אני היחידי ששומע מוזיקה, ולא משנה לי מאיפה וממתי כל עוד אני אוהב אותה ולא סתם מזיין את השכל על מוזיקה? תחשבו רגע, מוזיקה שאף אחד לא מכיר היא לאו דווקא טובה... יש הברקות ודברים מעולים כמעט בכל תחום מוזיקה, לפחות מבחינת הטעם שלי.
גלר איפה רשמתי מה שאכפת לי ממה שהיא שומעת. הבעתי את הדעה שלי שלפי דעתי היא נכונה . אז כן יש בה התנשאות מסויימת אבל מבחינתי העברתי את המחשבה שלי על הסקר הזה ועל אנשים שרשימת אומני הראפ שהם שומעים היא רק האומנים שאני ציינתי מקודם (וציינתי בציניות) אז כן אתה אומר שאני מעצבן ואומרים שאני מתנשא יש לי לפחות ראש פתוח. לפני בערך 8 חודשים פלוס מינוס אני רשמתי פה הודעה אתה יודע מה היא אמרה? אני שאלתי אם יש כאן המלצות טובות לאמ סיס בסגנון של סייג´ פראנסיס באק65 סלג´ וטאליב קוואלי.. זה היה בזמן שאני הייתי רק בראפ הקל יותר של לורדס אופ דה אנדרגראונד וקצת בלאק מוון שהייתי שומע (בגלל נעם AKA טי בי) אז כאן אנשים התחילו להביא לי אותם אומנים על ימין ועל שמאל. טופאק דרה אמינם סנופ וכו´ אתה יודע מי עזר לי? פלג שנתן לי תמספר אי סי קיו שלו והתחלנו לדבר. אני חייב לו הרבה כי בזכותו אני נכנסתי למוסיקה והעיניים שלי נפקחו שיש כל כך הרבה אומנים טובים שחצי מהפורום פה פשוט לא מכיר ולא בגלל שהם אנדרגראונד כי זה בולשיט! זה בגלל שהם תקועים בתחת ושומעים רק ורק ורק אותם אומנים. תבין אני לא מזלזל בשום אומן אני אוהב לשמוע טופאק ואהבתי את השיר האחרון של אמינם ויש לי תדעה שלי כלפי כל אומן אבל כן אני חושב שאם בה לפה מישהו שרק רוצה שידעו כמה שהוא חושב שאמינם ענק ושיש לו 2000 פוסטרים שלו יצפה ממני להתנשאות כי אני חרא של בן אדם ואני מתנשא זה האופי שלי. יודע על מה אני כועס? אתה יודע כמה המלצות הייתי רושם פה? הייתי נותן רשימות של שירים אומנים לא רק בראפ .. בסוגי פאנק שונים (גרוב ג´ז לטיני ועוד) באולד סקול בסוגי ראפ שונים בביפ בופ וזהו למיטב זכרוני אתה יודע כמה אנשים התייחסו לזה??!! אתה יודע כמה אנשים רשמו לי תגובות? -0- אז שאתה רשמת למעלה שאין כאן דיבורים רציניים איך אתה רוצה שאני אדבר? שאני רושם המלצה על אומן זה או אחר ואף אחד לא מתייחס כי המילה אמינם וציוני לא מוזכרת שמה? וכן זה מעצבן אותי במקום מסויים , וכן אני אהיה מתנשא וציני על טופאקיסט שעוד יורד עלי כי אני מנסה להיות מתלהב ורושם שירים רק כי הם אנדרגראונד ושאני מתלהב וכולם צריכים לדעת מה אני שומע ושזה אנדרגראונד. זה בולשיט אני שומע מה שאני אוהב בגלל זה אני יכול להביא לכל אחד פה אומני אנדרגראונד כל כך גרועים אבל הם עדיין אנדרגראונד.. אני שומע אותם? לא כי אני לא אוהב בולשיט שמדברים על כמה שהם מדברים לא משנה אם הם באנדרגראונד או במיינסטרים בכל מקום אני לא אשמע אותם. אנשים שמכירים אותי יודעים טוב מאוד מה יש לי בדיסקמן ובמחשב ולא משנה כמה שאני אתנשא ויהיה מגעיל פלג נעם וגרש וכו´ לא יבואו ויאמרו לי שאני מתלהב כי אני שומע וחי את התרבות הזאת מהלב שלי ולא כדי ללבוש שרשרת DMX ולצרוח יו יו מאדאה פאקה אמינם שולת. ולכן הם מעריכים אותי כמו שאני מעריך אותם אתה מצפה שאני יעריך מישהו שצוחק על התרבות שלי? וואו זיינתי תשכל שומע Louis Logic - Secret Agent שזה גועל נפש אני שונא את השיר הזה אבל זה אנדרגראונד מגניב אז אני מתלהב ......
פעם מזמן לא הייתי שומע אותם כי לא הכי הבנתי הייתי עדיין תקוע בלורדס כאילו דה :* אבל אני שומע גם את בלק וגם את בק שוט שהאמת הוא נשמע כזה גנגסטה וזה די מוזר לי כי ההפקות שלו DMXיות קצת מאוד חפיף שומע : cameo - Freaky dancin כי אני אוהב פאנק אנדרגראונד מגעיל! אה ונעם תוריד תשיר הזה הוא שולת למרות שאני לא סובל אותו אני ממליץ רק כי הוא אנדרגראונד! ואני מגניב דה
תלוי מה שלו יש לו ביטים קצת קשים מדי וזה..אבל יש לו ליריקה נחמדה מאוד ובאלבום הראשון יש כמה ביטים שאני ממש אוהבבב... אני לא זוכר מי הפיק..נראה לי EVIL DEE או שיכול להיות 5FT ACCELARATOR "big daddy kane - ain´t no half steppin´"