פתיחה בזוהר .

• פותח הנושא IBP1
  • פורסם בתאריך
אשמח למסר מהזוהר../images/Emo6.gif

שם: אריאלה ארדיטי תאריך עברי: י"ז שבט תש"כ (14.02.1960) אלטר שם משפחה לפני נישואין. פרשת השבוע בו נולדתי: בשלח...לכל החיים. לא הבנתי מה הפרשה השנה, נדמה לי שפרשת שבוע בלידה היא לכל החיים, ממילא מתחברת לתאריך העברי. ונדמה לי ששמי בורך עם לידתי. אבא שלי קצת מבוגר בכדי להיות " בטוח" באור ואהבה אריאלה

הנושא הוא...../images/Emo24.gif

האם אני יכולה להיות יורשת של אורי גלר? בעצם למה לא?
ראשית שם אימי ז"ל סלויה . בנושא הצלחה בסדנאות בעיקר בנושאי הרייקי והמיסטיקה השונים בנוסף לטיפולים, כמובן בתקופה הקרובה. תודה איציק, אור ושמחה , בריאות ושפע, אריאלה

IBP1

New member
תשובות :

1) לא ,את לא יכולה ,את ישרה מדי בנושא. 2) למרות שלא חלפו שבועיים לפחות . בערב אפתח לך.

למה אורי גלר רמאי../images/Emo2.gif ../images/Emo24.gif

בפתתיחה בזוהר, אבקש לבדוק שילוב עם ההתפתחות שלי, אם מתאים. אם לא אז תשאיר זאת כך. אולי אפשר לקבל הכוונה ממך, מתי הגבול שלנו להתפתחות רוחנית? האם יש כזה גבול? יום נפלא ותודה אריאלה

IBP1

New member
תגידי לא יכולת להיוולד רק עוד כמה

ימים מאוחר יותר . התהילים לא עושה עימך חסד ומדבר בתחילה יפה ואחר כך בצורה לא נעימה והעדפתי לא לשבור את הראש ...... סססססססתתתתתתתתתתתתם אחותי צוחק לי איתך. תהילים פרק פ"ט פסוקים כ"ז - ל"א . מבחינת ההתפתחות הרוחנית שלך את בדרך הנכונה. בעניין הקורסים : אותו פרק בתהילים מפסוק ל"א עד סוף הפרק . את נדרשת להשגיח ב-700 עיניים אחר תלמידייך . אומנם נכתב שם בנייך אך הכוונה לבונייך .תיקון מעניין ירושליים (לא משהו שאת צריכה להבין ) . אני איבדתי את הצפון בתוך ים הרמזים שיש כאן . יהא עלייך להנהיג ממש את תלמידייך ,שכן התפתחותך הרוחנית וההתפתחות שלך כמתקשרת ברמה המיקצועית תלויה בתלמידייך וביושרם אפילו. עניין מאוד מסובך .תקראי את הפרק תביני את הפשט שלו זה מספיק.

החלטת לעשות לי חיים קשים../images/Emo197.gif

מה ביקשתי זוהר, הבאת תהילים, למה שאולד עוד כמה ימים, נולדתי בפרשת בשלח- בה נמצא בזוהר 72 שמות האלוקים... טוב נקרא בשקט וננסה להבין. תודה יום טוב, סתם קשה להתחבר אלי,כי יש לי מלאכים שלא אוהבים ,ואני צריכה כנראה לבקש מהם לפתוח את הדלת, חחחחה באהבה אריאלה

IBP1

New member
אחותי זהו חלק ראשון . אני כאן

בתורנות "עקרת בית" במטבח הביתי שלי מנסה להאכיל את הבן המתגייס של החברה שלי . כשאסיים את העניין . אצלול שוב לתוך הזוהר. אגב השימוש בפרשת השבוע הוא רק על מנת לקבל רקע לאופי שלך .הוא משמש רק כיעד ליציאה להבין עיניינים לא מובנים בדף היומי של היום . נא לא לשכוח אני מנסה להבין את ההווה ולא את העבר. את אופייך אני מכיר.את ההווה עלי לחקור.

שיהיה לכם ים של כיף../images/Emo24.gif

גיוס קל ונעים, טוב, אני בזמן איכות לתיקשור, יום נפלא באהבה אריאלה

רותי 11

New member
אני רוצה - תודה איציק

רותי אזולאי - בת מרי ושלמה מלול (לא יודעת אם הוא בורך או לא) אבל אני חושבת שכן ב' בניסן תשכ"ב 6.4.62 פרשת השבוע ביום היוולדי היא ויקרא. תודה רבה מראש

רותי 111

New member
לא ידעתי שצריך נושא

בגדול אני מעדיפה מסר כללי ואם לא אז מסר לגבי ההתפתחות הרוחנית שלי

IBP1

New member
זה הכל באשמת האיצקון הזה ......

.... הוא שכח לרשום זאת בהודעה .... את תמתיני למסר יותר מאוחר ממני ..... אני כרגע הולך לתפוס לאיצקון את הפנים ולהניף עליו את סכין התער שלי................ ואני מוציא לו שיערה שיערה עם פינצטה .....

IBP1

New member
שכחתי להוסיף פרטים מסויימים .....

והפרטים הנוספים הם :בזוגיות שם הבעל /בן הזוג ופרטיו . וכמובן שהייתי צריך לבקש גם נושא ששכחתי כאן לציין. אם אצטרך לתת פתיחה כללית למישהו .....זה יהיה קשה כמו לנסות להבין שיר של שלמה ארצי .

IBP1

New member
פתיחה משולבת למרים .

הזוהר מאפיין את חייך בצורה לא הכי קלה ... גורלך הוא להשיג דברים לא בקלות . קרוב לודאי כי ידעת מאבקים לא אחת . (זוהר פרשת האזינו רפ"ו ע"ב ) . הדברים לא קלים ולא יהיו קלים וכל מה שאת מצליחה להשיג הוא ביגיע כפיים. זהו גורלך וזהו אופייך (אל תשתני הישארי כמו שאת) . אופייך לירות את האמת לא אהוד במיוחד כנראה והצלחת פה ושם להרגיז ולהרתיח יתכן אפילו כי הרוב לא רואה זאת כפי שהזוהר רואה זאת אך בעל המאה לא תמיד צודק. יש פה עינייני כספים ועינייני שנעשים מתחת לשטיח. הימנעי ממריבות. דעי כי היושר שלך הוא זה שמציל אותך בהרבה מקרים. יש לך יופי פנימי ואת נוהגת במידות טובות עם הסביבה ולפעמים זה בעוכרייך. את רגישה ונפגעת מהר. אוהבת לעזור ,ובעלת אמפתיה וידיים טובות למרפא. יש לך אולי עניין עם צמחי מרפא ואו משהו כזה. יתכן וביתך ירוק. אני לא יודע אם את גרה במושב ואו מושבה . אך הייתי ממליץ על סביבה ירוקה ורחוק מעט מהעיר. אני לא מצאתי משהו על משפחה. מרים לא סיפקת לי את שמות ההורים והשתמשתי בחווה אימנו . שמחתי לעזור.

IBP1

New member
mbar זה עבורך....

תהילים ק"ז פסוקים כ"ה- ל"ג . אני לא אצטט את הפסוקים מפני הזמן שלוקח לי לתקתק . הפירוש : בכדי שאת תפתחי עסק עלייך לעמוד במספר תנאים : 1) היי צנועה בתפקידך ואל תתני לגאווה לפרוץ ממך . 2) סוף מעשה במחשבה תחילה. את נמהרת ורוצה להצליח אך תזכרי כי המהירות מין השטן. 3) שנה ראשונה כל הרווחים הם לעסק עצמו ,דהיינו לא לחשוב כי הנה הרווחתי וכעת אני יכולה לבזבז. תפעלי בחיסכון . 4) פעלי ברגישות לסובב אותך ,תהיי עירנית למתרחש סביבך. 5) היי ישרה עם עצמך ועם לקוחותייך . אם מסיבה כל שהיא אינך יכולה לעמוד בתנאים הללו ,אני ממליץ לא לפתוח כלל עסק פרטי !!! עוד המלצה לקרוא את הפסוקים הללו במידה ואת חושבת לפתוח עסק ולזכור אותם.

mbar30

New member
איציק היקר תודה../images/Emo141.gif

אני עפה לקרא את הפסוקים שהזכרת מאוד עמוק מה שכתבת ואני צריכה זמן לעכל. מאוד מאוד מודה לך על הזמן שהקדשת

IBP1

New member
היי הרמוניה זה עבורך ...

תהילים פה פסוק ט' - הסוף . אין נראה כאן משהו שיפריע לך בחייך מלבד נושא אחד .... פסוק י"ד "צדק לפניו יהלך וישם לדרך פעמיו " אני אסביר כי יש כאן המון סודות ולי הזמן קצר ביותר ... הגורל שלך קובע כי איך שתנהגי בעולם זה ינהגו בך ממעל ואם משהו קורה בחייך לשלילה ותרצי צדק הוסיפי לצדק את ה' . אפשר להגיד שהתיקון שלך הולך על משקל צדק וצדקה וכל העובר עלייך בעולם זה הוא משקל 2 אלה. הגורל שלך מוכתב לפי מידת הצדק בה את נוהגת עם אחרים . הוספת דרך השם בעניין דהיינו דרך הצדקה תסייע כי לך לא יקרה לעולם רע . הסוד הנוסף כאן הוא במשקל "פעמיו" וזה מוסיף למשפט עוד משמעויות . פעמיו - צעדיו . פעמיו -פעימות ליבו - רגישות ורגשות . פעמיו - פעמים דרכו (ברמז לקב"ה ) . אם על המשקל של צדק צדק תרדוף ,אמליץ לך להיזהר בחטאייך .(פעמיים צדק ) . אם על משקל פעמיים צדקה אני מעדיף לרמוז לך ככה (והמבין יבין את עומקם של מילים.) תן לו --> משלו <--- על מנת שיעשה --->< --שלו --><-- שלך. בהצלחה.

למעלה