פתיחה בזוהר .

• פותח הנושא IBP1
  • פורסם בתאריך

IBP1

New member
פתיחה בזוהר .

מכיוון שקיבלתי מספר מסרים בנושא ,אני אפתח כאן לאלה שישרשרו כאן הודעה. כל הפרטים הנדרשים : שמות ההורים , שימכם הפרטי, שם משפחתכם , שמות נוספים שיש לכם . האם השם בורך ואו לא בורך.ת. לידה עברי ולועזי. פרשת השבוע ביום היוולדכם . פרשת השבוע היום. הפתיחה בזוהר היא לא קלה כמו טארוט והיא דורשת ממני זמן לכן .אני פותח שרשור זה כאן ואענה בזמני הפנוי עד מוצאי שבת. אני מבקש מסרים רק עם פרטים אישיים. אינני פותח במסרים אישיים.

../images/Emo45.gif אף פעם לא פתחו לי בזוהר ואשמח

אבל יש למשל דברים שאיני יודעת... כמו: איני יודעת אם השם שלי בורך
איני יודעת מה הייתה פרשת השבוע
ואני לא יודעת מה התאריך העיברי שבו נולדתי
מה עושים

IBP1

New member
הבהרות.

על פי היהדות כשרב מוסיף שם. הוא מברך את השם החדש. בברכה זו מבוטל השם הקודם ואין להשתמש בשם הישן. רק השם החדש הופך להיות משפיע. האיתור של פרשת השבוע של הלידה חשוב להבנת אופיו של השואל בעת לידתו ומה נקבע לגביו ומה השתנה מאז על ידי החלטות של מעלה.. אני משווה בין הפרשה ההיא לפרשת השבוע .(רק בפתיחה בזוהר) . בפתיחה בזוהר הוא נדרש ברוב המקרים. ישנם אתרים העושים את החישוב הנל עבורינו .(כשאמצא אפרסם אותו כאן ). אני נעזר בספרי הזוהר מהאינטרנט (ואם מישהו ימצא לנכון לתרום לי ספרי זוהר , הוא יזכה להגיע אלי לייעוץ פרטי ).

IBP1

New member
אילנית לא שלחת לי באיזה...

נושא את מעוניינת שאפתח ?

IBP1

New member
אוקי נשממי הנה אילנית מהתהילים ...

זה בהמשך מאתמול . תהילים פרק פט פסוק כ באמצעו -כ"ד: ".... על גבור הרימותי בחור מעם" ---> פסוק כ' "מצאתי --> <--- דוד ---> עבדי ---><---- בשמן קדשי משחתיו " פסוק כ"א "אשר ידי תכון עמו אף זרועי תאמצנו" פסוק כ"ב . "לא ישיא אויב בו ובן עולה לא יעננו "פסוק כ"ג .... הסתייעתי בזוהר (בראשית כ"ח) רק על מנת לבאר לי את מה שהדגשתי (פסוק כ"א ) כי יש שם מעבר לנראה . אני אפרש את הנאמר ואת הסודות בעברית של היום . הפירוש: ישנו בחור המעוניין בך ,אך הזוהר אינו ממליץ עליו כלל כמתאים לך . הזוהר אומר כי הבן זוג המתאים לך הוא בן המעמד הפשוט ואו בעל אופי פשוט . בכדי למצוא את המתאים עבורך עלייך לעשות משהו מוזר . לחפוף ראשך בשמן זית (מזיתים אורגינל) ולבקש בתפילה מהקב"ה כי יתן לך זיווגך בסוף התפילה את צריכה להגיד את האותיות (ב,ק,מ ) הסוד הוא בקטע המודגש שהוא רמז לסופי האותיות של אברהם יצחק ויעקב אבותינו הקדושים . כעת עובד העניין הסופי כאשר תמצאי זיווגך ותהיי בדרכך לאירוסין ולחופה תמרחי שמן זית טהור על ידיו. זה יגן עלייך מפסוק כ"ג ויקיים את הנאמר בו. אגב הוא אינו צריך לדעת למה את עושה זאת.

ilanit2251982

New member
איציק איש יקר תודה

זה באמת נשמע קטע מוזר נו טוב לפחות זה שמן זית וזה בריא לשיער במילא :) ואני משערת שהבחור שרוצה אותי זה החבר לשעבר ובקשר לזיתים אורגנל יש לי עץ זיתים בבית אולי אני אכין שמן זיתים לבד זה נחשב או פשוט אסחט אותם ומה הקטע שלפני החופה אני אמרח לו על היד שמן זית א. הוא ילכלך לי את השמלת כלה עם השמן זית :) ב. הוא יחשוב שהשתגעתי טרם עת . תודה רבה איציק ומקווה לבשר לך בשורות טובות יום מקסים אני חייבת לסיים להדפיס את העבודה במכללה כרגע שמחתי לשמוע את חוות דעתך אילנית

IBP1

New member
אילנית ....

עדיף סעיף ב' שלך (וכן גם א' ) מעל פסוק כ"ג.

רוצה גם../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אין לי מושג לגבי השאלות ששאלת, אבל אני בטוחה שיש לך תשובות עבורי. הפרטים שביקשת: גילי פרי. שם האם: רינה. ת.לידה: 14.06.1965 שמות ההורים - אברהם ורינה. שם נוסף - לפני שהחלפתי: פרייברג גלית. פרשת השבוע שלי.... וואלה לא זוכרת, ת. לידה עברי - יד' בסיוון תשכ'ה. קח את הזמן ידידי היקר, ו
מראש, על כל תגובה מצידך. ברוך אתה על היוזמה
ערב נפלא לנו

IBP1

New member
ועל נושא חשבת גילי ?

יאללה אחותי קדימה צעד לחשוב על נושא.

לא ממש, אבל פסדר../images/Emo26.gif

זוגיות אולי? כאילו, הכל בסדר אצלי, פשוט מאחלת לכולם, ובכל זאת מבקשת מסר בנושא... חיזוקית של הדס
או של איציק
יום נפלא לנו

IBP1

New member
../images/Emo64.gif חיזוקית של הדס ../images/Emo64.gif

איך את יכולה להמליץ על שטות כזאת. מדובר בחברה המציגה חזור ושוב את המוצר כרפואי . למרות שכבר נחשפו שקריה בפרהסיה שכן אין למוצר כל ערך רפואי !!! וכל שכן מדובר בסך הכל בסירופ (מיץ )שתיה ובמסטיקים זולים הנמכרים ביוקר !!! החברה הנ"ל עושה ים בכסף באמצעות המסטיקים הללו .והייתה בעניין זה בבתי משפט בעבר וחטפה על כך בראש מבית המשפט. אך כנראה שקל להוליך שולל את כולם שוב ושוב ושוב והחוק עיוור וחרש בנושא. מומלץ לזכור ולא לשכוח זאת.

ilanit2251982

New member
טוב יש לי המון סבלנות לחכות ושאלה

מה זאת אומרת האם השם בורך או לא בורך ? ומה זאת אומרת פרשת השבוע היום שאני אבדוק עד כמה שידוע לי זה צריך להיות השבוע לך לך ובשבת זה היה נוח לילה מקסים

IBP1

New member
ציפי הנה הפתיחה שלך ....

כתבת : ואם אפשר מסר מתהילים שם פרטי: ציפורה שם האם: רוזה ז"ל תאריך לידה 2.3.1966 והנושא הוא כמובן זוגיות... שאין לי כרגע..ומאוד מאוד רוצה.... ומסר מתהילים אם אפשר בנושא הפרנסה שלי " תהילים פרק קט"ז מפסוק א' ( וכאן הבעיה עם השם הכפול שנראה חסר לי כי אני לא מצליח למצוא את קו הסיום לפסוקים ) "אהבתי כי ישמע יהוה את קולי תחנוני " אויש איזה אידיוט אני .שמך הוא ציפורה .ולא ציפי . אומנם "ציפי" מעניק לך חברתיות ,אך לא זוגיות . השם "ציפי" כנראה לא מתאים לך מבחינה זוגית .הוא מציב אותך בעמדה לא טובה . "ציפורה" עושה יותר שינוי לטובה בעמדותייך. הוא מציב אותך אומנם באותו פרק אך את פסוק י"ז,י"ח,י"ט . " לך אזבח זבח תודה ובשם יהוה אקרא " --> י"ז "נדריי ליהוה אשלם נגדה נא לכל עמו"--> י"ח "בחצרות בית יהוה בתוככי ירושלם הללויה. המלצת הפותח היא לעלות לי"ם אל בית האלוקים (הכותל המערבי ) . להתיר נדרים שעשית ,לשחרר ליבך ממחויבויות . מיד עם עשייתך זאת את תמצאי את זיווגך. זהו חלק ראשון של הפתיחה מבלי התוספות המשך יבוא בהמשך.

IBP1

New member
הבהרה נוספת :אין מה לדאוג

לא יפורסמו פרטים אישים הנמסרים במסר והפרטים נמחקים מיד לאחר הפתיחה.

למעלה