פשוט בושה

freshlama

New member
אי אפשר להצדיק שטויות ע"י כעס

אתה יודע כמה רוצחים ואנסים יושבים עכשיו בכלא על כעס?

למה מה זה שמאל?!

מילה גסה? קללה? זה שבשבילי חיים של ישראליים שווים יותר מאדמה בגבעה בשומרון עושה אותי בוגד? זה שיש ערבים שהם לא שונאי ישראל ולא מחבלים, זה שאני חושב ככה עושה אותי לאוהב ערבים? זה שאני רוצה שכשיהיה לי ילדים, לחנך אותם על מורשת של שלום, ולא דם ומלחמה, מה זה עושה אותי? ילד, צא מהסרט. אם מדינת ישראל היתה הולכת שולל אחרי ההבטחות של מפלגות הימין הקיצוני לא נהיה פה בעוד 50 שנה. אי אפשר להשאר ביהודה ושומרון לעד, לא צריך להיות שם. מבחינה דמוגרפית הערבים יהיו יותר מאיתנו בעוד מספר בודד של עשורים, הם הם ימשיכו לחיות בתוכנו אנחנו אלה שנעלם בסוף, לא הם. לצעוק כפתרון "טרנספר", "מוות לערבים" זה לשכוח את צלם האנוש שלנו. זה הלך המחשבה של כל אדם שפוי, לא של שמאלנים. אתה מאמין שהשטחים האלו ישארו שלנו לעד? שבגלל סלוגן שחוק כמו "ארץ ישראל השלמה" נקדש ישיבה בהתנחלויות? יש לי חדשות בשבילך. כל החרא הזה והמילים היפות האלה, אידיאולוגיה, הכל מתגמד כשזה מתורגם לחיילים שחוזרים הביתה בארונות. אי אפשר להלחם לעד, אי אפשר להמשיך לצעוק מוות לערבים ולחנוק אותם, כי הערבי שמגבילים אותו, הערבי שאין לו אוכל לילדים ושתקוע במחסום שעות, זה הערבי המתוסכל שאחר-כך יחזיק רובה ביד. אם נהיה שבויים בקרע הזה לעד נדרך במקום. הדרך הנכונה להתקדם היא לא להסתכל לא שמאלה ולא ימינה אלא קדימה. ותצא מהסרט של האני מתבייש. דעה פוליטית לא אומרת דבר על בנאדם כל עוד הוא שפוי ולא מסית לגזענות וכו'. שמאלנים וימנים, במלחמה כולם ילחמו כתף אל כתף, כולם חיים פה ביחד ורוצים לעבור את היום בשקט.

lithium1914

New member
בעיקרון אין לך חוש הומור...

אבל רק שאלה קטנה. אם ישראל החזיקה בשטחים הכבושים בבטחון יחסי 40 שנה, בלי לתת לתושביהם אזרחות, מה מונע ממנה להחזיק אותם כך עוד כמה מאות שנים, ועוד עם גדר? אגב, בקשר לדבריך: "דעה פוליטית לא אומרת דבר על בנאדם כל עוד הוא שפוי ולא מסית לגזענות וכו'" האם אתה מנסה לומר שדעתם הפוליטית של חולי נפש אינה לגיטימית, ו\או שגזענים הם חולי נפש? נ.ב. אתה שמאלני ועומד לך כשחיילים חוזרים הביתה בארונות, אז שתוק ותפסיק עם הדמגוגיה יא שמאלני.

ק ש ר

New member
אם אני שמאלני אז "עומד לי כשחיילים

חוזרים הביתה בארונות"? זה קרא גם כשאחי חזר הביתה בארון, וגם להורים שלי שהם בעצמם שמאלנים? כמה נמוך אתה מתכנן לרדת?

אני מצטער לשמוע על אחיך,

אבל אני לא בטוח שהאזכור החוזר ונשנה שלו תורם לויכוח, אלא בעיקר מעורר מתח מיותר. בכל מקרה, אני לא חושב שאתה ממש מבין את ליתיום (רמז - הוא שמאלני, ככל הנראה יותר ממך).

freshlama

New member
אתה מציע פיצול נוסח ישראל-יהודה?

אני שמאלני ובהחלט לא מסכים עם השטויות של מרזל ושות'. אבל לפצל את המדינה זה חולני.

ק ש ר

New member
תראה הם לא מוכנים לקחת על עצמם

את חוקי המדינה והדמוקרטיה, אז יש 2 אפשרויות: - או שנתחיל לטפל בהם כמו בכל פושע אחר. - או שאין להם מה לחפש במדינה, שהם הכריזו שלא יקשיבו לריבונות שלה. אגב, זה כבר לא רק תומכי מרזל\ כבר שמעתי וראיתי תומכי איחוד לאומי-מפדל, שקוראים להקמת אוטונומיה בשטחים.

freshlama

New member
את האמת?

עד היום ראיתי בצו פיוס חבורת מחרטטי שכל אחת גדולה. באמת שהצצה קטנה בפורומים של איחודלאומי-מפד"ל שינתה את דעתי. צריך להתייחס להפרת חוקי הדמוקרטיה לפשע חמור ביותר. חייבים לפעול לסגירת הפערים בחברה.

ק ש ר

New member
תגיד לי, זה נראה לך מלחמת ילדים

"מי מקבל יותר, השמאל או הימין"? זו מלחמה על ריבונות מדינת ישראל והשתלטות על פורעים ובוגדים. כל אחד יקבל עונש בהתאם לפשע שביצע, ובלי קשר לדעה הפוליטית שלו.

נכון בדיוק....

אבל אתה מדבר כאילו רק בימין יש פורעי חוק ממש הפכו את פורעי החוק השמלאנים לחלק מהחוק

ק ש ר

New member
תעשה לי טובה,

וכשאין לך מה להגיד, אל תכניס מייילם לפה כדי להצדיק את השטויות שלך. יש כמה דברים, אגב שמבדילה בין הימין הקיצוני לשמאל הקיצוני: - הימין הקיצוני גדול יותר מהשמאל הקיצוני (בניגוד, מסתבר, לשמאל הנורמלי, שגדול מהימין הנורמלי) - בארגון היחיד שקורא לפגיעה בצה"ל (פגיעה משפטית) לא קשור בכלל לפוליטיקה. לעומת מרזל ומספר ח"כים מהאיחוד הלאומי. - בשמאל עוד לא הגיעו למצב של קריאה להפרדות מהמדינה.

ק ש ר

New member
אתה לא קולט?

לא אכפת לי ימין או שמאל, לא אכפת לי שאתה רוצה לראות שמאלני בכלא על כל ימני. כל אחד יקבל עונש בהתאם למה שהוא עשה, מי שניסה לחתוך גדר בטחון יקבל עונש אבל לא כזה כמו מי שהכה חייל.

ק ש ר

New member
פעם אחת קרא שזה היה עם שמאלני ולא

פלשתינאי, זה היה כששוטר מת בזמן שרדף אחרי המתפרע. לצערך, זה היה מהתייבשות ולכן המפקד הוא האשם. בכל אופן, לעולם לא קרה ששוטר או חייל נפצע קשה משמאלני, או שמעל 90 שוטרים וחיילים נפצעו ביום אחד, מה שכן קרה בעמונה.

למעלה