אני באמת לא חושבת...
שבריטני הבן-אדם הכי חכם בעולם.היא בהחלט אומרת המון שטויות ויוצאת טיפשה בהרבה מקרים (הראיון אצל לטרמן הוא דוגמא טובה) בל אין פה שום קשר למה שאת אומרת. אני לא חושבת שאישה צריכה להפסיק ללבוש מה שהיא רוצה ולהחזיק כוסות בגלל התינוק. במקרה הזה היא יודעת מה היא עושה,ורוב הנשים עושות את זה.יש דברים שצריך לשנות שיש ילד,אלה לא חלק מהם.וגם זה שהפפארצי רודפים אחריה לא צריך להיות איכפט לה...הדבר הכי גרוע זה לתת להם ולתקשורת לשנות לך את החיים.היא הולכת עם מטפל לשון ןשומרי ראש,וזה מספיק בהחלט. קווין אכן דפוק,אבל מה הקשר?! היא אוהבת אותו! מה הקשר לחוכמה פה? בקיטני אף-פעם לא ביקשה סליחה על ה"טעויות" שלה,רק בפעם שהיא נהגה עם שון על הברכיים היא הודתה שהיא טעתה.וטוב שהיא לא.זה לא עניין של אף-אחד מה היא עושה והיא לא צריכה להתנצל בפני אף-אחד על דברים שקורים בחיים הפרטיים שלה. וכן,אני יודעת שלאישה בהריון מומלץ לא ללכת עם נעליים כאלה.לאישה בהריון מומלץ גם לא לעשות עוד אלף דברים אבל אי-אפשר לעשות את כולם. ממש לא איכפט לי שלא רצית להסתכל על מה ששמתי.זה את ביקשת.איםן לך מושג כמה פעמים זה קרה לאנשים האלה ומה עוד היה,כי אותם מצלמים הרבה פחות,ולא עושים מכל דבר שהם עושים דרמה. בור שבריטני עושה טעויות!כמו כל בן-אדם נורמלי אחר.אבל מכל המקרים האלה הטעות היחידה שלה היתה הנסיעה עם שון על הברכיים.השאר-ממש לא. ואני לא חושבתצ שאישה צריכה לחשוב כל פעם שהיא יוצאת "טוב,היום אני אולי ארים את הבן שלי על הידיים מתישהו ואולי יהיו פפארצי שיצלמו אותי,ואולי בטעות אני אדרוך על אבן-אז כדאי שאני אלבוש את הנעליים האלה."