כמו 6225 שהיא גם אדומה?צבע חדש לאוטובוסי דן
כל האוטובוסים החדשים של דן שייצאו מהארז ומרכבים יהיו צבועים בצבע אדום תמונות להמחשה יהיו ביום שלישי גם האוטובוסים הקיימים יצבעו באדום
6225כמו 6225 שהיא גם אדומה?
גם אני לא ראיתי, ומאוד רוצה לראות..6225
לא ראיתי אף פעם את האוטובוס הזה בצבע אדום. האם מישהו העלה לכאן תמונה שלו ואני פספסתי ? אם יש תמונה אשמח אם תפנו את תשומת ליבי.
אני יכול להיכן הדמיה6225
לא ראיתי אף פעם את האוטובוס הזה בצבע אדום. האם מישהו העלה לכאן תמונה שלו ואני פספסתי ? אם יש תמונה אשמח אם תפנו את תשומת ליבי.
יפה מאוד.צבע חדש לאוטובוסי דן
כל האוטובוסים החדשים של דן שייצאו מהארז ומרכבים יהיו צבועים בצבע אדום תמונות להמחשה יהיו ביום שלישי גם האוטובוסים הקיימים יצבעו באדום
הם נראו זוועה....יפה מאוד.
אדום זהו צבע אדום. בעבר אני זוכר שיצחק קראוס (מה איתו באמת?) העלה תמונות של האוטובוסים של החברה הציבורית של באר שבע ז"ל מסוג SL שהיו צבועים אדום, ונראו טוב.
זהו צבע אדום = זהו צבע יפה.יפה מאוד.
אדום זהו צבע אדום. בעבר אני זוכר שיצחק קראוס (מה איתו באמת?) העלה תמונות של האוטובוסים של החברה הציבורית של באר שבע ז"ל מסוג SL שהיו צבועים אדום, ונראו טוב.
אוטבוסים אדומים?זהו צבע אדום = זהו צבע יפה.
חבל שגם דן, כמו אגד, לא שומרת עלצבע חדש לאוטובוסי דן
חבל שגם דן, כמו אגד, לא שומרת על
אחידות בצבע הרכבים שלה. יותר מדי ערכות צבעים, לפחות מדי חברות אוטובוסים. אני לא מבין, המטרה כאן היא לבלבל את הנוסעים?
צבע אדוםחבל שגם דן, כמו אגד, לא שומרת על
אחידות בצבע הרכבים שלה. יותר מדי ערכות צבעים, לפחות מדי חברות אוטובוסים. אני לא מבין, המטרה כאן היא לבלבל את הנוסעים?
וזה מה שמתכננים?צבע אדום
אם מתכננים בדן לצבוע את העירוניות והבינעירונית באותה צביעה, הרי שהשינוי מבורך בעיני. אני סבור שאין שום סיבה הגיונית להחזיק צביעה אחת לעירוניות וצביעה אחרת לבינעירוניות.
2416 נצבעה בעבר בכחולוזה מה שמתכננים?
אם כן, אז למה לא לצבוע את הבין-עירוניות בכחול?![]()
אבל העירוניות בצבע אדום יראו ממש2416 נצבעה בעבר בכחול
התוצאה היתה מזעזעת, אנשים אפילו לא רצו לעלות לאוטובוס (קו 149) כי לא ידעו מה זה הדבר הזה שעומד מולם. האוטובוס הזה נצבע חזרה לאדום/אפור.
אני חולק עליך לחלוטין!אבל העירוניות בצבע אדום יראו ממש
מגעיל (אגד??!?!) וגם היונייטד טורס 3790 ייייייאקקקקקק
אם לשפוט לפי התמונה של ה-3790אני חולק עליך לחלוטין!
אכן הצביעה האדומה של אגד לא הייתה מוצלחת במיוחד, אבל ה-SL ששירתו ביונייטד היו ממש יפהפיים!
לעניות דעתי, היא יפהפייהאם לשפוט לפי התמונה של ה-3790
אז זה די מכוער...... אבל זה הטעם שלי.
עוד זווית לאוטובוסאם לשפוט לפי התמונה של ה-3790
אז זה די מכוער...... אבל זה הטעם שלי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.