פתחוו MTV

אמא רעה היא לא

אבל טובה? אם היא דואגת לשון למה היא גורמת כל הזמן שהפפרצי יחגגו לה על הישבן?

elena20

New member
אז זהו שהיא לא גורמת לכלום, היא לא

אשמה שהם עוקבים אחריה 24 שעות ביממה,והיא לא יכולה ללכת לסופר בלי שיצלמו אותה אלף פעם!!!

elena20

New member
כי אמרת שהיא דואגת לכך שפפראצי

"יחגגו על התחת",אז אמרתי שהיא לא עושה כלום, הם אלה שעוקבים אחריה יום ולילה!!!

../images/Emo204.gif../images/Emo45.gif

קרציות הגולשים האלה!!!

freesoul24

New member
אתם אלא שעושים דרמה..

ממה שאמרתי...אני חושבת שיש לי את זכות להגיד מה אני חושבת עליה מה שרובכם עושים פה.כן אני מעריצה אותה!אבל בוא ניהיה שוב מציאותיים...היא עושה הרבה שטויות בלי לחשוב פעמיים.ואתם ממש אבל ממש לא אובייקטיביים,ישר נתפלתם עלי!ושלא תבינו לא נכון..אני לא מנפחת את הסיפור עם התינוק...ממש לא!!!אני פשוט אומרת שהיא לא אחראית...אני לא אומרת שהיא אמא רעה.היא פשוט צריכה קצת ניסיון,במיוחד שעוד תינוק בדרך...שתעשה משהיא רוצה נכון,אבל למרות זאת, כולם מבקרים את כולם ככה העולם בנוי...ומצד שני אני לא חייבת לכם דין וחשבון.אני אומרת ועושה משבא לי בדיוק כמו בריטני ,לא?ותכבדו את הדעה שלי בדיוק כמו שאני מכבדת את הדעתכם...

מכבדים ../images/Emo9.gif

אל תקחי ללב. מה שהיה היה כבר ואי אפשר לחזור לעבר. וגם אם ניתן דעה, אף אחד לא שם זין עלינו ככה שאנחנו יכולים לקשקש כאן ולפתוח על זה עוד שרשורים כמה שרק נרצה אבל זה יהיה לשווא.

freesoul24

New member
גם לי יש שאלה אלייך...

דבר ראשון הסיפור עם המכונית שהיא נהגה עם שון בידיים..דבר שני היה גם מקרה ששון נפל מהכיסא במושב האחורי של המכונית ז"א בריטני לא הידקה אותו טוב דבר שלישי שון נפל מהכיסא כשהוא היה עם האומנת שלו..דבר רביעי בריטני עם הנעליים שלה והכוס שלה כמעט לא היפילה את שון...עכשיו תחשבי על כל המקרים האלה..בלי שום קשר לזה שאת מעריצה אותה-זה ניקרא אובייקטיביות.אני חושבת שהיה יותר מדי מקרים כאלה..וזה מוכיח שאין לה ניסיון בטיפול של תינוקות..ויחד עם זה היא גם נכנסה להריון שני מיד אחריי שילדה את שון.ועקב עובדות הנ"ל אני הייתי אומרת שהיא לא אחראית..ואני חוזרת זאת הדעה שלי..ולמרות זאת אני חושבת שבבוא הזמן היא תצרוך ניסיון..ואני גם חושבת שפאפארצי מנפחים את הסיפור עם המעידה..אבל היא גם אשמה.כי זאת לא פעם ראשונה שדבר כזה קורה לשון!ויש לי שאלה אלייך...את קראת או שמעת על מקרה שקרה לשחקניות כמו אנגלינה גולי(יחד עם זה שזה לא הבן שלה)או שחקניות אחרות שלא פחות מפורסמות מבריטני שקרה להם מקרה דומה לזה של בריטני? אני מניחה שלא...אז אני מסיקה מסקנות..ולמרות זאת חבר'ה שלי אני מאוד מעריצה אותה כי אני יודעת שהיא לא עושה דברים במכוון..יש לה נשמה טובה..הבעיה שאין לה ניסיון!!!!אבל הי זאת רק הדעה שלי!!!ואני חושבת שאתם באמת לוקחים ברצינות כל דבר.זהו אמרתי את כל משהיה לי להגיד..ובואו לא נעשה פה אווירה אחורה יש פה אנשים מאוד נחמדים...

candyheart

New member
אוקיי,לזה ני חייבת להגיב...

אני מצטערת,אבל מה שאת אומרת פה פשוט מגוחך. את מאשימה אותה בחוסר-אחריות בגלל מקרים כאלה?! את יודעת בכלל מה זה תינוק וכמה דברים יש ללמוד על גידול ילדים? זה שמכל "מקרה" כזה עשו דרמה שלמה,לא אומר שזה קורה רק לה.ממש לא. אז קודם כל,כן,הנהיגה עם שון בידיים היתה לא בסדר,אבל אני מוכנה להודות שאם אני הייתי במצב שהיא היתה בו יכול מאוד להיות שאינסטינקטיבית הייתי דבר שני,שון לא נפל מהכיסא של האוטו.מאיפה שמעת את זה? הוא פשוט נרדם ונשכב הצידה,שאם לא ידעת,זה משהו שכל תינוק עושה.בריטני הדקה אותו מצוין,וה"חוק" האידיוטי הזה של המושב מופנה קדימה הוא רק המלצה ש-90% ממההורים לא מקיימים,ובצדק. נוהגת כמוה,לפחות עד שהייתי מתרחקת מהפפארצי. דבר שלישי,את מאשימה אותה בזה ששון נשמט מהידיים של האומנת אחרי שהכיסא נשמט?! מה פה בדיוק אשמת בריטני?! אין פה במה להשים אותה,היא בכלל לא היתה שם. ואחרון,זהו לבריטני אסור ליפול יותר?! אסור לה להתלבש איך שהיא רוצה? אסור לה לשתות מים? אז היא דרכה על אבן ומעדה,זה קורה לכל אחד מאיתנו,כולל הורים שמחזיקים את הילדים שלהם.זה חוסר אחריות?! רק אדם טיפש יקרא לזה ככה. את אומרת שאין לה ניסיון...ברור שאין לה!זה ילד ראשון,דה! מאיפה אמור להיות לה נסיון,מטיפול בביט-ביט? או אולי קסם? מאיפה היא אמורה לקבל ניסיון אם לא מילד? ואם היא רוצה להיכנס להריון שוב,זה סבבה.ילדים צפופים זה מאד מקובל והרבה עושים את זה. את מדברת על כוכבניות אחרות שזה כביכול לא קורה להן.קודם כל,אני בטוחה שכן.זה שלא צילמו אותן זה לא אומר כלום.רובן בכלל לא יוצאות החוצה עם הילדים שלהן,ומעדיפות להשאיר אותם בבית כל הזמן עם האומנות כדי שלא יצלמו אותם.ביטני צריכה לקבל צל"ש ענקי על זה שהיא מוציאה את שון לטיולים ולוקחת אותו איתה לרוב המקומות במקום להביא אותו בבית מהעולם. בקשר לאנג'לינה ג'ולי...אולי במקום לשבח אותה תחשבי על זה שהיא לוקחת את הידים שלה לאפריקה וטאילנד ולא יודעת איפה,במקום לגדל אותם בצורה נורמלית...אבל לאאא אנג'לינה היא קדושה וטהורה,וגם אם הילדים שלה יחטפו מלריה היא עדיין תחשב לאמא אחראית. וגם אין מה להזכיר את העובדה שאחרי בריטני עוקבים הרבה יותר צלמי פפארצי מכל אחד אחר. אז אולי במקום לבקר את בריטני,לא רק את,אבל כל אחד אחר שעושה את זה,אולי תפתחו את העיניים שלכם ותראו שכל ההורים עושים טעויות,רובם הרבה יותר גדולות מה"טעויות" של בריטני.אפשר אפילו לשאול את ההורים. אני מצטערת אם יצאתי תוקפנית,אבל נמאס לי שאנשים שופטים אותה בגלל השטויות האלה,כשהיא באמת אחת מהאמהות היותר מסורות ואוהבות שראיתי . סליחה על המגילה.

candyheart

New member
*שאינסטינקטיבית הייתי נוהגת כמוה...

לפחות עד שהיתי מתרחד מהפפארצי. איך זה נעלם לי?

freesoul24

New member
חמודה שלי...

כל הכבוד לך על הערצת בריטני שכמובן משפיע על אופן השיפוט שלך.את אמרת לה שאין לה ניסיון..אחריות היא חלק מנסיון..!!!!תיראי מה את חושבת שבריטני היא היחידה שפאפארצי רודפים אחריה?!אל תהיה מגוחכת!אם את מכירה מקרים כאלה של כוכבות אז תצייני אותם?!כי אני לא שמעתי על מקרים כאלה לפחות לא בכזאת תדירות! אז נכון למה את חושבת שהם משאירים את הילדים שלהם בבית?!כי הם יודעים שיש סכנה עם הפאפאראצי!!!ותאמיני לי הם כן מטיילים עם הילדים שלהם במקומות שקטים יותר!ולא בקניונים או במקומות בילוי ובמועדונים!!! אני ממש לא מאשימה אותה..אני כתבתי שאני מאשימה אותה ,לא ניראה לי אל תכניסו לי מילים לפה!אני אמרתי שאין לה נסיון אני בטוחה שלהריון הזה היא נכנסה בטעות! ועכשיו תשמעו..לי נשבר כבר ....כי כנראה אתם פשוט לא מסוגלים לקלוט שיש כאלה מעריצים שמעריצים אותה אבל לא מסכימים איתה!אותי לא תצליחו לשכנע אחרת !זה שאני מעריצה שלה זה לא אומר שאני צריכה לראות אותה דרך משקפיים ורודות.וחבל שאת תוקפנית כי פשוט חבל על העצבים שלך ילדה!!!כל אחד חושב אחרת.וזאת הדעה שלי,תתמודדו עם זה! ועוד דבר על איזה אינסטיק את מדברת?!תקשיבי לעצמך..דבר שני...בתור מי את קוראת לי טיפשה?!תשימו7 לב אתם אלא שעושים דרמה!!!!מה את מכניסה לי מילים לפה..אבל את יודעת מה כיוון שאת ילדה ומתנהגת כמו ילדה אז אני מבינה מאיפה התוקפנות הזאת באה!מה אתם לוקחים הכל ללב אני הבהרתי את עצמי ..ניראה לי שפשוט משעמם לכם! אז אתם מנפחים את מה שאמרתי

freesoul24

New member
סליחה

אני כן כתבתי שהיא אשמה נכון...אבל..התכוונתי למקרים שהיו..לווא דווקא למקרה הזה..דיברתי בכלליות ..מי שלא הבין את זה!

candyheart

New member
קודם כל...

אל תקראי לי ילדה.אי כבר עברתי את השלב הזה. ושתדעי,זה שאני מעריצה את בריטני לא משפיע על השיפוט שלי בכלל.תתפלאי,אני חושבת שהיא עשתה הרבה טעויות ואין לי בעיה להגיד את זה. אני לא מבינה למה את מצפה שלבריטני יהיה ניסיון...מאיפה בדיוק?! אני לא אמרתי שביטני היחידה שהפפארצי רודפים אחריה,אבל היא בהחלט היחידה שרודפים אחריה 20 מהם 24/7 במטרה להוציא אותה רעה ומטומטמת.אם כבר,אז אולי היחידה שעוד עןשים לה את זה,זאת לינדזי לוהאן. אולי לא שמעת על מקרים כאלה אצל אחרות,אבל את חושבת שהם לא קורים?! וכרגע נתתי לך את הדוגמא של אנג'לינה ג'ולי שגוררת את הילדים שלה לארצות עולם שלישי...זה לא מספיק לך? ואולי כל הכוכבות שמשאירות את הילדים בבית צריכות להאפס על עצמן ולקלוט שיש להן ילדים,ולכלוא אותם בבית עם האומנת זה לא תשובה. את מבינה שאני אפילו לא יכולה לנסות למצוא תמונות של אחרות,כי לרובן יש אולי איזה שתי תמונות עם הילדים שלהן.המקום היחיד שהן מטיילות עם הילדים זה אולי בבית.ודרך אגב,בריטני לא לוקחת את שון לנועדונים. למה את בטוחה שהיא נכנסה להיון בטעות!? את יודעת כמה אנשים נכנסים להריון שני מיד אחרי הילד הראשון? ובריט תמד אמרה שזה מה שהיא רוצה. בנוסף לכך,אינסטינקט זה דבר שיש לכל אחד,וזה אומר לעשות משהו שאת מרגישה שהכי בטוח לעשות אותו.יש את זה לנו,יש את זה לכל בעלי החיים,וזה דבר שמאד משפיע על הורות,ולפעמים גורם לנו לעשות טעויות. ואני לא קראתי לך טיפשה.

למעלה