צילום משלי מיום 12.01.1998 !!!

מצב
הנושא נעול.

צחקן

New member
לא נכון...

זה הלוגו שלו ...
לא נכון...
ב"ה יש לו גם פז'ו והוא אמר שהוא מחליף בינהן כמו גרביים ... . הוא צריך עוד אוטו בשביל להחליף שיהיה לו אחד במוסך ועוד אחד להחליף... .

david80

Active member
הוא יכול לחבר את הפיזו והסיטרואן

לא נכון...
ב"ה יש לו גם פז'ו והוא אמר שהוא מחליף בינהן כמו גרביים ... . הוא צריך עוד אוטו בשביל להחליף שיהיה לו אחד במוסך ועוד אחד להחליף... .
למכונית רכבתית עם עשרה מושבים כששתי המנועים יפעלו בו זמנית כמו שרכבת ישראל מחברת שני קרונועי IC3

צחקן

New member
../images/Emo13.gif .

למכונית רכבתית עם עשרה מושבים כששתי המנועים יפעלו בו זמנית כמו שרכבת ישראל מחברת שני קרונועי IC3
.
ב"ה אהבתי את הרעיון אבל הוא לא כל כך ניתן לביצוע...

david80

Active member
למה לא?

.
ב"ה אהבתי את הרעיון אבל הוא לא כל כך ניתן לביצוע...
למה לא?
צריך פשוט להביא טכנאי מחברת Bombardier, ואז ניתן יהיה להרכיב (וגם לפרק בקלות לפי הצורך) מכונית מורכבת עם תא נהג כפול ומקום לתשעה נוסעים ונהג אחת (כלומר, לא שמונה נוסעים ושתי נהגים), המנועים בשתי המכוניות יפעלו בו זמנית באופן מסונכרן

ליילנד

New member
../images/Emo6.gifאיזה יופי וחן בסיטראן - וואלה../images/Emo6.gif

אתה והסיטרואן 5 שלך .
ב"ה אתה שם אותה בכל שירשור. אבל מה עם חתולה ? .
איזה יופי וחן בסיטראן - וואלה

לנו היה סיטרואן דה-שבו 63,
מעניין עם היא הלכה לעולמה או ששפר מזלה והי בידי אספן.

בשבוע הבא כל החתולים שלי יופיעו בצי

אתה והסיטרואן 5 שלך .
ב"ה אתה שם אותה בכל שירשור. אבל מה עם חתולה ? .
בשבוע הבא כל החתולים שלי יופיעו בצי
בצילום קבוצתי: קוט-קוט, קוצ'-מוצ', קאווה, מינזרוש והאמא הלבנה !!!

תודה רבה על הכבוד! (אני? פרופ'???)

ולוחית היצרן לפרופ' רודולסקו אחי !!
קטונתי מהרבה אנשים פה... למרבה הפלא לא הצלחתי לראות אף תמונה (כולל זו). כנראה ששוב יש בעיות בתפוז... ותיקון קטן: השם הוא רדולסקו ולא רודולסקו.

tzvika pick

New member
אצלי הם דווקא כן עולות..

קטונתי מהרבה אנשים פה... למרבה הפלא לא הצלחתי לראות אף תמונה (כולל זו). כנראה ששוב יש בעיות בתפוז... ותיקון קטן: השם הוא רדולסקו ולא רודולסקו.
אצלי הם דווקא כן עולות..
אבל רק אם לוחצים על הקישור לתמונה, ולא רואים אותם בPreview.

לאור שיחות הטלפון בינינו קיבלת ממני

לאור שיחות הטלפון בינינו קיבלת ממני
תואר פרופסור לעניני אוטובוסוציאליזם עירוני !!! + התמחות בצילומיאוטובוסיזם מקצועי !!! צ'פאצ'ה בינה אחי !!!!

לא מרשה לך לזלזל בעצמך אחי !!!

לא מרשה לך לזלזל בעצמך אחי !!!

צחקן

New member
תודה ../images/Emo13.gif .

והנה עגלת הר-הצופים או הצופות !
תודה
.
ב"האתה צלם אחלה !!!. לא פחות מרהרמה הכי משבוחת שהיא מגיעה לך לארז ולנדי ! אתם צלמים אחלה (אם אתם קוראים נא לתפוך לעצמכם על השכם). אביתר הבטיח- אביתר מקיים מסקנה - איש הגון . ותדעו לכם : מי הגון דדבר אחד אתה יכול להיות בתוך ב99%שהוא בן אדם ישר !!.

תודה רבה על המחמאות היחודיות ! אני

תודה
.
ב"האתה צלם אחלה !!!. לא פחות מרהרמה הכי משבוחת שהיא מגיעה לך לארז ולנדי ! אתם צלמים אחלה (אם אתם קוראים נא לתפוך לעצמכם על השכם). אביתר הבטיח- אביתר מקיים מסקנה - איש הגון . ותדעו לכם : מי הגון דדבר אחד אתה יכול להיות בתוך ב99%שהוא בן אדם ישר !!.
תודה רבה על המחמאות היחודיות ! אני
מוצא את עצמי יושב פה ומסמיק...

מצב
הנושא נעול.
למעלה