פתחוו MTV

גזניוס

New member
../images/Emo45.gif פשוט הוצאת לי את המילים מהפה..

ולכל אלה פה שאומרים שבגלל שאנחנו מעריצים של בריטני אז אנחנו חייבים להסכים איתה..זה פשוט שטויות..אני ברבה פעמים לא הסכמתי איתה בדברים שהיא עשתה..ושאתם אומרים שהיא לא אחראית בגלל כל הדברים האלה שקרו עם שון...מה אתם חושבים?! שלאמא אחרת זה לא קורה?אז זה כן..אותה פשוט מצלמים.. פשוט נמאס מכל הדברים שרושמים שם..

freesoul24

New member
חחחחח....

עכשיו את באמת מצחיקה אותי..מה את חושבת שעשו אותי באצבע?!אני יודעת מה אמרת ומה לא אמרת...ודבר שני אני לא חושבת שעברת את השלב הזה..לפי התגובות שלך..תשמעי אני לא אכנס עוד פעם לוויכוח איתך,כי זה לא שווה את זה! אני הסקתי מסקנה שגם אם בריטני הייתה שטן..הייתם בכל זאת רואים אותה כקדושה.ככה זה כשמעריצים מישהו בלי גבולות.אז אני פשוט מבינה אותך,ואת הנקודת המבט שלך!ולא את לא שכנעת אותי אחרת אם זה משאת רצית לעשות!

candyheart

New member
תקשיבי...

אני באמת לא יודעת מה את רוצה... לפי מה שאני רואה במקום להצדיק את מה שאת חושבת את מתנהגת אליי כמו מטומטמת ומתנהגת אל כולם פה כמו אנשים אטומים. אז את יודעת מה,תמשיכי לחשוב מה שאת רוצה...עוד כמה שנים,אם/כשיהיו לך ילדים זה הכול יתצפץ לך בפרצוף.

freesoul24

New member
אני לא חייבת לאף אחד שום דבר!

ובמיוחד לא להצדיק את משאמרתי..כי בכל מקרה את לא תביני!אני לא מוציאה פה אנשים מטומטמים..לך זה נדמה..את זאת שאמרת שאני מטומטמת..או קי נתחיל עם זה!ותודה לך באמת על האיחולים המתוקים שלך...גם אני אוהבת אותך..!

candyheart

New member
אם את אומרת...

שאני "לא אבין"את מה שאת מנסה להגיד ושגם עם בריטני הייתה שטן היינו חושבים שהיא מושלמת...אז כן,את כן מתייחסת לאנשים פה כמו אטומים וטיפשים. ואני אף-פעם לא אמרתי שאת מטומטמת.אני אמרתי שרק בנאדם טיפש יגיד שמישהו שמועד הא חסר אחריות.ואני לא חושבת שאת טיפשה,כי אני בטוחה,או לפחות מקווה,שאת לא באמת חושבת ככה. אני לא איחלתי לך שום דבר רע,פשוט אמרתי שכשיהיו לך ילדים,את תביני אולי יותר טוב מה שמסבירים לך פה.סליחה אם הייתי לא ברורה והבנת אותי לא נכון.

freesoul24

New member
תשמעי....

תשמעי...אני חושבת שאמא לא צריכה להחזיק גם כוס ..וגם לצאת עם כאלה נעליים!!!!כי היא יודעת שיש סכנה..לא סתם היא אמרה שהיא צריכה אקדח!!!היא יודעת שפאפאראצי רודפים אחריה..תשמעי בריטני היא לא בנאדם חכם..ואני באמת חושבת שהיא גם לא אחראית וזה גם משתקף באורך החיים שלה עם הבעל הדפוק שלה...שהיא בחרה!ואני מדברת על החיים האישיים ולא על המקצועיים..היא יפה היא יודעת לרקוד ויש לה כשרון..אבל אין לה חכמה.!תשמעי פעם אחת היא בקשה סליחה על זה שהיא נהגה עם שון ...פעם שלישית היא שוב ביקשה סליחה על הקטע של הכיסא ששון נפל כשהיא נהגה..והיא באמת לא הידקה אותו טוב!ושוב כל פעם מחדש היא חוזרת על אותה טעות..את יודעת שאשה בהריון לא מומלץ לה ללכת עם נעליים כאלה?!כנראה שלא!בקשר למה שהראת לי..לא רציתי אפילו להסתכל!אבל סורי אצלה זה לא קורה באותה תדירות של מקרים כמו שאצל בריטני!!!!ותתמודדי עם זה..את בעצמך אמרת שהיא עושה טעויות..!תשמעי עכשיו היא מצטערת ומבקשת סליחה ולכל אחד זה קורה! ואם התינוק היה באמת נופל והיה חס וחלילה קורה לו משהו ממי היא הייתה מבקשת סליחה?!היא עושה דברים בלי לחשוב פעמיים!היא צריכה להתאפס!אמא כשהיא יוצאת מהבית עם תינוק היא צריכה לדאוג לרווחתו ולא לרווחת-למינהם שאומרים שיש לה את הזכות ללבוש איזה נעליים שהיא רוצה..בגלל זה היא לא אחראית!

צודקתתתתתתת ../images/Emo45.gif

תבורכי! רק בגלל שכתבת את זה: "תשמעי בריטני היא לא בנאדם חכם.." יפרקו אותך כאן. אל תדאגי, יש לך גיבוי שלי. אני לא מאמין שלא רק אני חושב ככה. יש גבול בהערצה לבריטני. יש את הסלבריטי ויש את הבריטני בריטני...

freesoul24

New member
תודה אני לא לבד בעולם האכזר הזה|חיב

הם פשוט מסרבים להבין...

עולם אכזר

הוא באמת אכזר. אותך שונאים רק בגלל דעה שונה. אותי שונאים בגלל עוד סיבות כאלה ואחרות.... יש לך תמיכה שלי, שוב. זה מה שאני אמרתי מההתחלה והתנפלו עליי (זאת הסיבה ששתקתי. לא חבל על המאמץ? הם יעמדו בשלהם)

candyheart

New member
אני באמת לא חושבת...

שבריטני הבן-אדם הכי חכם בעולם.היא בהחלט אומרת המון שטויות ויוצאת טיפשה בהרבה מקרים (הראיון אצל לטרמן הוא דוגמא טובה) בל אין פה שום קשר למה שאת אומרת. אני לא חושבת שאישה צריכה להפסיק ללבוש מה שהיא רוצה ולהחזיק כוסות בגלל התינוק. במקרה הזה היא יודעת מה היא עושה,ורוב הנשים עושות את זה.יש דברים שצריך לשנות שיש ילד,אלה לא חלק מהם.וגם זה שהפפארצי רודפים אחריה לא צריך להיות איכפט לה...הדבר הכי גרוע זה לתת להם ולתקשורת לשנות לך את החיים.היא הולכת עם מטפל לשון ןשומרי ראש,וזה מספיק בהחלט. קווין אכן דפוק,אבל מה הקשר?! היא אוהבת אותו! מה הקשר לחוכמה פה? בקיטני אף-פעם לא ביקשה סליחה על ה"טעויות" שלה,רק בפעם שהיא נהגה עם שון על הברכיים היא הודתה שהיא טעתה.וטוב שהיא לא.זה לא עניין של אף-אחד מה היא עושה והיא לא צריכה להתנצל בפני אף-אחד על דברים שקורים בחיים הפרטיים שלה. וכן,אני יודעת שלאישה בהריון מומלץ לא ללכת עם נעליים כאלה.לאישה בהריון מומלץ גם לא לעשות עוד אלף דברים אבל אי-אפשר לעשות את כולם. ממש לא איכפט לי שלא רצית להסתכל על מה ששמתי.זה את ביקשת.איםן לך מושג כמה פעמים זה קרה לאנשים האלה ומה עוד היה,כי אותם מצלמים הרבה פחות,ולא עושים מכל דבר שהם עושים דרמה. בור שבריטני עושה טעויות!כמו כל בן-אדם נורמלי אחר.אבל מכל המקרים האלה הטעות היחידה שלה היתה הנסיעה עם שון על הברכיים.השאר-ממש לא. ואני לא חושבתצ שאישה צריכה לחשוב כל פעם שהיא יוצאת "טוב,היום אני אולי ארים את הבן שלי על הידיים מתישהו ואולי יהיו פפארצי שיצלמו אותי,ואולי בטעות אני אדרוך על אבן-אז כדאי שאני אלבוש את הנעליים האלה."

freesoul24

New member
אני רואה שבתגובתך את יותר מתונה

אבל עובדה בגלל שהידיים שלה היו מלאות ויחד עם הנעללים היא מעדה..ולא הייתה שם שום אבן..זה כבר המצאות!במקרה שלה כן צריך להיות איכפת לה עקב העובדות הנ"ל..כי היא יודעת שהם מנפחים הכל!יש לה קריירה מוצלחת וזה מחיר התהילה שלה..שנכנסים לה לחיים ועם זה היא צריכה ללמוד להתמודד היא כבר בעסק כמה שנים טובות..אני חושבת שהיא צריכה כבר לדעת מה פאפאראצי רוצים ממנה!רגע מי האמא פה בריטני או שומרי ראש?!היא צריכה לשמור על הילד שלה כי היא אמא שלו ולא שומרי ראש למינהם!החוכמה פה..שהיא הייתה צריכה להבין כבר מתחילת הקשר איזה בנאדם הוא..עוזב את אשתו וילדיו בגלל ההון של בריטני!כמו שהוא בגד באשתו הראשונה כך גם הוא יבגוד בה..והיא הייתה צריכה להבין זאת ...כי הוא בעצם לא אהב אותה!וזה הבנה כ"כ פשוטה,היא בעצמה אמרה שנישואים זה לא כ"כ קל כמו שהיא חשבה!וזה כאילו צריך להיות ברור נישואים זה לא משחק! היא כן כבר כמה וכמה פעמים ביקשה סליחה אני רואה וקוראת אולי חדשות(אי).כנראה פיספת את הקטע הזה!אני יכולה להמשיך ולהמשיך להסביר לך..אבל זה לא יגמר עד מחר.אני לא אתחיל עכשיו לפרט לך למה אני חושבת שהיא לא כזאת מושלמת וכחמה כצו שהיא ניראת לכם!

candyheart

New member
יש תמונת קלוז-אפ...

על הרגליים שלה,וזה ממש נראה שהיא דרכה על אבן,אבל שום דבר לא בטוח. ואני חושבת שם היא מצליחה להתנמודד עם הביקורות וכל זה,אז כל-הכבוד לה שלא איכפט לה מה אומרים.זה כבר משהו שהיא מחליטה,ואין פה שום קשר לאחריות או חוכמה. אני לא אמרתי שהשומרי ראש שלה הם ההורים!דווקא זה המקרה אצל רוב הכוכבים-אבל אצלה לא.אני התכוונתי שיש לה את השומרי ראש שישמרו אותה ואת שון מסכנה מהפפארצי אם דברים יוצאים משליטה. אולי היא הייתה צריכה באמת לראות מי זה קווין באמת,אבל כמו שאומרים-אהבה היא עיוורת.מה לעשות,הוא חרא בן-אדם,אבל היא התאהבה בו. ואני לעולם לא ראיתי אותה מתנצלת על הדברים האלה חוץ מהפעם ההיא.אולי מישהו בתקשורת סתם המציא את זה. אני ממש לא חושבת שהיא מושלמת,ממש לא! לעולם לא אמרתי את זה.

freesoul24

New member
אני חושבת שמיצינו את העיניין!

עכשיו נעשה שולם שטלם לעולם ברוגז ברוגז אף פעם!!!!:)

candyheart

New member
בבקשה מותק../images/Emo26.gif

ביקשת ממני לציין עוד כוכבות/ים שדברים כאלה קורים להם,אז בבקשה: חם חם מהתנור-בראד פיט נוהג באופניים עם הילדה המאומצת שלו,בלי שהיא לובשת קסדה: http://s2.supload.com/image.php?get=Iaa1.jpg המדיה כמובן לא ביקרו אותו על זה לשניה,חס וחלילה. אנג'לינה ג'ולי נאלצה לא מזמן לשלוח את בנה מאדוקס לבית-החולים,לאחר שהוא נשרף בגב באפריקה. ריס וויתרספון,האם הקדושה,לא רק התהלכה עם הילד שלה ביד אחת וכוס קפה(לא מים) ביד שניה,אלא גם הילג נפל לה,ולא,לא "כמעט" ממש נפל לה מהידיים. התקשורת כמובן,שתקה. אני לא אוהבת ללכלך על סלבריטאים,אבל ביקשת.

למעלה