ציטוטים משירים!

**yoav**

New member
אוףףףףףף פלג בחייאתתתתתת

זה שהיא שומעת טופאק אומר שהיא סגורה על סגנון מוזיקה אחד??? צא כבר מהקטע הזה!! למה היא צריכה להרגיש רע עם זה שהיא שומעת טופאק????? כולם פה שמעו טופאק באיזהשהו שלב אז אל תהיה לי צבוע כזה פתאום "1. הם הפסיקו לכתוב בפורום. 2. הם הרחיבו את הידע שלהם וראו שיש מעבר לטופאק (כבודו במקומו מונח) אני יכול לנקוב בשמות שאולי ידהימו פה את החדשים... קיצר תחליטי מי את מבינהם ואל תעזי להתלונן על הפורום הזה" חלאס כבר עם הקטע הזה פשוט תן לה להנות מהמוזיקה שהיא שומעת ואם היא תרצה להרחיב אופקים היא תרחיב אופקים, ולא בגלל שהיא רוצה להישאר בפורום מזדיין... ועוד משו, הפורום הזה צריך להגיד תודה שיש בו מביני עניין??? לפי הזכרון הטוב שלי לפני כמה זמן אתה כמעט עזבת את הפורום הזה בגלל שטענת שאין פה מספיק דיונים מעמיקים, אז מה אתה בא לי עם היציאה הזאת פתאום?? ? יואב שונא צביעות

volatile

New member
ההיפך היא לא אבל הצביעות האמיתית

יועב היא לבוא ולהגיד כל האנדרגרואנד המתנשאים האלה... אם לא שמת לב תראה הודעה שלי למעלה בתגובה לנאור בנושא. אבל כן אם היא מביאה לי 5 ציטוטים שרובם הם טופאק אז כן זה אינדיקציה. אם היא באה אומרת כמה היא מכירה ויודעת אבל בסופו של דבר מספרת לי רק על תופאק ומצוטטת אותו כן זה מה שהיא יודעת/אוהבת. אין לי כלום נגד טופאק נהפוך הוא אם היית עוקב היית שם לב שאני לא אוהב שמפתחים אנטי אליו כמו אל כל דבר אחר. אין לי בעייה עם זה אבל שלא תפתח את הפה רק בגלל שלגלר יש קריזות לצרף משהו להודעה שבכלל לא קשור להודעה כי הוא נדבק באיזה רעיון כזה שאנשים שאוהבים אנדרגרואנד ודברים אחרים הם אוטומט מתנשאים. והיא מגיבה בהודעה השנייה השלישית שלה בפורום שהוא צודק... זה מעצבן אותי בהחלט! ואני בהחלט אגיד לה לבלום את פיה בנושא!!! 1. אני מעולם לא התחלתי מטופאק אבל שיהיה אני התחלתי מרדמאן סתם פיסת מידע לא חשובה... בקשר לעזיבת הפורום שלי... המצב השתנה מאז... הרבה אנשים כמו שי ותומר, אוהד ונאור לתת כמה שמות מהזכרון האחרון כן מעורבים והמעורבות שלהם מדרבנת גם אותי לכתוב עוד... פלג ששונא צביעות אבל שונא יותר אנשים שקופצים מעל הפופיק או שמחליטים דברים ויוצאים בהצהרות לפני שהם נכנסים לעובי הקורה. פלג.

**yoav**

New member
טוב.....

דבר ראשון התנצלות.... כנראה שבאמת יצאתי בהצהרות לפני שנכנסתי לעובי הקורה (חח זה ממש כמו שהמחנכת שלי אומרת
) עם זה תנסה להסתכל שניה מהצד שלה, היא באה ולא הכירה ת´אנשים שכותבים פה בפורום, לגיטימי מצידה לחשוב שהיא מבינה במוזיקה, כי אחרי הכל טופאק הוא סמל בהיפהופ... , טוב אז היא טעתה אבל לא צריך להתעצבן בגלל זה..... ובוא אני יהיה כן איתך, אני גם נדבקתי ברעיון שאנשים שאוהבים אנדרגראונד הם אוטומטית מתנשאים, ועם כל הכבוד שלי לגרש ואליך ולכל האחרים (שזה לא ממש מכוון אליכם), אתה חייב להודות שיש הרבה אנשים ששומעים אנדרגראונד מתוך הרצון הזה להיות אינטילגנטים וייחודיים... אני יודע שזו ממש סטיגמה מגעילה וזה דיי לא נכון אבל מה אני יעשה אין לי שליטה על זה, אז אולי זה עושה אותי גם מתנשא במידה מסויימת..... יואב ממהר לצאת בהצהרות

מי אמר?

אתם לא מבינים שאם ציטטתי פעם אחת את טופאק זה לא אומר שכל החיים שלי סובבים סביבו! אתם לא מבינים שזה לא הראפר היחיד שאני שומעת??? אתם לא קולטים את זה נכון? כל אחד בא לכאן ואומר בביטחון מופרז מה אני שומעת ומבינה! מה זה השטויות האלה? לא אמרתי שטופאק הוא סמל להיפ הופ! ואני כן מבינה במוזיקה ואני גם בטח מכירה את רוב האמנים שאתם שומעים! זה שאני לא באתי לכאן וישר ציטטתי אנדרגראונד זה לא אומר שאני לא מבינה במוזיקה!!!! תודה רבה אני מאוד אשמח אם לא תחליטו בשבילי!

הא הא הא !

מאוד מצחיק דבר ראשון! דבר שני אמ טי וי זה אולי מה שאתה רואה.... דבר שלישי לטופאק יש אחלה חומר והוא לא הראפר היחיד שאני מכירה ואוהבת... טופאק הוא לא בראש מעייני אם נגדיר את זה ככה! ואני מכירה הרבה יותר ממה שאתה חושב!

2PAC4EVER

New member
פלג שולק אפרסקים שכמותך

"הם הרחיבו את הידע שלהם וראו שיש מעבר לטופאק (כבודו במקומו מונח) אני יכול לנקוב בשמות שאולי ידהימו פה את החדשים" -בוא תביא דוגמאות, אל תתבייש, בוא תדהים אותי.(או שפשוט תפסיק עם החרטות...) לפי מה שאתה אומר אם אני שומע רק טופאק או שאני יפסיק לכתוב פה או שאני ימשיך לדברים אחרים. בוא אני יפתיע אותך קם בבוקר-ALL EYEZ ON ME צהריים-ME AGAINST THE WORLD אחה"צ-MAKAVELI ערב-R U STIIL DOWN לילה-UNTILL THE END OF TIME וככה כככככככל יום אני שומע רק טופאק איפה כל הנושכי כריות כאן שירדו עליי עכשיו? 1.לא הפסקתי לכתוב 2.לא שיניתי את הטעם שלי -איך זה מסתדר עם התאורייה שלך ולפני שאני ישכח "... הפורום הזה צריך להגיד תודה שיש בו מביני עניין שיכולים לדבר על דברים אחרים " אז הנה זה: תודה פלג! תודה לכל האונסי יענים בפורום מה האחרים היו עושים כאן בלעדיכם?????

volatile

New member
אוהד יא בייצן

תשובה רצינית : זה אומר שאתה תקוע במידה מסויימת... תחשוב על זה ככה... זה כמו כל החיים לאכול פלאפל... אני אוהב פלאפל והכל אבל אם כל יום אני אוכל פלאפל ישעמם לי... באיזה שהוא שלב אני ארצה לנסות מעבר לפלאפל. אני אגוון... אני אוכל פעמיים בשבוע פלאפל ואנסה גם דברים אחרים... אולי קצת סושי אולי קצת אנטיריקוטים. לכל מזון יש את הטעם הייחודי שלו את הייחודיות שבאה איתו... ולכן מה שאתה אומר עכשיו (אם זה באמת ככה) זה נקרא להישאר במקום. והדימוי הזה גם גורם להבין מאיפה צצה לי הכרס הנחמדודה שלי... שמע היה זמן ששמעתי את לוסי פורד בבוקר בצהרים ובערב... 3 חודשים כאלה אבל גם זה נמאס לי... מכיר את זה שאתה מתחבר למשהו כ"כ שאתה לא יכול בלעדיו... אבל מתישהו גם זה משעמם... בוא ניפגש עוד 5 שנים ותגיד לי מה אתה אוהב אז (בכנות) אם תגיד לי שכל מה שאתה שומע זה טופאק תקבל את הדיסק החדש שהוא יוציא עוד 5 שנים מתנה עלי? עסקה? פלג.

2PAC4EVER

New member
מי זה אוהד? ולמה הוא בייצן?

הנה תגובה רצינית, אני לא שומע רק טופאק (חשבתי שזה היה מובן מההגזמה...) אני שומע המון דברים- רק מיינסטרים, ולא מתוך בורות לסגנונות אחרים, שמעתי המון חומר במשך המון זמן, וזה לא זה אני לא נהנה מדברים אחרים ג´ה רול- כיף לי לשמוע נאס-גם לל קול J -גם,וזה ממשיך אין לי בעיה עם אנשים ששומעים אנדרגרואנד או כל דבר אחר, זאת לא הפואנטה בהודעה הקודמת, יש לי בעיה עם אנשים שבאים וחושבים שמה שהם שומעים זה הדבר הנכון, שהאחרים לא מבינים, שמוזיקה אחרת פחות נחשבת (ושצריך להגיד תודה למבינים...) הקביעה אם מוזיקה טובה או לא, תלויה רק באם היא עושה טוב למי ששומע אותה קאנינג עושה לך טוב? תהנה אני שם DILEMMA כל פעם שאני נכנס לאוטו וחורש על השיר ונהנה אף אחד כאן לא יכול להגיד לי שזה חרא (...הוא יכול אבל זה לא ממש יזיז לי). חיה ותן לחיות שתה ותן שלוק

volatile

New member
סליחה, איתי

טעות בתום לב גם לי מותר לשכוח שמות מדי פעם
תשמע אתה צודק לא אמרתי שצריך להיות לך רע. בקשר למוזיקה טובה או לא... מבחינה טאורטית בן אדם שמבין במוזיקה כן יכול לבקר ולהגיד על משהו מבחינה מוזיקלית שהוא לא טוב... מה מבקרי מוזיקה עושים? אבל הדעה שלהם היא בשבילך(לא אתה בצורה ספציפית) לקחת! אתה יכול גם לא לקבל אותה וזה באמת תלוי כמה אתה סומך או מעריך את כותב הביקורת אבל זה כבר דבר אחר... לא פסלתי כלום... אתה בהחלט יוצא מן הכלל כי ברוב המקרים מה שתיארתי הוא דווקא הנכון ולאו דווקא כשאני אומר עוברים לדברים אחרים הכוונה להיפ-הופ הכוונה למשהו שמעניין אותם יותר... שירי מסיבות זה סבבה. שירי מיינסטרים זה סבבה לפעמים. אנדרגרואנד זה חרא 90% מהזמן שמבחינת ההיצע זה אומר דווקא שיש הרבה טוב לשמוע רק צריך לסנן את החרא... בסופו של יום לכל אחד מאיתנו טעם שונה מאוד אבל כולנו נמצאים בערך באותה סביבה כללית שמאחדת אותנו והיא ההיפ-הופ והצעה שלי/המלצה תקרא ותוריד שירים של Smoothe Da Hustler לפי דעתי תאהב! פלג.

volatile

New member
סליחה, איתי

טעות בתום לב גם לי מותר לשכוח שמות מדי פעם
תשמע אתה צודק לא אמרתי שצריך להיות לך רע. בקשר למוזיקה טובה או לא... מבחינה טאורטית בן אדם שמבין במוזיקה כן יכול לבקר ולהגיד על משהו מבחינה מוזיקלית שהוא לא טוב... מה מבקרי מוזיקה עושים? אבל הדעה שלהם היא בשבילך(לא אתה בצורה ספציפית) לקחת! אתה יכול גם לא לקבל אותה וזה באמת תלוי כמה אתה סומך או מעריך את כותב הביקורת אבל זה כבר דבר אחר... לא פסלתי כלום... אתה בהחלט יוצא מן הכלל כי ברוב המקרים מה שתיארתי הוא דווקא הנכון ולאו דווקא כשאני אומר עוברים לדברים אחרים הכוונה להיפ-הופ הכוונה למשהו שמעניין אותם יותר... שירי מסיבות זה סבבה. שירי מיינסטרים זה סבבה לפעמים. אנדרגרואנד זה חרא 90% מהזמן שמבחינת ההיצע זה אומר דווקא שיש הרבה טוב לשמוע רק צריך לסנן את החרא... בסופו של יום לכל אחד מאיתנו טעם שונה מאוד אבל כולנו נמצאים בערך באותה סביבה כללית שמאחדת אותנו והיא ההיפ-הופ והצעה שלי/המלצה תקרא ותוריד שירים של Smoothe Da Hustler לפי דעתי תאהב! פלג.

2PAC4EVER

New member
All this hate can´t last forever"

It´s time that we stand together "Everybody wants to rule the world זה פשוט דרש...

DoubleD

New member
פששששש....../images/Emo70.gif

באמת חיכיתי לראות איפה תוכל להשחיל את ה"אונסי יענים" שלך...
סתם שאלה... למה לתפוס תחת? למה לנסות לשנות אנשים כשהם לבד עושים את זה בהדרגה- בלי עזרה שלכם. כן כן ! תתפלאו! אנשים לא צריכים את הפורום הזה להתקיים! הם רוצים אותו על מנת להשיג הרבה דברים, כגון: ידע, שיתוף אותו מכנה עם אנשים באותו עניין וכו´ (הבנתם כבר) תסלחו לי מאוד ´אדונים בעלי ידע נרחב במוזיקה שחורה´ אתם לא עושים טובה שאתם כאן, אתם תורמים לאנשים את מה שברשותכם. זה הטבע של להיות אדם טוב בסופו. אומנם מדביקים כאן הודעות חסרי פואנטה שלא תורמים לכלום, אבל ה"תפקיד" שלכם, הוא לא לנקות אותם מכאן, אלא לתת להם צ´אנס להבין את עצמם. ובהחלט שזה לא צריך להיות בכוח/כפייה... אני אישית תמיד מודה על כל אדם ואדם שבצורה כלשהי תרם לי משהו שעוזר לי לבסס את הזהות שלי כל יום. כי אני לא חיה דרך המוזיקה, המוזיקה חיה דרכי. תכתבו - לא תכתבו -שני הצדדים מפסידים/מרוויחים! אתם מלחלוק את הידע, והאחרים מלרכוש אותו. נדמה לי שזה ´קצת´ ילדותי למדי לקבוע מי הכי ´בעל ערך´ לפורום... אתם מכירים אותי (?) אני הבנאדם האחרון עלי-אדמות שירים את האף שלו(ה) כי אני יודעת שאין לי גם על מה! אבל אם היה לי את המתנה הנפלאה הזאת של היכולת לתת, בחיים שלי לא הייתי משתמשת בה בשביל לפזול על אחרים מלמעלה. Stay Bitchen. |נשיכה|DouBle-D-

volatile

New member
את לא רואה את זה בצורה נכונה דנה

את הזמן שהשקעתי בלחשוף אנשים למוזיקה חדשה הייתי יכול לנצל אחרת. משש שעות לפחות עבודה על גיליון של היפ-הופ ישראל בימי הראשונים בפורום איי או אל עד היום שאני יושב בין 15 שעה לשעה לכתוב ביקורת מקיפה על איזהשהו דיסק או להפציץ את הייד פארק בהמלצות... אני עושה את זה בשביל אנשים שרוצים לשמוע שרוצים ללמוד עוד. וכן הם ילמדו לבד... הרי אף אחד לא לימד אותי מה טוב אף פעם. הכל נחשפתי לבד. ההיפ-הופ לא בא לי מהסביבה שעד היום עוד לא מבינה איך נתפסתי בזה. הוא לא בא לי מהמלצות שהרי חלק גדול מהידע שלי נרכש הרבה לפני ששמעתי בכלל על הפורום. אני כולה אוהב היפ-הופ בצורה רצינית 3 וחצי שנים. אף אחד לא מסתכל מלמעלה. ההיפך, לא תומר ולא עוד הרבה אנשים אחרים בזמנו נכנסו לסצנה ודיברו איתי באייסיקיו לא קיבלו הרמת אף על מה שהם אוהבים. אני ראיתי שמעתי הקשבתי והמלצתי להם על משהו שלפי דעתי על סמך מה שהם אהבו הם יאהבו. העניין נוצר אצלם אוטומטית כשהם שמעו דברים שהם אהבו והם רצו עוד ועוד. ככה גם אני... לא יודע שובע תמיד רוצה עוד מוסיקה עוד דברים שיחדשו לי וינערו לי את הביצים ועוד ועוד ועוד! זה לא התנשאות לכעוס ולהגיד לאיזו אחת שמצטרפת לקריאה של גלר (שהיא אם כבר יותר לגיטימית כי הוא כן כותב קבוע בפורום וכן בענייני הסצנה) לבין אחת שאחת מההודעות הראשונות שלה זה כן אתה צודק ככה זה! כשלי קוראים מתנשא אני כועס, בעיקר איזו אחת שלא מכירה אותי. כשקוראים לאנשים שאני מכיר מתנשאים אני כועס (גם אם כמה הוכיחו שהם באמת כאלה) וכן זה מעלה בי חימה... וכן זה מתסכל ומרגיז אותי שאנשים מתחילים איתי בסטיגמות. ואת טועה. אני לא רואה בי נעלה למישהו. אני רואה בי בן אדם שמשקיע הרבה מהזמן שלו בתחביב שאולי יהפוך למקצוע שהוא המוזיקה וכשהוא חולק את זה עם אחרים הוא עושה את זה מהצורך שלו לתת לאנשים אחרים לחוות את החוויה המוזיקלית שהוא חווה. וכן אני כותב הודעות גם אם רק חמישה אנשים יפתחו לדברים אחרים וכן זה טוב לי ואני לא רוצה על זה כלום מספיק לי לדעת שאנשים נהנים כמוני ממשהו! מספיק טוב לי! אז באמת דנה את מכירה אותי הרבה יותר טוב מזה להגיב לי ככה. ובקשר לאונסי יונים. זה פעילות אהובה גם עליך לא? פלג.

volatile

New member
את לא רואה את זה בצורה נכונה דנה

את הזמן שהשקעתי בלחשוף אנשים למוזיקה חדשה הייתי יכול לנצל אחרת. משש שעות לפחות עבודה על גיליון של היפ-הופ ישראל בימי הראשונים בפורום איי או אל עד היום שאני יושב בין 15 שעה לשעה לכתוב ביקורת מקיפה על איזהשהו דיסק או להפציץ את הייד פארק בהמלצות... אני עושה את זה בשביל אנשים שרוצים לשמוע שרוצים ללמוד עוד. וכן הם ילמדו לבד... הרי אף אחד לא לימד אותי מה טוב אף פעם. הכל נחשפתי לבד. ההיפ-הופ לא בא לי מהסביבה שעד היום עוד לא מבינה איך נתפסתי בזה. הוא לא בא לי מהמלצות שהרי חלק גדול מהידע שלי נרכש הרבה לפני ששמעתי בכלל על הפורום. אני כולה אוהב היפ-הופ בצורה רצינית 3 וחצי שנים. אף אחד לא מסתכל מלמעלה. ההיפך, לא תומר ולא עוד הרבה אנשים אחרים בזמנו נכנסו לסצנה ודיברו איתי באייסיקיו לא קיבלו הרמת אף על מה שהם אוהבים. אני ראיתי שמעתי הקשבתי והמלצתי להם על משהו שלפי דעתי על סמך מה שהם אהבו הם יאהבו. העניין נוצר אצלם אוטומטית כשהם שמעו דברים שהם אהבו והם רצו עוד ועוד. ככה גם אני... לא יודע שובע תמיד רוצה עוד מוסיקה עוד דברים שיחדשו לי וינערו לי את הביצים ועוד ועוד ועוד! זה לא התנשאות לכעוס ולהגיד לאיזו אחת שמצטרפת לקריאה של גלר (שהיא אם כבר יותר לגיטימית כי הוא כן כותב קבוע בפורום וכן בענייני הסצנה) לבין אחת שאחת מההודעות הראשונות שלה זה כן אתה צודק ככה זה! כשלי קוראים מתנשא אני כועס, בעיקר איזו אחת שלא מכירה אותי. כשקוראים לאנשים שאני מכיר מתנשאים אני כועס (גם אם כמה הוכיחו שהם באמת כאלה) וכן זה מעלה בי חימה... וכן זה מתסכל ומרגיז אותי שאנשים מתחילים איתי בסטיגמות. ואת טועה. אני לא רואה בי נעלה למישהו. אני רואה בי בן אדם שמשקיע הרבה מהזמן שלו בתחביב שאולי יהפוך למקצוע שהוא המוזיקה וכשהוא חולק את זה עם אחרים הוא עושה את זה מהצורך שלו לתת לאנשים אחרים לחוות את החוויה המוזיקלית שהוא חווה. וכן אני כותב הודעות גם אם רק חמישה אנשים יפתחו לדברים אחרים וכן זה טוב לי ואני לא רוצה על זה כלום מספיק לי לדעת שאנשים נהנים כמוני ממשהו! מספיק טוב לי! אז באמת דנה את מכירה אותי הרבה יותר טוב מזה להגיב לי ככה. ובקשר לאונסי יונים. זה פעילות אהובה גם עליך לא? פלג.

DoubleD

New member
נא לפתוח את העיניים... ../images/Emo3.gif

קודם כל, האנשים שקראתי להם תופסי תחת, הם משני הצדדים(!!!) כי שניהם חושבים שהם בנקודה שהם כבר יודעים הכל על כולם... זה ב-ה-ח-ל-ט לא היה מכוון רק אליך ול"צד" שלכם... ואני מצטערת אם זה נשמע ככה... אתה לא מבין מה אני אומרת.. אם יכולת לנצל את הזמן הזה למשל לעשיית רשיון נהיגה
ובמקום זה ישבת וכתבת ונתת ידע לאנשים- על זה אני מברכת אותך!!!!!!!!!! אלפי-המוני תודות! ברצינות! הפורום אומנם לא היה פה לפני כמה זמן אבל זה לא גורע את המצב- זה מביא דרכים חדשות להרחבת האופקים בנושא! אז לתת לפיפל הזדמנות לדעת את מה שאנחנו לא ידענו לפני הפורום- איזה יופי! לא?? כבר ארבע וחצי שנים אני דבוקה למוזיקה הנפלאה הזאת, אתה יודע איזה התלהבות הייתה לי כשגיליתי את המקום הזה? שאני לא לבד !!!!! (חחחחחחח הצחקתי את עצמי לרגע) אתה לא צריך להוכיח לי שאתה מצליח לפזר את הסגנון האישי שלך, ושאתה נשאר פתוח לדברים אחרים תמיד! אני יודעת מנסיון. אבל היו פה, לא פעם, אנשים שמזלזלים על אנשים אחרים ששומעים "נלי" - HEY ! HELLO?! זה גם היפ האפ! בוקר טוב! אז אותו בנאדם לא יודע לצטט את טאליב קוואלי או צ´אק די, זה לא אומר שהם מפגרים
רק מאותגרים מוזיקלית...
אז כל מה שאני חושבת זה שצריך לתת צ´אנס ולהפנות אותם למאמרים למעלה (דוגמא) והבחירה שלהם זה אם ללכת או לא... קפיש? יש פה בית משפט לא חוקי, וכל אחד חושב שהוא השופט... (שאגב, אני מעודדת להבעת דיעות, אבל יש הבדל) לאנוס יענים זה כיף. |נשיכה|DouBle-D-

למעלה