צבע חדש לאוטובוסי דן

מצב
הנושא נעול.

אורי404

New member
הפנינה לא ייצבעו, להבנתי.

קיבלו שכל בדן
אחרי שהקדירו את כבישי גוש דן עם הצבע הכחול כהה הבינו שזה לא צבע מתאים. הרי הצבע הכחול בהה היה כבר לפני שנים, והחליטו שצריך משהו יותר בהיר. חוץ מזה, אחרי ששלחו מכונות לצביעה בכחול ישלחו אותן לצביעה באדום. ומה יהיה על ה- "תוכים" ועל הפנינה בקוים 27 ו- 113 ?
הפנינה לא ייצבעו, להבנתי.
הוא כתב שכל האוטובוסים של הארגז ומרכבים ייצבעו אדום. האוטובוסים של קו 27 ו-113 הם גרמניים מוגמרים. להשערתי, את התוכים לא יצבעו בגלל צביעתם היפה.

0415

New member
אני כבר מחכה מהבוקר אני במתח אם

צבע חדש לאוטובוסי דן
כל האוטובוסים החדשים של דן שייצאו מהארז ומרכבים יהיו צבועים בצבע אדום תמונות להמחשה יהיו ביום שלישי גם האוטובוסים הקיימים יצבעו באדום
הצבעים מתאימים לאוטובוסים של דן או לא אני מעדיף כחול אבל אם מסתכלים על הקטעים הצבועים באדום על האוטובוסים של התוכים אז זה נראה לא רע. ובקשר לצבע פנינה ידוע שאם היגיעו כך צבועים מחו"ל אז מי יכול להסביר את האוטובוסים הוותיקים בארץ שצבועים כך?

0415

New member
איפה התמונות אניייייי במתחחחחח

הצבעים מתאימים לאוטובוסים של דן או לא אני מעדיף כחול אבל אם מסתכלים על הקטעים הצבועים באדום על האוטובוסים של התוכים אז זה נראה לא רע. ובקשר לצבע פנינה ידוע שאם היגיעו כך צבועים מחו"ל אז מי יכול להסביר את האוטובוסים הוותיקים בארץ שצבועים כך?
איפה התמונות אניייייי במתחחחחח

מצב
הנושא נעול.
למעלה