פרק 3, עונה 2

droriko

New member
אבל הסטריאוטיפים קיימים

ואין שום דבר רע בלצחוק עליהם (גם אם הם רק סטריאוטיפים) יותר מזה, אין שום דבר רע בלצחוק על הסטריאוטיפים , זה אפילו מבורך

Jason2

New member
אפשר לצחוק כל עוד זה מתקבל בהבנה

אבל כשזה מתחיל לפגוע זה כבר לא מצחיק. אתה יכול להגיד שאין לה חוש הומור ויכול להיות שאתה צודק אבל בסופו של דבר אם הצחוק פוגע אז צריך להפסיק ואם הצחוק שלו מלכתחילה נועד כדי לפגוע זה כבר מגעיל.

Jason2

New member
וציינתי שהוא גזען בלי קשר למשחק

ובקשר למשחק הוא גם לא שחקן טוב כל כך אם כבר אתה מדבר על שחקנים אמיתיים. האסטרטגיה שלו מוטעית והוא גם מתחיל להשניא את עצמו על השבט עם כל הדיבור הצבאי הזה שמאחוריו אין הרבה. אני לא חושב שהוא ישרוד.

droriko

New member
לי הוא דווקא נראה מהאליטה של האי

אמנם הוא חטף כאפה עם ההדחה של עירית , אבל להגיד שהדחה של בן אדם אחד הופכת את כל האי (לפי נתן) זה מוגזם

Jason2

New member
לא בגלל זה

אלא בגלל שמתחילה מלחמת אגו בין גל לבינו ולי נראה שגל חזק יותר ובעל השפעה רבה יותר ולכן נתן הוא החלש והוא ילך (אם לא יקרה משהו לא צפוי ואם ההפקה לא תתערב).

droriko

New member
אנחנו עוד בשלב מוקדם של המשחק

הרבה יכול לקרות גם יכול ליהות שגל ונתן ישימו את האגו בצד וישתפו פעולה (ברית שתחזיק כמובן לאחר האיחוד)

Jason2

New member
ועוד משהו

אני חושב שהיה צריך להעיף את נסרין כי היא חלשה במשימות פיזיות ומחלישה את השבט שלה ובשלב הזה מעיפים את החלשים בלי קשר למוצאם.

Jason2

New member
אני אסכם את הדיון

בכך שבהישרדות הליהוק צריך להיות לפי מי שמתאים למשחק בלי קשר למוצא וזה לעומת האח הגדול ששם למוצא יש משקל די חשוב. גם באחת העונות בהישרדות ארה"ב ניסו לעשות קבוצות לפי מוצא (אוריינטלים נגד שחורים וכו') אבל אחרי 3 תוכניות ראו שזה לא עובד והאמת די מטופש וחילקו מחדש את השבטים.

davidlev0255

New member
מה אתה ילד? נתן הוא מחליף של יוסי בביטוים

הוא אמר הגנו כלביאות ,

לא נתן, מאיר!

גם קצת דומים, גם חולצה ירוקה ויציאות כמו "אני אמרמר לאמא שלך" והיתה עוד אחת "פאקינג אחו-שלוקי" שאני לא זוכרת בדיוק.

droriko

New member
ועכשיו היא בוכה כי העירו לה על האוכל

יאללה לכי הביתה רנין אה נסרין

droriko

New member
תגידו אפרת הזאת מטומטמת?

כבר על השבוע הראשון היא מחממת את כל השבט הנגדי עליה? לא סיפרו איתה שהיא אמורה להתאחד איתם מתישהוא?

dor244

New member
המהלך הכי גרוע ever

מה את לא יודעת שהשבטים יתאחדו מתישהוא ---- למה זה תורם לה בכלל ?

../images/Emo45.gif

איזה אהבלה היא יצאה. הייתי בהלם כשהיא אמרה את זה.
היא יותר גרועה מדן מנו בלהשניא את עצמה על השבט השני =\

למעלה