ציטוטים משירים!

da^Lord

New member
אל נא תזלזל בטופאק

אולי יש גל של אנטי כלפיו , בגלל השימוש לרכה, או שנקרא לזה - הניצול, בשמו בשביל כסף מצד אמא שלו וכו´.. אבל עדיין בלי קשר הוא היה לגמרי לא רע. ואפילו יש לו ליריקס טובים.

RiRo

New member
תני לי לנחש..

כל הציטוטים האלו הם של האומנים הבאים: 2pac eminam dr dre p diddy snoop dog nelly missy eliot וכו´? לא עברתי על הליריקס זה צפוי או שזה רק אני?

לא ממש...

יש פה רק טופאק ממי שאמרת... יש פה מיסטיקל more fire crew warren g noreaga ו jagged edje למה אתה שואל? הא? מפקפק בידע שלי בראפ? ואיכסה אמינם! ופאף דדי!

RiRo

New member
שאני אפקפק בך?

את שומעת את מיסטיקל ומצטטת אותו את דופ שומע : Alvin Cash Scott Bros Orchestra - Keep On Dancing (Instrumental Version)

2PAC4EVER

New member
למה אתה כל פעם משקר ומביא

איזה שיר חרטה שכאילו אתה שומע..כדי להיראות מאגניב? רד מזה

RiRo

New member
חחח אתה מגוחך

שומע : souls of mischief - Get the Girl, Grab the Money and Run

G MaN aka Satla

New member
אין מצב שתשמע את אותו שיר אף פעם

תמיד אתה תכתוב שיר אחר ממממממנייייייאק

יפה!!!!!!!!! אהבתי...

איך כל השגלני בינות האלה מביאים לך אלק שיר שהם חושבים שאתה לא מכיר כדי להיראות מגניבים!!! איזה עמות..... וחוץ מזה הם לא קולטים שלא באנו לכאן כדי לריב??? אני באתי לפה כדי להנות מאנשים ששומעים אחלה מוזיקה ולא בשביל להתנשא על אנשים! תחשבו על זה!

bboy tb

New member
אההה

שי אולי קצת מתנא מדי פעם וזה.. אבל רק שתדעי.. שי שומע דברים איכותיים שחלק ממנו (אלה שלא תקועים באמ טי וי) שומעים.. אז אל סתם תזייני ת´שכל... יש לו יותר ידע בפאנק מכל הידע שלך במוזיקה בכלל...

RiRo

New member
מת עלייך אחי פשוט מת :)

ואם כבר פאנק אז שומע barkays - move your boogie body אין כמו קצת אלקרטו פאנק :) מעריך אחי הברייקר הגמיש

volatile

New member
את לעומת זאת לא מתנשאת אלא סתם

עלובה ואני אנמק למה.... את נכנסת לך לפורום (שלא היית בו) ומתחילה לכתוב כמה את מבינה והכל. את סגורה מאוד על סוג מוזיקה אחד וישר כותבת "איך כל השגלני בינות האלה מביאים לך אלק שיר שהם חושבים שאתה לא מכיר כדי להיראות מגניבים!!!" אלוהים יודע מה זה בינות? סוג חדש של יונות או משהו? נו לא משנה לא רלוונטי. העיקר הוא שההבדל בינך לבינם זה שגם שי וגם נאור (למרות ההודעה המאוד לא אהובה עלי שלו בשרשור הזה) באמת שומעים את מה שהם כותבים פה עליו, כן הם שומעים, וכן אני מכיר אותם ואת הטעם שלהם במוזיקה מספיק טוב בשביל לדעת בדיוק מה יש להם בדיסקמן. את לעומת זאת הגבלת את עצמך לסוג מוזיקה אחת. הם יכולים לשמוע טופאק (למרות שחלק מהם אולי לא אוהבים) ולתת דעה עליו. את אם כל הפוזה שלך לא טורחת לשמוע דברים אחרים ככה שאת לא יודעת מה טוב ומה לא באמת! את יוצאת זיינית שכל והם לא. והנה תסתכלי מתחת להודעה שלי בחתימה האוטומטית יש לי ציטוט מאוד חכם של ראפר שנקרא צ´אק ד´י רואים גם קליפ שלו ושל הלהקה שלו פאבליק אנאמי אחת מאבני הייסוד בראפ הפוליטי בארצות הברית (הראשונה שיצאה למיינסטרים) באם טי וי. את יודעת היו פה הרבה כמוך ואחד משתי הדברים קרו להם: 1. הם הפסיקו לכתוב בפורום. 2. הם הרחיבו את הידע שלהם וראו שיש מעבר לטופאק (כבודו במקומו מונח) אני יכול לנקוב בשמות שאולי ידהימו פה את החדשים... קיצר תחליטי מי את מבינהם ואל תעזי להתלונן על הפורום הזה. אני כותב בערך בחמישה פורומים שקוטלים שם אותי על כל הודעה שאני כותב. קיצר מחמירים... הפורום הזה צריך להגיד תודה שיש בו מביני עניין שיכולים לדבר על דברים אחרים חוץ ממה שכולם מכירים שיש באם טי וי או טופאק. אבל באמת חלק מהאשמה באנשים שמתנשאים... כמה שאני אוהב אותכם ככו בחשבון שזה לא במקום גם אם זה באיזשהו מקום נכון גמרתי, אה סיימתי לשגל את הבינות! פלג.

**yoav**

New member
אוףףףףףףףף פלג בחייאאאאאתת

זה שהיא שומעת טופאק אומר שהיא סגורה על סגנון מוזיקה אחד??? צא כבר מהקטע הזה!! למה היא צריכה להרגיש רע עם זה שהיא שומעת טופאק????? כולם פה שמעו טופאק באיזהשהו שלב אז אל תהיה לי צבוע כזה פתאום "1. הם הפסיקו לכתוב בפורום. 2. הם הרחיבו את הידע שלהם וראו שיש מעבר לטופאק (כבודו במקומו מונח) אני יכול לנקוב בשמות שאולי ידהימו פה את החדשים... קיצר תחליטי מי את מבינהם ואל תעזי להתלונן על הפורום הזה" חלאס כבר עם הקטע הזה פשוט תן לה להנות מהמוזיקה שהיא שומעת ואם היא תרצה להרחיב אופקים היא תרחיב אופקים, ולא בגלל שהיא רוצה להישאר בפורום מזדיין... ועוד משו, הפורום הזה צריך להגיד תודה שיש בו מביני עניין??? לפי הזכרון הטוב שלי לפני כמה זמן אתה כמעט עזבת את הפורום הזה בגלל שטענת שאין פה מספיק דיונים מעמיקים, אז מה אתה בא לי עם היציאה הזאת פתאום?? ? יואב שונא צביעות

למעלה