ציטוטים משירים!

ציטוטים משירים!

נראה אם מישהו יכול לנחש מי שר את השירים ומהם השירים האלה בכלל! 1.she´s got a smile that it seems to me 2.i tell you lately see no one cane fade me 3.i got my mind made up come on get into let it rock 4.girl you messed up when you let me in told you best friend that you wanting me 5. i grew up in a home where no one like me mom had hit the pipe every noght when she walked by me papa was a nasty old man like the rest 6. i had faith in you dear lord can you feel me 7.i got shot 5 times but i´m still breathing never proof there´s a god if you need a reason 8.and even though we both came from the same place the money and the fame made we all change places תחשבו טוב טוב.. זה ראפ קלאסי אדיר!

אני יודעת לצתת

ומה איתך עמה? אתה בכלל מכיר את השירים? וחוץ מזה רק שלושה שירים הם טופאק פה אהבל!

Rapid נאור

New member
נשמה שיהיה לך חצי מהטעם שלי

וזה ממש לא במטרה להתלהב, אבל שתתחילי לשמוע את מה שאני שומע אז אני בכלל אשים לב לתגובה שלך....

volatile

New member
נאור באמת ההתנשאות נוזלת ממך

תפסיק. אין רע בטופאק! כן שמעת אותי הוא לא הראפר האהוב עלי אבל הוא לא היה רע אם היא היתה מצוטטת את מאסטר פי הייתי נבהל הנה "Wobble, Wobble" - מאסטר פי אבל זו היתה התנשאות מגעילה ידידי!

דור(2?)

New member
חחחחח

אתה יורד עליה כי הטעם שלה לא כמו הטעם שלך?? חחחח לא חשבתי שזה יקרה אף פעם אתה יודע שטעם זה דבר אישי? הטעם שלך לא יותר טוב משלה, זה הכל תלוי באת מי אתה שואל...חחחחח...."הטעם שלך לא מתקרב לטעם שלי!"
אפשר למדוד טעם???????

BIGO-G

New member
רק אם הוא בא בגז

טעם יכול לבוא בשלוש צורות : נוזל מוצק וגז אצלך נאור, כפי שמשתקף מההודעה זה בא בגז אז תפסיק לפלצן, טעם זה טעם זה טעם, תשמע מוזיקה שאתה אוהב ואל תטיף לאף אחד.

נאור אהבל ?

גברת קולית, "את יודעת "לצתת" ?" את יודעת ל-א-י-י-ת ? ואת מרשה לעצמך לקרוא לאנשים אחרים "אהבלים"? כל הכבוד, הרשמת אותי, respect ...

סתמי ת´פה גם כן את!

אני יודעת לצתת ואני יודעת לאיית.. ואתם מקנאים כי אתם פשוט לא מכירים את השירים האלה.... טיפשים!

כל כך כיף ..

לראות מישהו מפיל את עצמו, לצתת את לא יודעת, אולי את יודעת לצטט...זה משו אחר לגמרי... ואני באמת נורא מקנאה בזה שאת מכירה שירים של טופאק הגנגסטר המאאאגניב, עם כל ההארדקור שלו !!! כזה שולת !!1 אם את יכולה לתת לי כמה המלצות אני כל כך אשמח אין לך מושג, פשוט כולם פה צוחקים עליי כשאני מבקשת.. ד"א אני אסתום את הפה בתנאי שתצמידי מגנט להארד דיסק שלך ...

אוי, כל כך כיף,

לראות מישהו מפיל את עצמו, לצתת את לא יודעת, אולי את יודעת לצטט...זה משו אחר לגמרי... ואני באמת נורא מקנאה בזה שאת מכירה שירים של טופאק הגנגסטר המאאאגניב, עם כל ההארדקור שלו !!! כזה שולת !!1 אם את יכולה לתת לי כמה המלצות אני כל כך אשמח אין לך מושג, פשוט כולם פה צוחקים עליי כשאני מבקשת.. ד"א אני אסתום את הפה בתנאי שתצמידי מגנט להארד דיסק שלך ...

אוי, כל כך כיף,

למעלה