ציטוט

אני מכירה ילדים ואנשים רבים,

שהריטלין שיפר את חייהם, שהפך אותם לאנשים שמחים יותר, לאנשים שמסוגלים להגיע ליכולות גבוהות כי בלי הריטלין הם לא מתרכזים.

אם תרצה עוד מקורות אני אשמח

אבל יש לך אינטרנט תוכל בעצמך לבדוק.
קשה לי להאמין שבארצות הברית יכניסו תרופות מסויימות להגדרת סמים מסוכנים סתם כך ללא סיבה.

לא כל האנטי-פסיכיאטריים הם סיינטולוגים!

אמנם אחד הארגונים המובילים בנושא הוקם על ידי הסיינטולוגיה (אך הוא אינו שייך רק לסיינטולוגיה), אך לפסיכיאטריה יש מתנגדים רבים, מכיוונים שונים.

נכון שלא כל האנטי פסיכיאטריים אם סיינטולוגים

אבל הציטוט הזה הוא בדיוק של סיינטולוגים.

חלק מהביקורת נגד הפסיכיאטריה הוא בעל טעם. להרבה אנשים מהתחום הזה יש מה להקשיב. אבל לסיינטולוגים אין שום טעם להקשיב. הם חוזרים תמיד על אותם דקלומים ישנים ואף פעם לא מדברים לעניין. הם לא מוכנים לשמוע שום ביקורת על דעתם וטוענים שיש להם זכות להשמיץ כל אחד אחר בקביעות.

arana1

New member
יש גם פסיכיאטרים אנטי פסיכיאטרים

שרבים מהם אומרים דברי טעם וגם יודעים להביא מידע פנימי ולערוך ניסויים שמפוצצים הרבה מהבלונים שמפרנסים את התעשייה הזאת

arana1

New member
למה ?

כי הם סמכויות מדעיות ורק לסמכויות מדעיות אתה מוכן להתייחס ברצינות ?

יש עבודות ומחקרים כבר מלפני המון שנים של לאיינג שהם ממש מאירות עיניים בהקשר של היחס בין הסביבה לאדם ה"חולה" ולסיבות שמה שנחשב בטעות לפסיכולוגיה נוטה תמיד להכחיש ולהדחיק בדיוק את מה שהכי רלוונטי והוא גם ביצע מחקרים שהוכיחו את מופרכות מנגנוני האיבחון ואת ההטיה המובנית בהם,למרות שהוא כתב ופעל מזמן הוא עדיין מאוד רלוונטי לצערנו
http://en.wikipedia.org/wiki/R._D._Laing

אפשר גם למצוא פה ושם פסיכולוגים ופסיכיאטרים שלא מהססים לחשוף את ההטייה התרבותית שמאירה את מה שנחשב ליחס אובייקטיבי כלפי אוטיזם באור נלעג למדי
חלק מהם גם ידועים למדי, כמו מוטרון למשל

אפשר למצוא ברשת לא מעט בלוגים של פסיכיאטרים ופסיכולוגים שמתפקדים גם בתוך המימסד שמביעים זעזוע נורא ויאוש ותיעוב כלפי היחס למה שנחשב כחולים וגם לדעתם היחס הזה הוא בין הגורמים למחלה
אני לא הולך לעשות את החיפוש ולבצע את התחקיר בשבילך כי מבחינתי למימסד הרפואי אין טיפת אמינות ששוה את בזבוז זמני

אגב
הייתה גם מערכה מאוד ידועה של האדם שהיה אחראי במשך שנים על עריכת הDSM וניהל את הישיבות שהובילו ליצירת הגירסה הקודמת שלו שבה הוא חשף דעות ואמיתות מאוד מאוד דומות למה שאני מעלה כאן
כמובן שכולם נכנסו בו מכל הכיוונים בצורה הכי לא עניינית ובסופו של דבר הוא הושתק

אני מניח שיש לך אוריינות רשת מינימלית ואם תרצה אז תוכל להסתדר גם בלי עזרתי

arana1

New member
אני מצטט את עצמי

לדעתי אני אומר דברי טעם

באופן טבעי קראתי והתעניינתי רבות בעבודות ומחשבות של אנשים אחרים מכל התחומים אבל לא נראה לי שציטוט של אנשים אחרים זה מה שחשוב או מהותי בשיח בין אנשים ולכן אני מנסה לדבר את עצמי ונסיוני

אני מניח שטעמך אינו טעמי ואפילו שמח על כך וכיוון שלא מזהה אותך כמומחה או סמכות לטעמים אז ההערה שלך נראית לי מאוד מיותרת ותמוהה ולא מבין מה היא בדיוק אמורה להוסיף לדיון

abashel13

New member
אראנה אראנה אראנה

זה שאתה מדבר מנסיונך יזכה בעוד הרף עין לתגובה שאתה לא מייצג אף אחד חוץ מעצמך

והקדמתי לומר זאת כדי להגיד לך שהמאמר הידוע מפרקי אבות האומר ש: "האומר דבר בשם אומרו מביא גאולה לעולם"

חל גם על מי שמצטט את עצמו...ובגלל שפסח הוא חג של גאולה וזה או טו טו

ונוהגים בדרך כלל לשייך את האמירה הזאת למי שמביא ציטוט של דברים של מישהו אחר

אז אני מנסה להנות מכל העולמות... גם להגיד שאני מצטט מפרקי אבות וגם להגיד שהציטוט שלך את עצמך כשר לפסח.

בקיצור

חג שמח וגאולה שלמה

במצב רגיל אולי

הייתי עושה את זה אבל נתקלתי כאן בפורום כבר במקרה שפרסמו משהו והכותבת הואשמה בניסיון לפרסום, אז בנוסף לעובדה שמאשימים אותי חלק כמובן בהזנחת הקטנה כי אני מסרבת לתת לה תרופות, אני מעוניינת למנוע את האפשרות שירשיעו אותי בנסיון לפרסום אם את רוצה באמת לדעת אני אשלח לך במסר

והציטוט נכתב

לא לשם הציטוט אלא על מנת שאנשים יכנסו למה שהוגדר תחת סמים מסוכנים על פי חוקי ארה"ב, הציטוט פחות חשוב למי שחושב שהתרופות פותרות הכל

"כמעט זהה"-לא זהה לגמרי!

השוני המבני, גם אם הוא נראה מזערי, יכול ליצור השפעה אחרת לגמרי.
ריטלין נמצא בקבוצת הסמים המסוכנים כי שימוש לא מבוקר בריטלין יכול לגרום לנזקים חמורים.
ריטלין יכול לגרום לנזק גם בשימוש מבוקר, אך בסבירות נמוכה יותר (למשל, לצאת לכביש זה לא פחות מסוכן מלקחת ריטלין), מה גם שאין שום טיפול ללא אופציה של סיבוך או נזק בסבירות מסוימת. אם נגרם נזק, ניתן לשנות מינון או להחליף תרופה.
אני לא מאלו שצועקים "סיינטולוג סיינטולוג", כי זה טיעון מטומטם ולא לוגי.
אני יודע שהציטוט נלקח מהאתר (שידוע מהפרסומת בגוגל אדס "אמא, למה נתת לי תרופה שהופכת אותי לרובוט?") של מטפל בהומאופתיה קלאסית בשם י"פ (השם שמור במערכת).

אלמו היקר

כל מה שאמרתי הוא שאני נגד תרופות, כן בעיקר ריטאלין כי אני חושבת שיש אלטרנטיבה אחרת לריטאלין, בגדול אני נגד תרופות וכמה שפחות יותר טוב. לגבי מה שכתבת לא ידעתי שהסיינטולוגים קשורים בדרך כל שהי להתנגדות לפסיכיאטריה, תודה על המידע.
שנית אני שואלת אותך שאלה האם פסיכיאטר שאינו מכיר את נפש האוטיסט, אינו מכיר את המהות, האם באמת הוא יכול לפתור את הבעיות של האוטיסט. אני אישית מעדיפה שאוטיסט יטפל בבתי כי הוא הכי כקרוב אליה בהבנה.
אני יודעת שהדעות שלי לא פופולאריות אבל זו האמת שלי.
חג שמח

לידיעתך: רוב הפסיכיאטרים שמתמחים בנושא

מטפלים גם בעצמם..... או לפחות בבני משפחה קרובים....

רוב הפסיכיאטרים?

מתי עשית את המחקר כי מההתנהלות שאני ראיתי הם רק מתיימרים להכיר את הנושא כמובן כפי שלימדו אותם באוניברסיטה אז שוב אני מעדיפה שאוטיסט יטפל בבתי כבר אמרו לי כאן שאני אמא מזניחה אבל אמא מזניחה שגאה בהזנחתה

למעלה