צבע חדש לאוטובוסי דן

מצב
הנושא נעול.

ארזS

New member
ואם לא תרשה ? ../images/Emo8.gif

מרשה גם מרשה

כמו שנאמר: על טעם ואל ריח.......
אולי שיוסיפו גם מגן דוד באמצע, ואז הכחול לבן המזעזע שלך יהפוך לדגל
ישראל???
אני אוהב צבעים אחידים ורצוי שיהיו כהים-אבל זה כמובן אני...
ואם לא תרשה ?

דווקא הצבע המשולב כדוגמת האוטובוס שהעלו כאן הרבה יותר יפה מאשר "סתם" כחול על כל האוטובוס. אבל זאת כאמור דעתי שאיננה מחייבת אותך ולא אף אחד אחר...
איך אמרת ? "על טעם וריח אין להתווכח"...

רק כחול../images/Emo35.gif לא יפה ולא בטיחותי

ואם לא תרשה ?

דווקא הצבע המשולב כדוגמת האוטובוס שהעלו כאן הרבה יותר יפה מאשר "סתם" כחול על כל האוטובוס. אבל זאת כאמור דעתי שאיננה מחייבת אותך ולא אף אחד אחר...
איך אמרת ? "על טעם וריח אין להתווכח"...
רק כחול
לא יפה ולא בטיחותי
אבל כחול לבן יפה מאוד. יש הרבה נידרפלורים בכחול לבן יפים מאוד.

אוהד11

New member
לדעתי האוטובוסים של דן בצבע כחול

רק כחול
לא יפה ולא בטיחותי
לדעתי האוטובוסים של דן בצבע כחול
כהה הם דבר שהגיע הזמן לשנות. הצבע הזה נראה כל כך קר וחסר מעוף. חבל שלא צובעים את כל האוטובוסים בצבעי תוכי.

ארזS

New member
גב' אלונה היקרה

רק כחול
לא יפה ולא בטיחותי
גב' אלונה היקרה
רק כחול לא יפה ולא בטיחותי לפחות כפי שרק ירוק לא יפה ולא בטיחותי על האוטובוסים של אגד. אופססססס... אבל את אוהבת אותם ? סליחה.

נכון, אני אוהבת את הירוק של אגד

גב' אלונה היקרה
רק כחול לא יפה ולא בטיחותי לפחות כפי שרק ירוק לא יפה ולא בטיחותי על האוטובוסים של אגד. אופססססס... אבל את אוהבת אותם ? סליחה.
אבל בהחלט לא היה מזיק להוסיף לבן למען הבטיחות, מה רע באוטובוסים ירוק לבן, או כמו פעם בצבע הזה

ברח לי, מה רע בצביעה היפה

אבל בהחלט לא היה מזיק להוסיף לבן למען הבטיחות, מה רע באוטובוסים ירוק לבן, או כמו פעם בצבע הזה
ברח לי, מה רע בצביעה היפה
שהיתה פעם, רוב האוטובוס היה בהיר ובדן היתה לו תוספת בכחןל ובאגד בטורקיז, אז משהו דומה: אוטובוס בהיר בתוספת ירוקה, אבל קצת יותר מסמל. לדעתי זה מקסים. תראה במצגת היפהפיה של טומי איזה יופי סביב הגלגלים.

האוטובוסים של "קווים" מאוד יפים

רק כחול
לא יפה ולא בטיחותי
האוטובוסים של "קווים" מאוד יפים
לדעתי, למרות שהם לא ממש צבועים בכחול אלא יותר נוטים לתכלת ואני באופן אישי מעדיף צבעים כהים על בהירים. בקשר לבטיחות, שיוסיפו להם מנורות גם בצדדים ועל הגג מאחור ומלפנים
ואפשר להוסיף גם מנורה סגולה מתחת למספר כמו ברכבים של הערסים, ואז אף אחד לא יפספס אותם
דרך אגב, אני מוכן להתפשר גם על צבעי התוכי
-צביעה מיוחדת מאוד לטעמי......

0415

New member
יש אוטובוס שכולו כחול בלי לבן והוא

הצבע הכחול של 6188 הכי יפה
לדעתי הכחול יותר יפה מהאדום, ואני הייתי צובע את כל האוטובסים של דן(גם עירוניים וגם בינעירוניים) בצבע כחול אבל בלי הלבן, רק כחול, כמו שאגד עשו עם הצבע הירוק!!!!!!! הכי טוב צבע כחול, או צהוב אבל שיהיה צבע אחד ולא שני צבעים:כחול ולבן/אדום ולבן-גועל נפש.... וזו כמובן רק דעתי
מיניבוס 5003 כולו כחול ובחלק האחורי יש סמל גדול של דן והעיגול של הסמל הוא כמובן הגלגל פשוט צבוע יפה!!!

0415

New member
זאת התמונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מיניבוס 5003 כולו כחול ובחלק האחורי יש סמל גדול של דן והעיגול של הסמל הוא כמובן הגלגל פשוט צבוע יפה!!!
זאת התמונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ישראל ב

New member
חבל מאוד

6188 מאחור (90-604-01)
חבל מאוד
אני חושב שבכלל הצביעה הזאת היא היפה ביותר בין כל האוטובוסים כשבמקום השני אני אוהב את הצביעה הקודמת של אגד (סגול בהיר-לבן). יש לי למעשה דילמה מה במקום הראשון ומה בשני... את הירוק אני ממש שונא! זה מגעיל בעיני!

טוארג

New member
כולל את ה-SLים?

צבע חדש לאוטובוסי דן
כל האוטובוסים החדשים של דן שייצאו מהארז ומרכבים יהיו צבועים בצבע אדום תמונות להמחשה יהיו ביום שלישי גם האוטובוסים הקיימים יצבעו באדום
כולל את ה-SLים?

אוהד11

New member
קיבלו שכל בדן

כולל את ה-SLים?
קיבלו שכל בדן
אחרי שהקדירו את כבישי גוש דן עם הצבע הכחול כהה הבינו שזה לא צבע מתאים. הרי הצבע הכחול בהה היה כבר לפני שנים, והחליטו שצריך משהו יותר בהיר. חוץ מזה, אחרי ששלחו מכונות לצביעה בכחול ישלחו אותן לצביעה באדום. ומה יהיה על ה- "תוכים" ועל הפנינה בקוים 27 ו- 113 ?

מצב
הנושא נעול.
למעלה