צילום משלי מיום 12.01.1998 !!!

מצב
הנושא נעול.
תודה רבה ../images/Emo24.gif

ישר כח על התמונות !
תודה רבה

תודה רבה טוארג ../images/Emo70.gif האוטובוס של

כל הכבוד! אחלה תמונות!
ומה הסיפור של הקו של הקמפוסים? לא שמעתי על זה עדיין
יובל רוט עיר החטאים
תודה רבה טוארג
האוטובוס של
האוניברסיטה הוא של אגד והוא ממומן מכספי האוניברסיטה. אין לי עוד מידע, מצטער. לילה טוב אחי ! שלך כתמיד, אביתר.

האוטובוס הזה בעבר היה

תודה רבה טוארג
האוטובוס של
האוניברסיטה הוא של אגד והוא ממומן מכספי האוניברסיטה. אין לי עוד מידע, מצטער. לילה טוב אחי ! שלך כתמיד, אביתר.
האוטובוס הזה בעבר היה
האוטובוס של קבוצת הפועל ירושלים. הצביעה שלו הייתה דומה לצביעה הסגולה של האוטובוסים, רק שהשתמשו בגוונים אדומים במקום סגולים. גם המזגן שלו היה צבוע באדום.

לאוניברסיטת ת"א יש גם קו כזה

כל הכבוד! אחלה תמונות!
ומה הסיפור של הקו של הקמפוסים? לא שמעתי על זה עדיין
יובל רוט עיר החטאים
לאוניברסיטת ת"א יש גם קו כזה
בשנה"ל הלימודים האחרונה הוא הופעל ע"י יונייטד טורס. M.A.N SU 280 מס' 834 / 90-169-01 (יש לי תמונות שלו - אעלה בקרוב). בעבר הקו הופעל גם ע"י מידיבוסים של חברת תור-בוס (מטרופולין). אני זוכר גם שלפני כשש שנים הקו הופעל ע"י יונייטד טורס, עם אוטובוסים מדגם M.A.N SL 200 עם מרכב גרמני מקורי וכורסאות צהובות. אלו היו ה-SL 200 הראשונים שהגיעו והיו הרבה יותר נוחים מכיסאות העץ במשלוחים המאוחרים יותר. איני יודע מה היה המספר של האוטובוסים הנ"ל בדן, משום שהייתה להם צביעה מיוחדת (היה כתוב "קמבוס") שהסתירה את המס' הפנימי. תמצית המסלול כיום: רכבת אוניברסיטה-מרכז הירידים, הבית הירוק (עובר ברח' בן-ישי, המקביל לחיים לבנון, מאחורי ביה"ס להנדסאים), כניסה 6, הכניסה הראשית לאוניברסיטה, נכנס לתוך הקמפוס דרך שער דן בוכנר (ליד הבריכה) אם אני לא טועה, מגיע גם לבית התפוצות ולגן הבוטני.

danezeq

Member
רכבת בירושלים?

תחנת רכבת החאן ירושלים + ארבעה קטרי G12 ביחד ביום של שלג ! צילום: אביתר רייטר.
רכבת בירושלים?
איך זה יכול להיות? ב98 הקו עוד היה פעיל? מתי הוא הופסק? ואני חשבתי שכבר כמה עשורים אין רכבת לירושלים!

קטרים 112+117 הם אחרוני הקטרים

רכבת בירושלים?
איך זה יכול להיות? ב98 הקו עוד היה פעיל? מתי הוא הופסק? ואני חשבתי שכבר כמה עשורים אין רכבת לירושלים!
קטרים 112+117 הם אחרוני הקטרים
שיצאו אי פעם מתחנת החאן בירושלים עם רכבת משא ! זה קרה בדיוק בשעה: 14:23 וסחבק צילם את זה כמו משוגע ! מיד אח"כ בכינו כמו ילדים על מר גורלנו !

omer landau

New member
שאלה בקשר לרכבת לירושליים

תחנת רכבת החאן ירושלים + ארבעה קטרי G12 ביחד ביום של שלג ! צילום: אביתר רייטר.
אני יודע שרכבות מסוגלות לנסוע בשלג אבל האם אפשר לעלות את העליות האלה כי הבנתי שעם קצת גשם ממש קשה לה לעלות כי היא מחליקה מה עושים בנוגע לזה?

צחקן

New member
פסים עם וישרים ....

אני יודע שרכבות מסוגלות לנסוע בשלג אבל האם אפשר לעלות את העליות האלה כי הבנתי שעם קצת גשם ממש קשה לה לעלות כי היא מחליקה מה עושים בנוגע לזה?
פסים עם וישרים ....
ב"ה נשים וישרים על הפסיפם ולפני שהרכבת מגיה הם ינגבו את הפסים עד שהקטר יגיע. פתרון לא רע. ואפשר לתקועמקל באדמה שידאג שהרכבת לאתדידרד
. אבל כל זה בחוק .

david80

Active member
../images/Emo6.gif

פסים עם וישרים ....
ב"ה נשים וישרים על הפסיפם ולפני שהרכבת מגיה הם ינגבו את הפסים עד שהקטר יגיע. פתרון לא רע. ואפשר לתקועמקל באדמה שידאג שהרכבת לאתדידרד
. אבל כל זה בחוק .

צחקן

New member
לכזאת תגובה ציפיתי .....

לכזאת תגובה ציפיתי .....
ב"ה ואל תשכחו לשים גם וישרים ממגונים לשלג. מה אתם אומרים על זה שיהיה מכסה לפסים והקטר יסיר את המכסה והקרון האחרון ישים את המכסה ובנוסף לכול הפסים לא יחלידו !!!.

david80

Active member
אני חושב שדברים כאלה פועלים רק...

לכזאת תגובה ציפיתי .....
ב"ה ואל תשכחו לשים גם וישרים ממגונים לשלג. מה אתם אומרים על זה שיהיה מכסה לפסים והקטר יסיר את המכסה והקרון האחרון ישים את המכסה ובנוסף לכול הפסים לא יחלידו !!!.
אני חושב שדברים כאלה פועלים רק...
בסרטים מצויירים!

omer landau

New member
וישר קטן קטן על שעון

וישר קטן קטן על שעון
שעון יד של מליינים יש בו מלא פונקציות וגם וישר כי אם אתה נכנס לבריכה של ורוצה לראות מה השעה אז אתה יכול בעצם יש משרתים בשביל זה

מצב
הנושא נעול.
למעלה