ציטוט

לך אין שום אינטרס. יש אנשים שמבקרים את

הטיפולים התרופתיים כדי למכור תרופות אליל או השתתפות בתשלום בכת. זה לא בהכרח רוב המבקרים, אבל זה חלק נכבד מהם.

נכון אני מייסדת הכת הסיינטולוגית

זה פשוט מגוחך לאן אתה יכול עוד לרדת דרך אגב אני גם עוסקת ברפואה שחורה תשובה צינית לאדם ציני זה במקרה ולא הבנת ועוד תייחס לי מעשים לא חוקיים דרך אגב מה שאמרת כאן זה לשון הרע ולא הדעה שלי בנוגע לתרופות אם יש לך ידע בסיסי בעריכת דין אז תבדוק על פי החוק מה וא לשון הרע

אני מבין שאת עורכת דין?

אז כדאי שתזהרי עם גולשים שמדברים בשמם ולא תחת כינוי כזה או אחר.....

עברנו לשלב האיומים?

אודה לך אם תגיד לי למה התכוון המשורר ולהיזהר אני ניזהרת רק מאלוהים וכל עוד הוא זה לא אתה אז הכל בסדר

arana1

New member
נו אז מה ?

זה שיש כמה מטורפים שמאמינים מסיבות שלהם גם במה שאנשים שפויים מאמינים לא שולל או מחזק במאום את הדעה לכאן ולכאן

אין טיעון פחות הגיוני ופחות רלוונטי מזה
זה כמו להגיד שבגלל שיגעל עמיר אוכל ארוחת בוקר אז יש קשר בין ארוחת בוקר ופסיכופאטיות רצחנית

זה ממש לא הטיעון שלי

לא טענתי בשום שלב של הדיון (או שאני פשוט לא מסביר את עצמי טוב) שבגלל העובדה הזו אין תוקף לטענות האנטי-פסיכיאטריה.
ציטוט של עצמי:
"אני לא מאלו שצועקים "סיינטולוג סיינטולוג", כי זה טיעון מטומטם ולא לוגי."

אל תהייה בטוח שהיא לא. אולי באמת היא לא, אבל

לך תדע. ארנה בטוח לא כי הוא אדם סופר לא מעשי.

arana1

New member
אראנה הוא אדם סופר מעשי

איך אני יודע ?
כי אני בניגוד לך מכיר אותו ממש מקרוב וחי במחיצתו שנים אין ספור

רובם הגדול משמשים סוכנים של מוצרים "טבעים"

כמעט תמיד ההצהרות הללו באות תוך פרסומת בוטה לאיזה מוצר "טבעי" שמבטיח פלאות ושבעצם לא נבדק כהלכ

אם תשים לב

כבר בתחילת השרשור אמרתי שאיני מעוניינת לציין מעין הציטוט ולו רק בשל ההאשמות המגוחכות שלכם אתה זהשאמרת מאין הוא נלקחואנ יאפילו לא אישרתי את נכונות דבריך מעט הגינות לא תזיק

אני בדקתי, ומצאתי את הציטוט באתר שציינתי

(והוא נמצא בגוגל בעוד 2 תוצאות, באתרים של גופי תקשורת)

וואו עלית עלי

יש לי חנות טבע ואני מנסה למכור את המוצרים שלי ואיפו אני יעשה את זה אם לא כאן.
יש לי חדשות בשבילך הבת שלי לא מקבלת אף תרופה לא כימי ולא טבעי
ממך הייתי מצפה לקצת יותר תחכום

דיברתי עלייך? אבל לצערך הרב אלה רוב האנשים

שיוצאים נגד ריטלין ברשת. הם מתחילים מסיפורים סוחטי דמעות על ילד שבית הספר לא מבין, ממשיכים עם ציטוטים ממיטב הספרות הסיינטולוגית, וגומרים בהמלצות לכל מיני עשבים ושיקויים, שחלקם אסורים לשימוש.

זאת הצעת חוק שרצה כבר בכנסת מזה 10 שנים

את ההצעה חיבר רוגל אלפר ביוזמת הסיינטולוגיה, והיא זאת שמחפשת כל פעם איזה חבר כנסת פראייר שיגיש אותה. אגב, חברי הכנסת הללו מעולם לא טורחים להצביע עבור אותה הצעת חוק כשהיא מוגשת על ידי חבר כנסת אחר.
ההצעה האחרונה אפילו לא הגיעה להצבעה....

אגב, לרוגל אלפר יש ילד שלוקח ריטלין....

כנראה שאת הצעת החוק הוא חיבר כשעוד התנגד לכך....

abashel13

New member
לא נראה לך שהגזמת

ברכילות על טיפול רפואי שלוקח מאן דהוא?

למעלה