IBP1
והם יושבים קפואים בסלע יצוקך. את כמו יושבת בחיבוק ידיים נעלם משהו .ואינך עושה דבר. ראי את עצמך שלמה. אני לא בטוח שקיים נישהו שיצליח להשלים את נשמתך ואם כן הוא צריך להיות נשמה גדולה ומוארת ויותר מכך נסתרת. מתוך חידושי מוהר"ן תהילים פרק קי"ט פסוק ו' : "אז לא אבוש בהביטי אל כל מצוותיך" תצייר לפניך אותיות אמונה ובזה לא תבוא עלייך בושה. פסוק ז': שרואה צדקות השם נתיישר ליבו בשלמות אמונהואז מחזק את עצמו ומתפלל על צרכיו כי עיקר התפילה היא על ידי אמונה שמאמין שהכל ברשות הקדוש ברוך הוא אם אני מבין את "עקיצתו " אזי קחי פיסת נייר חיתמי אותה באותיות קידוש הלבנה כמו עושה את לעצמך קמיע .שם כיתבי את המילה "אמונה". שימי אותה על ליבך והתפללי את מתוך ליבך פרקי תהילים שהאותיות שלהן מחברות את שמך לפי סדר האותיות בשמך. עבור בנך ,מוסיף אני משהו מהחזון איש זצ"ל : יהי רצון מלפניך ,שתרחם על (שם בנך ושמך) ותהפוך את לבבו לאהבה וליראה את שמך ,ולשקוד בתורתך הקדושה ותכין את כל הסיבות המביאות לשקידת תורתך הקדושה כי אתה שומע תפילה ברחמים , ברוך שומע תפילה. ומוסיף אני כי תבורכו משמיים שניכם. בכל אשר תחפצו. אז ככה ממה שהבנתי לא יהיה לי זוגיות אלא עם כן זה אחד שצריך להיות מלאך ולצערי הם לא גדלים על העצים. והבנתי את הקטע לקחת פיסת נייר ואיך חותמים באותיות קידוש לבנה מה זה?והיכן משיגים את זה? יגיד לך עוד משהו נורא כזה התעצבתי שככה אמרת שלי לא יהיה זוגיות נהי לי כזה עןד רע בלב מזה.