פתחוו MTV

ומי את\ה שתערער\י על מה שאמרנו?

למה, החיים של בריטני כל כך יפים לדעתך? הפאפרצי והעיתונות קוטלים לה ת'צורה! והאמת, היא לא מצליחה לשמור על שון.. מה היא תעשה עם 2 תינוקות? שמתם לב שלשון יש את העיניים של בריטני?

גזניוס

New member
אני לא אמרתי שהם טובים..

אבל בטח שאתם לא יכולים לדעת אם הם רעים או טובים היא היחידה שתוכל להגיד את זה..ומסתומרת לשמור על שון?! מה זה שהיא מעדה זה אומר שהיא לא שמרה עליו?פשוט שטויות.. וזאת בת

freesoul24

New member
אתה צודק!!!!

ולמה בכלל היא שמה עקבים כ"כ גבוהים והיא מעדה כנראה רק בגללם!!!יש לה תינוק בידיים למה היא שמה כאלה נעליים..אני חושבת שמצידה זה קצת טיפשי...

גזניוס

New member
וואי אז יש לה תינוק..

נכון שהיא צריכה להיות אחראית וכל זהה אבל אם ללבוש עקבים עושה לה טוב אז למה שהיא לא תלבש אותם?

freesoul24

New member
במקרה הזה..

זה לא עושה לה טוב...עובדה שהיא מעדה...והיא צריכה להיות אחראית,אני מעריצה את בריטני איזה שש שנים!אבל זה שאני מעריצה אותה זה לא אומר שאני צריכה תמיד להסכים איתה ולהבין אותה..כי במקרים כאלה אני לא מבינה אותה ...

גזניוס

New member
כן אני יודעת..פשוט שכחתי לשנייה איך

אומרים

יאללההההה

ירדתם לה לחיים, מה זה עניינכם איזה סוג נעליים היא נועלת? היא הייתה יכולה לעקם את הרגל גם עם נעליים שטוחות לחלוטין. כאילו מה נראה לכם, שהיא יושבת בבית ומתכננת "לא, היום אני מחזיקה את שון בידיים, אני לא אנעל עקבים גבוהים"? תנוחו כבר עם כל ה"חוסר אחריות הזה", כשהיא נהגה איתו על הרגליים זה לא היה הכי בטיחותי בעולם אבל היא הסבירה את הנסיבות. כשהוא היה קשור במושב האחורי, היא לא עברה על שום חוק. ועכשיו היא סה"כ מעדה ועיקמה את הרגל. הכל בסדר אצלה אז די עם זה

BritneyHeart

New member
זה ממש לא קשור ../images/Emo4.gif

היא צודקת מה אתם חופרים לה בחיים ? חיים שלה אל תתערבו לה היא תעשה מה שבא לה ותתלבש איך שבא לה. או כמו שהיא אומרת:"That's My Prerogative".

ממש לא

אני אחת המעריצות האובייקטיביות, ואין לי בעיה לבקר אותה כשהיא טועה. אבל כשאנשים עושים דרמה מזה שהיא מעדה לחצי שנייה וקוראים לה "אמא רעה" ו"חסרת אחריות" למרות שהיא לא עברה על שום חוק, ובעצם - הכל בסדר עם הבן שלה, זה קצת מעצבן אותי, מצטערת.

למעלה