צבע חדש לאוטובוסי דן

מצב
הנושא נעול.

8991801

New member
צבע חדש לאוטובוסי דן

צבע חדש לאוטובוסי דן
כל האוטובוסים החדשים של דן שייצאו מהארז ומרכבים יהיו צבועים בצבע אדום תמונות להמחשה יהיו ביום שלישי גם האוטובוסים הקיימים יצבעו באדום

יצחקA

New member
כמו 6225 שהיא גם אדומה?

צבע חדש לאוטובוסי דן
כל האוטובוסים החדשים של דן שייצאו מהארז ומרכבים יהיו צבועים בצבע אדום תמונות להמחשה יהיו ביום שלישי גם האוטובוסים הקיימים יצבעו באדום
כמו 6225 שהיא גם אדומה?

טוארג

New member
גם אני לא ראיתי, ומאוד רוצה לראות..

6225
לא ראיתי אף פעם את האוטובוס הזה בצבע אדום. האם מישהו העלה לכאן תמונה שלו ואני פספסתי ? אם יש תמונה אשמח אם תפנו את תשומת ליבי.
גם אני לא ראיתי, ומאוד רוצה לראות..

צחקן

New member
אני יכול להיכן הדמיה

6225
לא ראיתי אף פעם את האוטובוס הזה בצבע אדום. האם מישהו העלה לכאן תמונה שלו ואני פספסתי ? אם יש תמונה אשמח אם תפנו את תשומת ליבי.
אני יכול להיכן הדמיה
ב"ה במידה ותיהיה תמונה איפילו מצד אחד.

אורי404

New member
יפה מאוד.

צבע חדש לאוטובוסי דן
יפה מאוד.
אדום זהו צבע אדום. בעבר אני זוכר שיצחק קראוס (מה איתו באמת?) העלה תמונות של האוטובוסים של החברה הציבורית של באר שבע ז"ל מסוג SL שהיו צבועים אדום, ונראו טוב.

fireman

New member
הם נראו זוועה....

יפה מאוד.
אדום זהו צבע אדום. בעבר אני זוכר שיצחק קראוס (מה איתו באמת?) העלה תמונות של האוטובוסים של החברה הציבורית של באר שבע ז"ל מסוג SL שהיו צבועים אדום, ונראו טוב.
הם נראו זוועה....
אני מקווה שהאדום שהיה אז לא יהיה גם עכשיו...ממש גועל נפש. בכלל אני לא מבין איפה ההגיון לצבוע באדום? אדום הוא צבע שנוטה לדהות הרבה יותר מכחול ועל אחת כמה וכמה במדינת ישראל בה השמש לא מרחמת על כלום.

אורי404

New member
זהו צבע אדום = זהו צבע יפה.

יפה מאוד.
זהו צבע אדום = זהו צבע יפה.

tzvika pick

New member
חבל שגם דן, כמו אגד, לא שומרת על

צבע חדש לאוטובוסי דן
אחידות בצבע הרכבים שלה. יותר מדי ערכות צבעים, לפחות מדי חברות אוטובוסים. אני לא מבין, המטרה כאן היא לבלבל את הנוסעים?

אורי404

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אחידות בצבע הרכבים שלה. יותר מדי ערכות צבעים, לפחות מדי חברות אוטובוסים. אני לא מבין, המטרה כאן היא לבלבל את הנוסעים?

צבע אדום

צבע אדום
אם מתכננים בדן לצבוע את העירוניות והבינעירונית באותה צביעה, הרי שהשינוי מבורך בעיני. אני סבור שאין שום סיבה הגיונית להחזיק צביעה אחת לעירוניות וצביעה אחרת לבינעירוניות.

טוארג

New member
וזה מה שמתכננים?

צבע אדום
אם מתכננים בדן לצבוע את העירוניות והבינעירונית באותה צביעה, הרי שהשינוי מבורך בעיני. אני סבור שאין שום סיבה הגיונית להחזיק צביעה אחת לעירוניות וצביעה אחרת לבינעירוניות.
וזה מה שמתכננים?
אם כן, אז למה לא לצבוע את הבין-עירוניות בכחול?

2416 נצבעה בעבר בכחול

וזה מה שמתכננים?
אם כן, אז למה לא לצבוע את הבין-עירוניות בכחול?
2416 נצבעה בעבר בכחול
התוצאה היתה מזעזעת, אנשים אפילו לא רצו לעלות לאוטובוס (קו 149) כי לא ידעו מה זה הדבר הזה שעומד מולם. האוטובוס הזה נצבע חזרה לאדום/אפור.

טוארג

New member
אבל העירוניות בצבע אדום יראו ממש

2416 נצבעה בעבר בכחול
התוצאה היתה מזעזעת, אנשים אפילו לא רצו לעלות לאוטובוס (קו 149) כי לא ידעו מה זה הדבר הזה שעומד מולם. האוטובוס הזה נצבע חזרה לאדום/אפור.
מגעיל (אגד??!?!) וגם היונייטד טורס 3790 ייייייאקקקקקק

אני חולק עליך לחלוטין!

מגעיל (אגד??!?!) וגם היונייטד טורס 3790 ייייייאקקקקקק
אני חולק עליך לחלוטין!
אכן הצביעה האדומה של אגד לא הייתה מוצלחת במיוחד, אבל ה-SL ששירתו ביונייטד היו ממש יפהפיים!

מצב
הנושא נעול.
למעלה