את לעומת זאת לא מתנשאת אלא סתם
עלובה ואני אנמק למה.... את נכנסת לך לפורום (שלא היית בו) ומתחילה לכתוב כמה את מבינה והכל. את סגורה מאוד על סוג מוזיקה אחד וישר כותבת "איך כל השגלני בינות האלה מביאים לך אלק שיר שהם חושבים שאתה לא מכיר כדי להיראות מגניבים!!!" אלוהים יודע מה זה בינות? סוג חדש של יונות או משהו? נו לא משנה לא רלוונטי. העיקר הוא שההבדל בינך לבינם זה שגם שי וגם נאור (למרות ההודעה המאוד לא אהובה עלי שלו בשרשור הזה) באמת שומעים את מה שהם כותבים פה עליו, כן הם שומעים, וכן אני מכיר אותם ואת הטעם שלהם במוזיקה מספיק טוב בשביל לדעת בדיוק מה יש להם בדיסקמן. את לעומת זאת הגבלת את עצמך לסוג מוזיקה אחת. הם יכולים לשמוע טופאק (למרות שחלק מהם אולי לא אוהבים) ולתת דעה עליו. את אם כל הפוזה שלך לא טורחת לשמוע דברים אחרים ככה שאת לא יודעת מה טוב ומה לא באמת! את יוצאת זיינית שכל והם לא. והנה תסתכלי מתחת להודעה שלי בחתימה האוטומטית יש לי ציטוט מאוד חכם של ראפר שנקרא צ´אק ד´י רואים גם קליפ שלו ושל הלהקה שלו פאבליק אנאמי אחת מאבני הייסוד בראפ הפוליטי בארצות הברית (הראשונה שיצאה למיינסטרים) באם טי וי. את יודעת היו פה הרבה כמוך ואחד משתי הדברים קרו להם: 1. הם הפסיקו לכתוב בפורום. 2. הם הרחיבו את הידע שלהם וראו שיש מעבר לטופאק (כבודו במקומו מונח) אני יכול לנקוב בשמות שאולי ידהימו פה את החדשים... קיצר תחליטי מי את מבינהם ואל תעזי להתלונן על הפורום הזה. אני כותב בערך בחמישה פורומים שקוטלים שם אותי על כל הודעה שאני כותב. קיצר מחמירים... הפורום הזה צריך להגיד תודה שיש בו מביני עניין שיכולים לדבר על דברים אחרים חוץ ממה שכולם מכירים שיש באם טי וי או טופאק. אבל באמת חלק מהאשמה באנשים שמתנשאים... כמה שאני אוהב אותכם ככו בחשבון שזה לא במקום גם אם זה באיזשהו מקום נכון גמרתי, אה סיימתי לשגל את הבינות! פלג.