ציטוט

לא אמרתי שכל הורה חייב לתת תרופות לכל ילד.

אמרתי שאת, שבכלל לא מכירה את הילדים שלי וכבר מטיפה לי להפסיק לתת להם תרופות, מקדמת את עצמך על הגב של הילדים שלי. אמרת לי שלא איכפת לי מהילדים של עצמי ושאני רוצה לסמם אותם בשביל שיעזבו אותי בשקט. אמירות אלה אינן לגיטימיות. חופש הביטוי לא מגן על השמצות. יש כאן מקרה קלאסי של לשון הרע.

אז אני לפי דברייך נרקומן

ומאז שהתחלתי בכך החיים שלי השתפרו בלי היכר.
ואם הייתי מאובחן לפני 30 שנה יתכן שגם הייתי גומר בזמן תואר ראשון ושני....

גם אתה מתעקש להצמיד לי דברים שלא אמרתי אין לי

כל רצון לתת הסברים כי הם נופלים על אוזניים ערלות ולכןתקרא את התשובה שלי לקודמך.

ענתנוי

New member
כולנו נרקומנים

ולא משנה באיזו סם אנחנו משתמשים.

ביליתי תקופה בחיי עם נרקומנים "אמיתיים" - כאלו שלוקחים סמים לא חוקיים מכל הסוגים - והפלא ופלא - גם הם אנשים.
והבעיות שלהם דומות מאד לבעיות של כולם, רק הפתרונות אחרים.
והפתרונות שלהם תלויים מאד בסביבה שבה הם גדלו, ולפעמים אפשר אפילו לזהות את סביבת ילדותם לפי הסם שבו הם בחרו....

לכל יפי הנפש למיניהם-יש ילדים ומשפחות

שחייהם השתנו/השתפרו ואגזים ואומר שאפילו ניצלו תודות לריטלין. כך אצלנו בכל אופן. אז במקום להיות שיפוטיים כ"כ כלפי התרופה ונותניה
אני מציעה לכם לבלות עם בני כל בוקר לפני קבלת התרופה. התרופה בפרוש שיפרה את איכות חיינו ושל רבים אחרים.נמאס לי לקרוא את ההתייפיפות הזאת של אנשים כמוכם. אם אתם מסתדרים ללא הריטלין אז אשריכם אבל אל תעשו דה לגיטימציה לאלו שזקוקים לה.
אני מדברת בשני כובעים, גם כאם לילד pdd וגם כמחנכת כיתה בחטיבה. אני יכולה לומר לכם שאותם ילדים הזקוקים לתרופה שיפרו את הישגיהם בצורה בולטת נוסף לשיפור בהתנהגות וכמובן נוסף לעובדה שכיתה שלמה יכולה ללמוד בשקט.
הצעה ידידותית-עד שאתם לא שם....אל תדברו!!!!

arana1

New member
אבל אנחנו שם

אני ממש לא מסתדר וההישגים שלי על הפנים בכל התחומים וההתנהגות שלי בזבל ואין שום סיכוי שאוכל לשבת בשקט בכיתה ועדיין אני מתנגד לריטלין ולסמים אחרים שלדעתי הם פתרון שרק מחריף את הבעייה ומרחיק את פתרונה הדחוף והמהותי בגלל שהוא מאפשר אשלייה
בדיוק כמו כל סם אחר

arana1

New member
היא התייחסה ל"יפי הנפש"

אתה למזלך לא משתייך לקבוצה הנחותה של יפי הנפש וממה שהבנתי אז בשבילך כמו בשבילה תארים וציונים ויכולת להשתלב בשקט בשורות העציצים מצדיק התערבות רפואית
ממה שהבנתי לגביך שונות ויחוד זה פתולוגיה הזקוקה לריפוי ולכן הפניה לא הייתה אליך
אתה בקבוצה הנכונה
עם הרוב ועם החברה ועם המימסד הרפואי
אין לך מה לדאוג
אתה בסדר

תפסיק לקשקש עלי שטויות כי אתה מכור לשנאה שלך

אתה פשוט בורח מהמאבק אבל אני נלחם למעני ולמען כל האחרים....
ותפסיק לחשוב שאתה המייצג של כל האוטיסטים

arana1

New member
כל הכבוד

אתה מציל את האנושות,מועיל ויעיל ותורם ומקדם, ואני אגואיסט שחושב רק על עצמי

אגב
זו בדיוק הטענה המופנית להרבה אוטיסטים ויכול להיות שגם חסרי התפקוד והתועלת שמספרם במגזר אינו קטן בכלל זכאים לאיזה שהוא יצוג

מעולם לא טענתי שאני מייצג את כל האוטיסטים וכיוון שאתה ואחרים כאן חוזרים כל הזמן על הטעות הזאת אז אני מציע שתעשה את המאמצון הקטנטן ותנסה להפנים פעם אחת ולתמיד את העובדה הפשוטה הזאת
כמובן רק אם אתה מסוגל
לא הייתי רוצה שתעייף את עצמך במאמץ שמעבר ליכולתך

arana1

New member
בוא נבדוק את השרשור הזה

או לפחות את ההסתעפות שהתחילה מתגובתי שדיברה רק עלי ורק על נסיוני (ה"אנחנו" בכותרת התייחסה לפני ברבים ליפי הנפש) בלי שום התייחסות אישית לאף אחד מלבד אלי ואל עצמי

ואז אתה נכנסת ותקפת אותי ב"אתה זה לא אני"(אני יודע שאני זה לא אתה (וגם מאוד שמח על כך) ולכן דיברתי על רק על עצמי ולא עליך)

בתגובה ניסיתי להבהיר לך שבאמת התייחסתי לקבוצה שאינך משתייך אליה ולכן לא אמורה לך להיות שום בעייה עם מה שכתבתי

ואז שוב תקפת אותי אישית וסיימת בתגובה שמאשימה אותי שזה אני שתוקף תמיד אישית

אני מוצא את ההתנהלות הזאת מאוד מאוד מתסכלת ומאוד מאוד לא הגונה ולא מקדמת
גרוע מזה היא מאירה את היומרה שלך ושל אנשים כמוך להביא אור שיבער את החשכה של אנשים כמוני מהסביבה באור נורא
לדעתי הרבה מאוד אוטיסטים סובלים בדיוק מסוג היחס הצבוע והתמוה שאתה מציג כאן

אני שמחה שעוד לא התייאשת

אבל חבל על הזמן שלך היום חוויתי ולו במעט את מה שאתה חווה כל יום אבל זה בסדר בסוף יוצא שאנחנו תוקפים ואנחנו יורדים לפסים אישיים אני מוצאת בזה דבר מה משעשע מקווה שגם אתה
לילה טוב

ואראנה מתלונן עלי ועל ה"כנופיה" שלי....

arana1

New member
לילה טוב

אני פשוט לא לוקח את זה ללב בכלל אבל נדמה לי שיש ערך מסויים בנסיונות להאיר את הדינמיקה הזאת כי לפחות לפי נסיוני היא גם זאת שמביאה אוטיסטים רבים ליאוש טרמינלי ודפיקות ראש בקיר ופציעה עצמית ואבדן אוריינטציה ויכולת קיום עצמאי ויצירתי ברמה המופלאה שלה הם מסוגלים וראויים,
הייתי מעוניין שיותר ויותר אנשים ישימו לב לדינמיקות שכל הזמן דוחקות כל נסיון לחיות בכנות וביושר וביופי למקומות בלתי אפשריים,
נדמה לי שאלה הדברים המצויים בשורש המצוקה והסיוטים של הרבה אוטיסטים וגם של הרבה אנשים ש"סתם" מנסים לקיים חיים מוסריים והגונים ורגישים לזולת

איזו הערה מלאת צביעות ורוע - שממשיכה בהשמצות

שאתה חוזר עליה כל פעם שאני מציג נסיון אוטיסטי אחר משלך.
אבל זה לא יעזור לך. אני אמשיך להראות לכולם שלא כל האוטסיטים הם כמוך שטופי שנאה ועוינות.

לי יש שלושה ילדים אוטיסטים שאינם שטופי שנאה,

אינם מרירים ומביעים רעיונות שיש להם היגיון. לא קל להם להביע את עצמם, אבל כשמשקיעים מאמץ ומצליחים להבין אותם, מגלים שהיה שווה להתאמץ. הרעיונות שלהם מלאים קסם והשראה. פתאום, בא ארנה, שלא פגש אותם מעולם ומתיימר לדבר בשמם בעזרת ההכללות וההשמצות הקבועות שלו.

ארנה לא מבין איזה עוול הוא עושה לילדים שלי כשהוא מתחיל משפטים ב''כל האוטיסטים''.

arana1

New member
רק מי שמציג אותי כשטוף שנאה הוא שטוף שנאה

עובדה שיש כאן לא מעט אנשים שמסוגלים לזהות שאין שום שנאה בעמדותי ודברי אלא להפך הם מביעים יאוש מול השנאה והאלימות והכחנות שעומדת מאחורי מה שנחשב להתנהגות חברתית תקינה

אבל אני משער שמי שלא מסוגל לסבול יפי נפש מסוגו של גדעון לוי ודומיו לעולם לא יבין על מה הוא מדבר כי גם הוא נתפש בבוגד בעמו ובזהותו רק בגלל שברור תמהונותו הוא מרגיש וחושב שצריך להתחשב גם בחלשים ובמדוכאים

הייתי מציע לך ולחברים שלך לנסות להבין שלהשחיר את פני כשטוף שנאה תוך יבבות על ההשמצות שלי מהווה חלק מהתנהלות פרדוקסלית שמהווה סיוט לאנשים בעלי יושרה מינימלית

למעלה