול בפיצול אישיות מתקדם. "זהו. מעכשיו אני יין." "אגב, ההוכחה הנצחית שאני לא כמו יין.")

Yuvalenko

New member
טוב כי לא החלטתי עדיין. עקרונית אני

לא יין, אבל אתם משגעים אותי!! אפילו ליש כבר קוראת לי יין. תגידו לי, השתגעםן לגמרי?!?! ::)))

Yuvalenko

New member
ראיתם אם בלי לשים לב, הטעות שלי

היא בעצם מכוונת - כי כיוונתי את הפועל "השתגעתםן" גם לבנים וגם לבנות שביניכם/ן. השתגעתם+השתגעתן = השתגעתםן.

kfm

New member
אוהו אוהו!! איזה גאונות הולכת פה...

ממש סטארטאפ מטורף.... יובל- לאקדמיה ללשון. מיד.

kfm

New member
חחחח....את קוראת לו יובל יין, אני

קוראת לו יובל צ'יפס.... אפשר לפתוח ביחד מסעדה או משו....ונקבל מלא שוברים לקניית נעליים!..

Yuvalenko

New member
דווקא השרשור הזה?!?! השרשור שאומרים

בו שאני יין?? לא, אני מבקש ממך, גל, אל חכניסי את זה לטאגליין. אני מבקש שתמחקי את השרשור הזה לגמרי. עכשיו. נו?? למה את מחכה?? תמחקי אותו!! מיד!! זאת פקודה!! אוף.. לא עובד... טוב אולי אפשר להציע לך שוחד? כמה עולה היום שוחד בצינורות הגבוהים? 20 שקל? 30 שקל? 750 שקל- יקר לי 750 של!!!!!!

למעלה