יש פה אנשים שהם זוועה.
אני מתעב, מלשון תיעוב (ולאלו שרמת האייקיו שלהם לא מאפשרת להם ללכת ולדבר בו זמנית, שיחפשו במילון את השורש הלשוני) את האנשים פה שפשוט אומרים ש"שמאלנים הם הומואים, עומד להם מחיילים, מטר מרובע חשוב על אלפי חיילים". בגלל המלחמות הבלתי פוסקות האלה, בגלל זה, ילדים נהרגים בפיגועים. אתם באמת מעדיפים שמליון וחצי ישראלים ימותו, והעיקר שייהיה לנו את השטח שלנו? ווהו, עוד מטר מרובע! אוי, האושר! אני מעדיף מדינה של 43 ק"מ, כל עוד האנשים בה חיים. ומאושרים. ולא מתכוונים לזרוק על שמאלנים רימון ולהרוג בן אדם רק בגלל שהוא שמאלני וחושב אחרת, כמו שקרה בשנות ה-70. זה כל כך אינפנטילי ומעורר בחילה כשאני שומע "מי שלא יוצא למלחמה הומו!". אז לא, ילדודס. מי שלא יוצא למלחמה, מבין שעל שטח אין מה לריב ומעדיף חיי בני אדם על ק"מ של דשא, שכולנו נוכל לחיות בלעדיו. הם אנשים אנוכיים, אין להם מושג בכלל מה הם מדברים והם אלה שמדליקים את העם לפילוג. (כמו המתנחלים שבאו מהערים שהם גרים בהן אל גוש קטיף, דווקא כדי לעורר מהומה ולהצית את הלהבה). ושלא תחשבו בכלל שאני אומר "שמאל כן, ימין לא", כי בהודעתי זאת אפילו לא הייתה הכוונה שלי. לשנוא אנשים בגלל דיעותיהם, עושה אותכם הנאצים.