פתיל המשחק עצמו

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

snift

New member
מוליך אותה אל מרכז הרחבה

ורוקדים, תוך כדי שואל שאלות כלליות לגביה, מאיפה היא, איפה למדה, איך היא אוהבת את המקום הזה, איך המשרד וכו'.

DDN

New member
ורוקדים. . . .

ויקטוריה הגיעה לפה מאנגליה, לאחר שלימדה שם זמן מה. היא בפורט איסטשור פחות מחודש, אבל המקום נראה לה נחמד, שקט ורגוע. "ומהיכן אתה מר סמית'? ומה אתה מלמד?"

snift

New member
"אני מפה מהסביבה, למדתי פה

כסטודנט ועכשיו אני מלמד פה מה שיש, בעיקר בתחום המדעים המדויקים". רוקדים ורוקדים ... מפטפטים קצת על אנגליה ועל סטודנטים..

DDN

New member
נראה לך שמצאת חן בעיניה.

ככה קוראים לזה, כשמישהי לא מסירה ממך את העיניים וצוחקת מכל בדיחה שאתה מספר? לויקטוריה יצא לטייל באירופה, ברוסיה, באנגליה, באוסטריה, בספרד, ברומניה ובאיטליה. היא לימדה קצת באנגליה, אבל לא היה לה ממש נסיון בלימוד סטודנטים. ואתם ממשיכים לדבר, על דא ועל הא.

Quai

New member
ד"ר גרין...

... הולך לאט ובטוח לכיוון הכיבוד הקל, מארגן לעצמו צלחת פלסטיק עם כמה פריטים שנראים לו מעניינים, ומתמקם בין שולחן האוכל לצידי הרמקולים, איפה שהרעש מכה בפחות עצמה, ורק הויברציות של הסאונד מתנגנות להן על גופו, הוא לבוש בשחור, (ומי ששם לב לדברים כאלה יתפלא שהוא לובש משקפי שמש...) הוא נשען על הקיר, כולו צל ועצמות, ובוהה לעבר רחבת הריקודים...

DDN

New member
כאב ראש נוראי פוקד אותו

הוא שולח את הידיים לתפוס את ראשו. הוא מרגיש שהעיניים שלו בוערות. הוא רואה משהו שעיר על שתי רגליים, עם שיניים ענקיות, מזנק על מישהו. "דוקטור? אתה בסדר?" אחד התלמידים עוזר לו לקום מהרצפה. מה קרה? האם נרדם וחלם? או האם זה היה משהו אחר?

BluePrint

New member
צעד קדימה, ושניים לאחור.

"אני חושבת שהנאום היה ארוך יותר השנה" אמרה טינה בסופו. "אבי לא בטוחה" ענתה לה חברתה לפני שלאזאריוס הספיק להוציא מלה, "אבל בטוח שהיה משעמם יותר הפעם." רוב הקהל החל לנוע לכיוון הכיבוד בדרכו לרקוד או החוצה, ומוסיקה החלה ממלאת את האולם בעצמה מתגברת. "היי, איפה איגון?" שאל לאזאריוס כשקם והסתכל סביב. "בטח בחוץ קרוב לזיקוקים" ענה אלונזו. "הילד הזה עוד יספיק לפוצץ את עצמו לפני שיתבגר" העירה טינה והחלה לדחוף את לאזאריוס לכיוון הרמקולים, "בוא נראה למריונטות האלו איך זזים." הם פילסו את דרכם לאט לאט דרך ההמון כשאלונזו ממשיך לנסות לשכנע את חברתה של טינה לרקוד איתו. "אני לא רוצה להראות עם בחור קטן יותר ממני" "מה קטן?! הוספתי שלושה סנטימטרים בקייץ" "נראה לי שהנעליים שלך הוסיפו שלושה סנטימטר בקייץ" היא השיבה לאחר שהסתכלה למטה. "אהה... כן, אבל הוספתי שלושה סנטמטרים במקום אחר, שאני מוכן להראות לך בסוף הערב." הוא חשף את כל שיניו בחיוך מאוזן לאוזן. לאזאריוס וטינה בדיוק לקחו משהו לשתות כששמו לב לתנועה בקצה השולחן, קרוב לרמקולים. לאזאריוס השאיר את השתיה וניגש לגלות את ד"ר גרין כמעט מעולף על הרצפה ואוחז בראשו. "דוקטור? אתה בסדר?" הוא שאל כשעזר למורה לקום מהרצפה, ותהה לעצמו "על מי מר. גרין מנסה לעשות רושם כשהוא מרכיב משקפי שמש בערב..."

Quai

New member
ד"ר גרין נראה מודאג...

הוא שולף את משקפי השמש מעל עיניו ובוהה לכיוון בו ראה את מה שראה... (במידה והוא לא רואה כלום - תקן אותי אם אני טועה DDN) הוא משפשף עיניו ומסתכל שוב, "אני חושב שאני צריך לנוח... לא חשבתי שאני עד כדי כך עייף....."

DDN

New member
הוא שומע כמה סטודנטים מצחקקים

מישהו זורק משהו לאוויר על כך שאולי שאף קצת יותר מדי רובוטים.

Guy24Gold

New member
"איפה מריוס הזה?"

יולנדה רקעה ברגלה "בוא לקחת אותי!" אמרה והסתכלה על "חברותיה" לאוניברסיטה. המוזיקה סחפה את יולנדה והיא התחילה להתנועעע קלות.

ויקטוריה דיבינסקי?

מעניין, חשבה אשלי. האם היא שמעה את השם קודם לכן? כזאת בחורה צעירה, יחסית, וכבר מלמדת היסטוריה. אשלי רשמה לעצמה לבדוק אם היא רשומה לקורס של דיבינסקי בהקדם האפשרי, כדי לדעת, לחיוב או לשלילה, כמה אפשר להעריך אותה.

למעלה