פרק 3, עונה 2

droriko

New member
היא כל הזמן מנסה ליהות דן מנו

אבל יותר עושה רושם של אינה ברוורמן
 

Jason2

New member
טוב לפי הפרומו

אני בעד להעיף את נסרין ואת נתן, מה השטויות האלה, זה השרדות והם לא מתנהגים בהתאם, עדיין יש לי הרגשה שנתן בדרך החוצה.
 

dor244

New member
לפי הפרומו נתן דווקא גאון

תראו איזה התבטאות הוא סחט מנאסרין -"יהודי אירופה לאירופה"
 

Jason2

New member
זה לא האח הגדול

אני חושב שאו נתן או נסרין יעופו כבר השבוע והשני יעוף אחריו. בד"כ השחקנים המתוחכמים יותר שורדים וכל אלה שהם רעש וצלצולים לא שורדים. ואפשר להפסיק להשוות את זה לאח הגדול, זה ממש לא אותו המשחק.
 

Jason2

New member
ראיתי ולא מוצא חן בעיני

כפי שאמרתי בהודעה שמעלי. ליהוק מיותר שנועד להסיט את המשחק למקום שהוא לא נועד ללכת אליו. זה משחק של בריתות ואסטרטגיות ולא צריך להגיע לסכסוך הישראלי ערבי. באח הגדול זה מובן בהישרדות ממש לא.
 
לא פספסת.

נסרין לא הביעה תמיכה בפלסטין, נסרין לא התבטאה נגד ארץ ישראל, נסרין לא הייתה נגד קבלת השבת ואפילו השתתפה בה, נסרין גם לא התבטאה נגד יהודי אירופה והיא לא בעד שואה נוספת. נסרין לא איימה על נתן שהיא תהרוג אותו, היא הייתה מובכת וציטטה מערכון אמריקאי.. נסרין לא פגמה באורז בכוונה, נסרין גם לא מתבייכת, היא עוברת שם הצקות של ביריון גזען ומן הסתם הגיוני שכואב וקשה לה. אבל היי, כשהראיה של אדם גזענית הוא יעוות את התמונה ויחפש מתחת לבלטות כל הצדקה לשנאה שלו. (ואם יורשה לי להוסיף, בדיוק כמו שונאי שפרה ותומכי יוסי בריאליטי הדוחה השני - עיוותים והשמצות בלי בסיס ובלי סוף).
 
איפה רשמתי שהיא הביעה תמיכה.

וזה לא ניחוש פראי שהיא תומכת ברשות הפלסטינית ולא בישראל.
 
לא אמרת, הבהרתי מראש. אסור לתרום? ../images/Emo140.gif

אפשר לנחש עד מחר אבל אני לא מכירה אותה. בעיניי זה לא פייר וגזעני לנחש מי הוא אדם ומה דעותיו על סמך מוצאו ודתו ולכן - ניתן לייחס לה רק מה שהיא אמרה בקול רם בתוכנית.
 
למעלה