פתיחה בזוהר .

• פותח הנושא IBP1
  • פורסם בתאריך

IBP1

New member
עם תאומים המסר של התהילים עבורך :

תהילים פרק ק"ב פסוקים י"ח - כ"ג. אני אצטט לך והסביר את דעת חידושי מוהר"ן על חלק מהעיצות הנ"ל הרמוזים בפסוקים . כל המרחם על השבויים ,אין המוות משיגו לפני זמנו.. קרוב לודאי כי תיקונך הוא מידת הרחמים והסליחה . אמליץ לך למזל טוב לקרוא את פרק ק"ב של תהילים מדי יום כקמיע לשמירה. מעבר לכך איני יכול לומר כלום.

IBP1

New member
אממממ .......

בערך שניהם. אני אסביר : 1) ישנם דברים לא מובנים לי מבחינת הכתוב .בכדי להבין כוונתם עלי להצליב מידע עם מקורות נוספים שכרגע אין ברשותי . אני נעזר בכלים הפשוטים שהנט מסוגל לתת לי. 2) במסגרת הכלים שהנט כן מאפשר לי ,אזדקק להצליב פרטים רבים והקצתי עבור כל פתיחה למעלה משעה על מנת להבין את הצפון בה. 3) חסרו לך פרטים מסויימים כמו בן הזוג ועוד פרטים אחרים מה שמוסיף על העניין. 4) איני יודע כמה זמן יקח לי לפתוח לך . הייתי ממליץ לך ללכת לרב .

עליזה 63

New member
IBP1

והם יושבים קפואים בסלע יצוקך. את כמו יושבת בחיבוק ידיים נעלם משהו .ואינך עושה דבר. ראי את עצמך שלמה. אני לא בטוח שקיים נישהו שיצליח להשלים את נשמתך ואם כן הוא צריך להיות נשמה גדולה ומוארת ויותר מכך נסתרת. מתוך חידושי מוהר"ן תהילים פרק קי"ט פסוק ו' : "אז לא אבוש בהביטי אל כל מצוותיך" תצייר לפניך אותיות אמונה ובזה לא תבוא עלייך בושה. פסוק ז': שרואה צדקות השם נתיישר ליבו בשלמות אמונהואז מחזק את עצמו ומתפלל על צרכיו כי עיקר התפילה היא על ידי אמונה שמאמין שהכל ברשות הקדוש ברוך הוא אם אני מבין את "עקיצתו " אזי קחי פיסת נייר חיתמי אותה באותיות קידוש הלבנה כמו עושה את לעצמך קמיע .שם כיתבי את המילה "אמונה". שימי אותה על ליבך והתפללי את מתוך ליבך פרקי תהילים שהאותיות שלהן מחברות את שמך לפי סדר האותיות בשמך. עבור בנך ,מוסיף אני משהו מהחזון איש זצ"ל : יהי רצון מלפניך ,שתרחם על (שם בנך ושמך) ותהפוך את לבבו לאהבה וליראה את שמך ,ולשקוד בתורתך הקדושה ותכין את כל הסיבות המביאות לשקידת תורתך הקדושה כי אתה שומע תפילה ברחמים , ברוך שומע תפילה. ומוסיף אני כי תבורכו משמיים שניכם. בכל אשר תחפצו. אז ככה ממה שהבנתי לא יהיה לי זוגיות אלא עם כן זה אחד שצריך להיות מלאך ולצערי הם לא גדלים על העצים. והבנתי את הקטע לקחת פיסת נייר ואיך חותמים באותיות קידוש לבנה מה זה?והיכן משיגים את זה? יגיד לך עוד משהו נורא כזה התעצבתי שככה אמרת שלי לא יהיה זוגיות נהי לי כזה עןד רע בלב מזה.

IBP1

New member
אם היה לי זמן.

הייתי יושב על לברר דרך הזוהר את החסימות וההשפעות הבאות עלייך מימים ימימה. עושה רושם שכאן זהו חלק מגלגול קודם שלך. אני ישבתי שעתיים וחפרתי שם. ויש יותר מדי סודות שם. אני מאחל ומתפלל כי מצבך השתפר. אותיות קידוש לבנה הן אותיות גדולות ויפות המעטרות שלטי ברכה הנקראת "ברכת הלבנה". אותיות אלה נקראות מכיוון שנהוג לתלותן מחוץ לבית הכנסת ונוהגים לקרוא בהם בשעת ערב כשיש מעט אור. לכן התקינו אותיות כאלה.

שניפית

New member
נורא רוצה לנסות...

אבל אני באמת מעדיפה לא להעלות את הפרטים האישיים שלי בפורום, אפשר לשלוח לך במסר אישי ולקבל את התשובה על גבי הפורום?

IBP1

New member
קיבלתי אותו .....

אני אשיב לך מחר עליו . פשוט היום הכל כבד עליי.

עליזה 63

New member
טוב נשמה שלי

אוהבים אותך יצק היפה ואני יודעת שאתבה איש טוב והנתינה שלך בשמים ואני יתן את לך בחזרה מכיון שאם נותנים חייבים להחזיר אז תחליט איך על ידי תקשור שאני יעשה עבורך שלח לי תמונה?אם שלך או של מישהו אחר שאתה רוצה לדעת. ואם לא אז כסף אני ישים בקופת צדקה או אני ישלח לך תחליט איך כי זה קרמה וחייב לתת משהו בחזרה ,או ם בא לך אני מזמינה אותך לקפה ועוגה אים שבא לך תחליט אוקי. תודה גדולה מהלב .

IBP1

New member
אישה יקרה.../images/Emo24.gif.

אם את הולכת לבית הכנסת .תני צדקה בשמך ושכרי יהיה המצווה .שזיכיתי אותך במצוות צדקה.

גל סופר

New member
איציק... אפשר גם? ../images/Emo13.gif

גל סופר אמא- מירי, אבא- יוסי. ח' באב התשנ"א 18/7/1991 (בלילה, לכן זה ח' באב ולא ז'). פרשת השבוע ואתחנן, הפרשה של ט' באב. הנושא הוא... רציתי להתחיל (אני כבר כמה זמן רוצה להתחיל, למען האמת
) לעסוק בצורה מקצועית בנושא חכמת האותיות והנומרולוגיה, אולי גם ללמד, מה דעתך ודעת הזוהר בנושא?
תודה רבה איציק

IBP1

New member
חברים ,יש 15 בקשות נוספות ....

בתיבת המסרים שלי ואני לא יודע אם אני אצליח לפתוח לכולם. אני ארחיב זאת עד שאני אסיים את כל ה-15 האלה .מבקש לא לשלוח יותר בקשות נוספות.

למעלה