פרק 3, עונה 2

droriko

New member
נתן נראה כמו בן אדם שכל הזמן מתבדח

כשהוא קורה לנסרין בערבית זה רלשם הבדיחה בדיוק כמו ששי היה לפעמים קורה לרנין בערבית (רונין להזכירך היתה מאוהבת בו)

NoOne1010

New member
חחחחחחחח

דוגרי הוא גזען . לא אוהבת אותו בכלל . אבל האמת שגם את נסרין לא .

להפתעתך

New member
האף של הערבים לא יותר יפה אבל..

הבדיחות על המראה של היהודים מקורם בעמי אירופה שמה לעשות, נראים טוב. הערבים לעומת זאת הם עם שמי..הם אמנם נוטים לאמץ את הסטריאוטיפים האירופאים בתעמולה שלהם. למשל, הייתי במוזיאון מלחמת תשרי במצרים ושם החיילים היהודים שמצויירים לא פעם כבריונים מרשימים לפעמים עם שיער בהיר וכ"ו גם מצויידים באף גדול פי שניים מהממוצע, זה היה מצחיק, כי הערבים עצמם לא בדיוק ידועים בתור בעלי אף סולד.

אם לא היינו שומעים

גם מה שאמר מול המצלמה שהוא שונא ערבים, אולי עוד היית נשמע הגיוני עכשיו. מה אתה משחק אותה ראש קטן?

droriko

New member
מתי הוא אמר את זה?

אני רק שמעתי אותו אומר אחרי הוידוי של נסרין על מוצאה שזה ממש הפתיע אותו ושהוא לא ידוע איך לעכל את זה

וואלה

אני לא זוכרת אם אמר מפורשות שהוא שונא ערבים,אבל ההתנהגות שלו מביאה את זה לידי ביטוי. יכול להיות שהוא כן אמר מפורשות, פשוט לא זוכרת ציטוטים אבל זוכרת היטב את רוח הדברים. זה ממש צועק ממנו כל עניין הגזענות והשנאה לערבים. חוץ מיזה הפרומואים לא מספיק ברורים? שהוא אומר שהוא מהתנחלות ולפי הפרומו מתקיים ויכוח בינו לבין נסרין על הרקע הזה. נתן מהשניה הראשונה ששמע שנסרין ערבייה התחיל להתנכל אליה. לא לפני כן ולא לאף אחד אחר חוץ ממנה. ואגב, מעניין שאיתי בחר להגיד שבצבא חינכו אותו לשנוא ערבים דווקא לנתן. כנראה הוא קיבל ממנו איזה פידבק להתבטא כך בחופשיות על הנושא הזה. לא צריך להיות גאון בשביל להבין שנתן גזען ושהשנאה שלו מושרשת עמוק עמוק.

dream82

New member
קל לך להגיד

בואי את תנסי להיות הערבייה היחידה בין חבורה של יהודים ואחד שהוא חושב שהוא יכול להגיד מה שבא לו צריך לשים לנתן הזה מחסום על הפה! ממש לא היה לי נעים בשבילה כשראיתי את זה והתביישתי בשבילו!

אני מתביישת בשביל שאר חברי השבט!

ביריון אחד קרציה נתפס על מישהי אחת ויורד לה לחיים, למה הם נותנים לזה יד? הרי היום זו נסרין - מחר זו נטע לי או כל אחת אחרת. אדם בלי גבולות ובלי היגיון מסוכן לכולם.

dream82

New member
האמת שקצת נסחפת

הוא פשוט צריך לשמור על הפה הגדול שלו כשזה נוגע לערבים...

לא נסחפתי בכלל..

זה לא רק הגזענות שלו, שכחת שהוא הצמיד את המצ'טה לצוואר של נטע-לי? הבנאדם פסיכי מורעל.. עדיף להם בלעדיו. לכולם.

morosh1234

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifאין מקום להשוואות בכלל

נסרין חמוצת פנים, נעלבת, נפגעת, לא נעימה על המסך. רנין נחמדה מאוד, בן אדם ממש טוב ונעים

למעלה