פששששש....

אני רוצה להבהיר משהו...

אני רוצה להבהיר שאין לי בעיה אם אתה כוסית או לא, זאת כבר הבעיה שלך בכל אופן הפורום נעשה ירוד מרגע לרגע אם אנחנו מתעסקים בשטויות האלה, נכון? אני מעכשיו מפסיק לדבר על השטויות האלה...

לא הבנתי משהו.....

למה ההפסד כולו שלי? מה הפסדתי? מצטער...לא הבנתי!! העיקר שמכבי חיפה תנצח!!!

חולת נפש או לא חולת נפש הפורום הזה

הוא של שיכבת י"א !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איך אני אסביר לך את זה יפה.......

חבל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לפי הנראה הפורום הזה הוא שלי וגם של כיתות יא.......למה יש בעיה עם זה?????????? כי אם כן אז שוב- חבל!!!!!!!!!!!!! אגב הראיה האופטימית שלך מוצאת חן בעיני...(או שלא.....)

נשבע לך לא בוגד בחיאת עיוני לא בוגד

נשבע לך לא בוגד בחייאת עיוני לא בוגד נשבע לך לא בוגד בחייאת עיוני לא בוגד נשבע לך לא בוגד בחייאת עיוני לא בוגד נשבע לך לא בוגד בחייאת עיוני לא בוגד נשבע לך לא בוגד בחייאת עיוני לא בוגד נשבע לך לא בוגד בחייאת עיוני לא בוגד נשבע לך לא בוגד בחייאת עיוני לא בוגד נשבע לך לא בוגד בחייאת עיוני לא בוגד נשבע לך לא בוגד בחייאת עיוני לא בוגד נשבע לך לא בוגד בחייאת עיוני לא בוגד נשבע לך לא בוגד בחייאת עיוני לא בוגד נשבע לך לא בוגד בחייאת עיוני לא בוגד נשבע לך לא בוגד בחייאת עיוני לא בוגד נשבע לך לא בוגד בחייאת עיוני לא בוגד נשבע לך לא בוגד בחייאת עיוני לא בוגד נשבע לך לא בוגד בחייאת עיוני לא בוגד נשבע לך לא בוגד בחייאת עיוני לא בוגד נשבע לך לא בוגד בחינשבע לך לא בוגד בחייאת עיוני לא בוגד נשבע לך לא בוגד בחייאת עיוני לא בוגד נשבע לך לא בוגד בחייאת עיוני לא בוגד נשבע לך לא בוגד בחייאת עיוני לא בוגד נשבע לך לא בוגד בחייאת עיוני לא בוגד נשבע לך לא בוגד בחייאת עיוני לא בוגד איזה שיר אדיר זה!!! זה צריך להחליף את ליאור נרקיס היום באירוויזיון!!!!

למעלה