אוקיי,לזה ני חייבת להגיב...
אני מצטערת,אבל מה שאת אומרת פה פשוט מגוחך. את מאשימה אותה בחוסר-אחריות בגלל מקרים כאלה?! את יודעת בכלל מה זה תינוק וכמה דברים יש ללמוד על גידול ילדים? זה שמכל "מקרה" כזה עשו דרמה שלמה,לא אומר שזה קורה רק לה.ממש לא. אז קודם כל,כן,הנהיגה עם שון בידיים היתה לא בסדר,אבל אני מוכנה להודות שאם אני הייתי במצב שהיא היתה בו יכול מאוד להיות שאינסטינקטיבית הייתי דבר שני,שון לא נפל מהכיסא של האוטו.מאיפה שמעת את זה? הוא פשוט נרדם ונשכב הצידה,שאם לא ידעת,זה משהו שכל תינוק עושה.בריטני הדקה אותו מצוין,וה"חוק" האידיוטי הזה של המושב מופנה קדימה הוא רק המלצה ש-90% ממההורים לא מקיימים,ובצדק. נוהגת כמוה,לפחות עד שהייתי מתרחקת מהפפארצי. דבר שלישי,את מאשימה אותה בזה ששון נשמט מהידיים של האומנת אחרי שהכיסא נשמט?! מה פה בדיוק אשמת בריטני?! אין פה במה להשים אותה,היא בכלל לא היתה שם. ואחרון,זהו לבריטני אסור ליפול יותר?! אסור לה להתלבש איך שהיא רוצה? אסור לה לשתות מים? אז היא דרכה על אבן ומעדה,זה קורה לכל אחד מאיתנו,כולל הורים שמחזיקים את הילדים שלהם.זה חוסר אחריות?! רק אדם טיפש יקרא לזה ככה. את אומרת שאין לה ניסיון...ברור שאין לה!זה ילד ראשון,דה! מאיפה אמור להיות לה נסיון,מטיפול בביט-ביט? או אולי קסם? מאיפה היא אמורה לקבל ניסיון אם לא מילד? ואם היא רוצה להיכנס להריון שוב,זה סבבה.ילדים צפופים זה מאד מקובל והרבה עושים את זה. את מדברת על כוכבניות אחרות שזה כביכול לא קורה להן.קודם כל,אני בטוחה שכן.זה שלא צילמו אותן זה לא אומר כלום.רובן בכלל לא יוצאות החוצה עם הילדים שלהן,ומעדיפות להשאיר אותם בבית כל הזמן עם האומנות כדי שלא יצלמו אותם.ביטני צריכה לקבל צל"ש ענקי על זה שהיא מוציאה את שון לטיולים ולוקחת אותו איתה לרוב המקומות במקום להביא אותו בבית מהעולם. בקשר לאנג'לינה ג'ולי...אולי במקום לשבח אותה תחשבי על זה שהיא לוקחת את הידים שלה לאפריקה וטאילנד ולא יודעת איפה,במקום לגדל אותם בצורה נורמלית...אבל לאאא אנג'לינה היא קדושה וטהורה,וגם אם הילדים שלה יחטפו מלריה היא עדיין תחשב לאמא אחראית. וגם אין מה להזכיר את העובדה שאחרי בריטני עוקבים הרבה יותר צלמי פפארצי מכל אחד אחר. אז אולי במקום לבקר את בריטני,לא רק את,אבל כל אחד אחר שעושה את זה,אולי תפתחו את העיניים שלכם ותראו שכל ההורים עושים טעויות,רובם הרבה יותר גדולות מה"טעויות" של בריטני.אפשר אפילו לשאול את ההורים. אני מצטערת אם יצאתי תוקפנית,אבל נמאס לי שאנשים שופטים אותה בגלל השטויות האלה,כשהיא באמת אחת מהאמהות היותר מסורות ואוהבות שראיתי . סליחה על המגילה.