צבע חדש לאוטובוסי דן

מצב
הנושא נעול.

mister K

New member
חניון בן גוריון

עוד תמונה מבן גוריון משנה שעברה
חניון בן גוריון
ה-SU240 הגרמנית שבתמונה היא 2248. עצוב לראות את כל המכונות הנהדרות בבן גוריון שהושבתו טרם זמנן. המאנים האלה יכלו לנסוע נהדר גם כיום והם עולים בכמה רמות על הנידרפלורים.

mister K

New member
2248 מבפנים

עוד תמונה מבן גוריון משנה שעברה
2248 מבפנים
אני עצוב על כך שלא יצא לי לנסוע ב-SU240 עם מרכב גרמני. לדעתי אלה המכונות היפות ביותר שהיו ב"דן". כיום כולן כבר הושבתו אבל מי שרוצה יכול לבוא לחניון בן גוריון בחולון ולראות שם את 2246 ו-2248 שהן שתי ה-SU240 האחרונות שעוד קיימות בארץ אפילו שהן לא נוסעות.

מה זה אומר מי שרוצה יכול לבוא ו

2248 מבפנים
אני עצוב על כך שלא יצא לי לנסוע ב-SU240 עם מרכב גרמני. לדעתי אלה המכונות היפות ביותר שהיו ב"דן". כיום כולן כבר הושבתו אבל מי שרוצה יכול לבוא לחניון בן גוריון בחולון ולראות שם את 2246 ו-2248 שהן שתי ה-SU240 האחרונות שעוד קיימות בארץ אפילו שהן לא נוסעות.
מה זה אומר מי שרוצה יכול לבוא ו
לאות מזה חשוף לעיני כל הציבור

ישראל ב

New member
בקשר ל-2416

2248 מבפנים
בקשר ל-2416
אני זוכר שנסעתי בו פעם אחת ודווקא אהבתי את הצבע שלו שנראה כמו הנידרפלורים של דן פחות או יותר. לאחרונה ראיתי אותו כשהוחזר ל"מדים" האדומים הרגילים של "יונייטד טורס" והצטערתי על כך. אני גם לא מבין למה "דן" צריך לנסוע באוטובוסים בצבעים של "יונייטד".

הצבע הכחול של 6188 הכי יפה

דווקא לא, זו כן היתה 6188
לדעתי הכחול יותר יפה מהאדום, ואני הייתי צובע את כל האוטובסים של דן(גם עירוניים וגם בינעירוניים) בצבע כחול אבל בלי הלבן, רק כחול, כמו שאגד עשו עם הצבע הירוק!!!!!!! הכי טוב צבע כחול, או צהוב אבל שיהיה צבע אחד ולא שני צבעים:כחול ולבן/אדום ולבן-גועל נפש.... וזו כמובן רק דעתי

ארזS

New member
תרשה לי לחלוק עליך

לדעתי הכחול יותר יפה מהאדום, ואני הייתי צובע את כל האוטובסים של דן(גם עירוניים וגם בינעירוניים) בצבע כחול אבל בלי הלבן, רק כחול, כמו שאגד עשו עם הצבע הירוק!!!!!!! הכי טוב צבע כחול, או צהוב אבל שיהיה צבע אחד ולא שני צבעים:כחול ולבן/אדום ולבן-גועל נפש.... וזו כמובן רק דעתי
תרשה לי לחלוק עליך
כחול ולבן = הכי יפה [לדעתי].

מרשה גם מרשה ../images/Emo13.gif

תרשה לי לחלוק עליך
כחול ולבן = הכי יפה [לדעתי].
מרשה גם מרשה

כמו שנאמר: על טעם ואל ריח.......
אולי שיוסיפו גם מגן דוד באמצע, ואז הכחול לבן המזעזע שלך יהפוך לדגל
ישראל???
אני אוהב צבעים אחידים ורצוי שיהיו כהים-אבל זה כמובן אני...

מצב
הנושא נעול.
למעלה