צילום משלי מיום 12.01.1998 !!!

מצב
הנושא נעול.

צחקן

New member
אדר. כמה הוא עולה ?.

וישר קטן קטן על שעון
שעון יד של מליינים יש בו מלא פונקציות וגם וישר כי אם אתה נכנס לבריכה של ורוצה לראות מה השעה אז אתה יכול בעצם יש משרתים בשביל זה
אדר. כמה הוא עולה ?.
ב"ה 400,000,000,000 ? או פחות ?

ליילנד

New member
../images/Emo6.gifלאלטון ג'ון יש וישרים על משקפיים

אדר. כמה הוא עולה ?.
ב"ה 400,000,000,000 ? או פחות ?
לאלטון ג'ון יש וישרים על משקפיים
זה יכול להיות מאוד שמושי בגשם.

ליילנד

New member
../images/Emo41.gifתיקון, ניסוח../images/Emo41.gif../images/Emo132.gif

לאלטון ג'ון יש וישרים על משקפיים
זה יכול להיות מאוד שמושי בגשם.
תיקון, ניסוח

לאלטון ג'ון יש בתוך האוסף הגדול מאוד שלו של משקפיים, יש לו גם משקפיים עם וישרים. היתה פעם תמונה בעיתון. פרקטי
- מאוד נוח
- לא נראה לי.

בשלג המסילה נשארת יבשה ! גם בגשם

שאלה בקשר לרכבת לירושליים
אני יודע שרכבות מסוגלות לנסוע בשלג אבל האם אפשר לעלות את העליות האלה כי הבנתי שעם קצת גשם ממש קשה לה לעלות כי היא מחליקה מה עושים בנוגע לזה?
אין לקטר G12 שום בעיה להגיע לירושלים. פשוט מורידים קרון אחד מהמותר בקייץ על-פי התקנות. אם אין ברירה: שולחים לעיר שלי הנצורה דאבל-הד ואז הכל מסתדר. הבעיה היא דווקא בקייץ הלוהט שאז הקטר מתקשה לטפס עד רושלים ("ירושלים" אליבא דה טדי קולק) ואז הוא מתחמם מאוד ויש לפתוח דלתות צד בעליה.

singera

New member
עד מתי ישתמשו בסמפורים בארץ

אין לקטר G12 שום בעיה להגיע לירושלים. פשוט מורידים קרון אחד מהמותר בקייץ על-פי התקנות. אם אין ברירה: שולחים לעיר שלי הנצורה דאבל-הד ואז הכל מסתדר. הבעיה היא דווקא בקייץ הלוהט שאז הקטר מתקשה לטפס עד רושלים ("ירושלים" אליבא דה טדי קולק) ואז הוא מתחמם מאוד ויש לפתוח דלתות צד בעליה.
עד מתי ישתמשו בסמפורים בארץ
האם בזמנם האחרון הם חוברו למחשב או עבדו ידנית ולפי דעתי צריך יותר טכנולוגיה כדי להזיז סמן כמו בסמפור מאשר לשלוט עש 2 מנורות שצרעכות ליהיות ממותגות חשמלית

ד"ר, אולי אתה יודע....?

ד"ר, אולי אתה יודע....?
אם אפשר לחבר לדאבל-דק 2 קטרים (דאבל-הד), שני קטרי בובו/קוקו בשביל עוד כח? או האם אפשר לחבר דאבל-הד של G12 לדאבל דק?

דאבל-הד בדאבל-דק מותר ואפשרי אך

ד"ר, אולי אתה יודע....?
אם אפשר לחבר לדאבל-דק 2 קטרים (דאבל-הד), שני קטרי בובו/קוקו בשביל עוד כח? או האם אפשר לחבר דאבל-הד של G12 לדאבל דק?
מיותר. מותר לחבר 2 קטרי בובו ביחד ! אסור בשום-אופן ופנים לחבר 2 קטרי קוקו ביחד בשום מקרה על פי התקנות !!! מותר לחבר קטר בובו עם קטר קוקו. מותר לחבר קטר קוקו עם קטרי G12 או G26. אסור לחבר קטרי G12 או G26 למערכי דאבל-דק בגלל בעיות של מנגנון ייבוש אויר שדנו בו בהרחבה בעבר. בקיצור: מהG12 ומהG26 נפלטים מים ממע' הבלמים ואסור שהם יגיעו לצינורות האויר של הדאבל-דק כי הם יגרמו לסתימת השסתומים העדינים ולחלודה. גם קטרי הבובו והקוקו אינם מתאימים במיוחד לדאבל-דק כי גם מהם יש פליטת מים מסויימת ואז הנזק יבוא בכל מקרה אך מאוחר יותר.

singera

New member
למהאסור קוקו*2??

מיותר. מותר לחבר 2 קטרי בובו ביחד ! אסור בשום-אופן ופנים לחבר 2 קטרי קוקו ביחד בשום מקרה על פי התקנות !!! מותר לחבר קטר בובו עם קטר קוקו. מותר לחבר קטר קוקו עם קטרי G12 או G26. אסור לחבר קטרי G12 או G26 למערכי דאבל-דק בגלל בעיות של מנגנון ייבוש אויר שדנו בו בהרחבה בעבר. בקיצור: מהG12 ומהG26 נפלטים מים ממע' הבלמים ואסור שהם יגיעו לצינורות האויר של הדאבל-דק כי הם יגרמו לסתימת השסתומים העדינים ולחלודה. גם קטרי הבובו והקוקו אינם מתאימים במיוחד לדאבל-דק כי גם מהם יש פליטת מים מסויימת ואז הנזק יבוא בכל מקרה אך מאוחר יותר.
למהאסור קוקו*2??

מצב
הנושא נעול.
למעלה