פששששש....

ששה2

New member
למי שלא הבין

ששאלתי מה?אני הדר התכוונתי מה עובר עליכם על מה שכתבתם ושאני הדר!!!!

אתה שיכור???

שתית בגלל המשחק???. למה אתה חוזר על טעות פעמיים???? להראות עד כמה נמוך אתה נמצא? פטי מאמין לכל מילה........חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בואנה תתחילי להרגיע

למה בכלל לא נראה לי שתרדי על חברים שלי ככה תתחילי לסתום את הפה שלך ותתחילי לעמוד מאחורי המילים שלך כי בדוגרי את סתם מתחבאת מאחורי הפורום. חוץ מזה קורה שהפורום שם הודעות כפולות אז את צריכה להתרכז בכל פרט קטן ?! באמת... ובקשר לקטע של שיכור... טוב זה כבר סיפור אחר...

חחחחחחחח שיכור...את יודעת מה

דווקא יש מצב 3 כוסות וודקה לא מעורבבות בכלום יכולות לדפוק ת'ראש בכלל לא רע רועי מה אתה אומר, זה צירוף מקרים שהיא קראה לי שיכור??

אולי זאת אחת מהכונפות שראינו בדרך

בל"ג בעומר אחחחחחחחחחח איזה ל"ג בעומר זה היה............. הכי מצחיק בחיים !!!

אבל הבעיה היא

שאני לא זוכר את מי ראינו בדרך!!!!! וניראה לי ששנינו יודעים למה!!!

אז אני אזכיר לך...

שכשהיינו בגבעת השבשבת כמעט הלכת מכות עם חובשי כיפות סרוגות קטנים כי היית בטוח שהם מתגייסים לצה"ל בגלל ש"הם בטוחים שיש כוח עליון"... אבל מה שאמרת לזריהן היה הכי קורע !!!!!! אה ועוד דבר אחרון - הדר יא חולההההההה !!!!!!!!!

בלבלתם אותי לגמריי

ראיתם אותי בל"ג בעומר ? לא נראה לי... לא הייתי בגבעת השבשבת -הייתי דווקא דיי קרוב.... ואני לא הדר!!!!-אם לזאת הכוונה, ואם לא אז נראה שאני שוב לא קשורה

אוי,''קצת משוגעת'' הלכה לישון..ZzZz

כניראה שהשעה כבר מאוחרת בשביל ילדה בכיתה י' והיא לא יכולה לעמוד בשעה הזאת... לילה טוב אז כניראה שהיא לא כל כך משוגעת....

N o u s h

New member
עצובים!!

אם אתם עונים לקצת מעבולה הזאת אתם רק נהפכים להיות יותר רדודים ממנה.. היא חושבת שהיא הכוסית של העולם, שתחשוב! מה אכפת לכם? אתם רואים שהיא ילדה קטנה עזבו אותה! יאללה תחזרו לנושאים הרצינים במקום להתעסק בגנון.. ואגב, נמאס כבר עם הכותבים ה"אנונימים".. בהתחלה זה היה נחמד ומצחיק עכשיו זה נהייה סתם מפגר.. אז חלאס כבר, מיצינו את הקטע.. יום טוב!

דווקא הסתדנו בכלל לא רע בלעדייך

מעניין עוד כמה זמן תשחקי את משחק האנונמיות המטופש....

למעלה