פרק 3, עונה 2

שוב הראו במעבר לפרסומות..

מי אלה שהולכים לזכות בחסינות.. ראו את איגור מחזיק את החסינות עם הגב למצלמה. אין דברים כאלה.

amit avital

New member
ראיתם את נאסרין????

חבל שאני לא יכול להדיח אותה באסמסים . זהוא היא הרגיזה אותי .

omg wtf

New member
מתי היה דבר כזה בהישרדות

ששבט מפסיד מקבל אבן אש אחרי מועצת השבט, והשבט המנצח צריך לזכות בה באתגר פרס??? מטומטם

Jason2

New member
כן, זה היה תמוה

בד"כ הפרס הוא אותו פרס לשתי הקבוצות ואת אבן האש בשלב הזה נותנים בכל מקרה לשבט שאין לו עדיין.

נינייה

New member
ממש מוזר

ולא הבנתי איך אף אחד לא כתב פה כלום על זה. ממש לא הוגן איך קניבה זכו באבן האש בלי לעשות כלום ובארו גוועים שם ברעב ולא נותנים להם. מילא תתנו לשני השבטים בלי שום תחרות. אבל לתת לשבט אחד ככה סתם זה ממש לא הוגן בעיניי. וקניבה עוד קבלו את האבן אחרי שהם הפסידו בחסינות. מאוד מוזר בעיניי.

omg wtf

New member
כן והכי מציק

שקאניבה מתלהבים שהם אוכלים כמו מלכים, כאילו שהם לבד מצאו את האש. מי נותן אש למפיסדנים? זה לא הגיוני

dov455

New member
לפי הטפטוף האין סופי בתקשורת על נתן הוא הולך

הביתה השבוע. התקשורת מנסה לצור סביבו באזז כדי שהשוק יקלוט אתו טוב. זה בדיוק אותו תרגיל שעשו לפני שבוע עם אירית, שלפי הראיונות וההתיחסות חשבנו שמינימום היא תגיע קרוב לגמר.

דנה1982

New member
אם אני לא טועה...

גם בעונה הקודמת סבאנה קיבלו אבן אש במועצת השבט הראשונה או השנייה שלהם (הם היו שם פעמיים ברצף) בזמן שג'יברו נאבקו על האבן במשימת הפרס הראשונה. גם לא ממש פייר, אבל ככה זה עבד גם בפעם הקודמת. פייר זה לא, זה בטוח. למה קניבה זכאים לקבל אבן רק בגלל שהגיעו למועצת השבט ראשונים (כלומר לא תיפקדו מדהים ולא גילו אחדות שבטית אם הגיעו לשם) בעוד שהשבט השני, היותר "חזק" שהצליח להתחמק מחסינות, נתקע בלי אש וצריך להלחם על זה.

דנדוש31

New member
בעונה הקודמת נועם מג'יבארו הצליח להדליק את

בשלב מוקדם מאוד ובקלי קלות (כמו כל דבר שעשה בקלות) עוד לפני שסבאנה קיבלה את אבן האש (שאגב אפילו איתה הם לא הצליחו להדליק אש) , והם אכלו את קוריצה על ההתחלה והיו שבעים. ובכלל בעונה הקודמת היו נסיונות להדליק אש כמו בתנאי שדה אמיתיים של שני השבטים , לא כמו פה שהם קנו מציתים וגפרורים על ההתחלה , וברגע שהכל נרטב לא ניסו להדליק אש בדרך אחרת .

RageBot

New member
אוי נו באמת

בעונה הקודמת נתנו להם אבן אש שאי אפשר לעשות איתה כלום, לכן חילקו להם לשבטים גם דלק כדי שהוא יוכלו להדליק מדורה. מה גם שאח"כ הם ישנו במיטות או משהו. אף פעם לא שאלת את עצמך למה מהמיזוג והלאה הם אף פעם לא הדליקו אש? (וגם נועם על אי המתים).

idanoosh17

New member
פרק מעולה, אחלה הפקה!!!!

אני מעדיף את קאניבה הם חמודים ... שמחתי שלבארו אין אוכל ושתייה. משימת פרס-פשוט טירוףףףףףףףףףףףףף! אלה לא מוצאים את המפתח טוב. מצאו. קניבה... מה אתם מפגרים?!?! אתם לא רואים שיש לכם שרוך בלי מפתח?!?!?!. הייתי בטוח שזה אבוד! בשבקין הגאון הביא את זה. וקבע את הניצחון לקניבה! לא יאמן. האורן של נסרין... יאו נתן קרע אותי "הייתי במסעדות ערביות ודווקא היה שם אורז טעים...." גל הזה גאון..השיחה שהוא עשה לגיא ונתן...פשוט אסטרטג גאון! משימת חסינות: מעיין נליצנית עצבנה אותי כל כך, נון אולי קניבה הגזימו עם השחצנות, אבל מותר להם! התאכזבתי מקניבה ובוף! שוב פעם למועצת השבט...מי יודח!

יאאלה נסרין!!!!!!

קולולולולולולולולולולולולולולו מצעד האהובים עלי בהישרדות איי הפנינה: 1.הדימונאית 2.נסרין 3.מיכל הפרחה המתנשאת 4.מעיין 5.גל זהו השאר די מעפנים.

למעלה