פששששש....

התלהבת!!!!!!!!!1

אפה אפה מה קרה ? מה ההתלהבות? תפשת תחת? מה קרה כי לא יודעים פה מי אתה בגלל זה אתה כזה גיבור? מה נראה לך שהמילים היבשות שלך עושות אותך מלך? אז לא נשמה אני מודיעה לך -לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לך תחפש ת'חברים שלך אולי הם ירצו לצאת איתך,אה לא הם לא יכולים יש פקק מאמי בצומת שאתה עומד בה אז אולי כדאי שתמצא אחת אחרת.......

אל תאמין

מה נראה לך שאני צריכה שאתה תאמין לי.?--אהה לא!!!!!!!!! ועוד דבר אולי תספר לי מי אתה.........

נראה לי שאתה פה זה הפחדן

מה קרה נשמה בלעת ת'לשון או שפתאום אין לך מה לומר לי?????? מה ,מה הבעיה שלך? שפוך.... אבל תמהר למה אני כבר צריכה ללכת..... ולא ,לא לצומת....

ZNZ

New member
יש לך מזל

שאני נותן כבוד לגרי רשף הוא לא רוצה שיקללו פה אז אני מעדיף לשתוק כי אם אני התחיל לפתוח את הפה שלי אף אחד לא יכול לעצור אותי אבל אף אחד גם לא מסוגל

אם את הכוסית של עירוני גימל אז למה

את לא מזהה את עצמך את מדברת אל ZNZ כאילו הוא חייב לך משהו, במיוחד לך אין שום זכות לרדת על בנאדם בגללש את נמצאת תחת עילום שם, היה נעים לך אם כאשר היו יודעים מי את היו יורדים עלייך ? אני יכול רק לשער שלא. האמת אני הבנאדם האחרון שאומר את זה אבל יש לך בעיה נפשית... איזה בנאדם נכנס לפורום של הבית-ספר ומתחיל לכתוב תחת עילום שם שהוא או היא הכי שווה בכל בית הספר, זה מעשה תמוהה ונלעג שקורא בקול גדול לתשומת לב ומראה על מצוקה נפשית. אז חולת נפש תעשי לכולנו טובה או שתזדהי או שלא תפני באופן שהוא כביכול מעליב אל אף אחד כי אין לך שום זכות לעשות זאת.

רב''ח התותח רב''ח התותח רב''ח התותח

רב''ח התותח רב''ח התותח רב''ח התותחרב''ח התותח רב''ח התותח רב''ח התותח צודק....פשוט צודק אם היא הייתה כוסית היא הייתה רושמת את השם הפרטי שלה + שם משפחה + איפה היא גרה + איי סי קיו + דואר אלקטרוני + תאריך לידה + המזל שלה אבל לצערינו היא לא רשמה אף פרט מהפרטים האלה....

חחחחחחחחח הצחקת אותי

תן לי לפחות סיבה טובה אחת שבגללה אני אכתוב לך את כל זה??????? אבל לצערי לא נראה לי שתיתן לי אף סיבה אחת........

והנה סיבה 1 טובה

שאלה: למה שכוסית תפחד להזדהות???? תשובה:כי היא לא כוסית!!! יש מבינה?!

למעלה