האמת אחלה פרק ../images/Emo45.gif
חוץ מאתגר הפרס המעיק ברמות על, שנמרח שעותתת והיה נראה שלא ייגמר, לא היו יותר מדי מריחות, והאסטרטגיה והקטע של לשרוד בטבע הצליחו להשתלב בצורה יפה. אז קודם כל החלטתי סופית שאני מעדיף את קניבה על בארו, פשוט כי הרבה הרבה הרבה יותר מעניין שם. בבארו אני לא חושב שיש מספיק אנשים מעניינים, ואלה שכן מעניינים מעצבנים אותי. בקניבה העניינים בינתיים מאוד מגניבים. יש את אפרת שמרגישה מלכת העולם כשבתכלס אף אחד לא באמת מאמין לה שהיא לא בגדה (חוץ מאיתי מר תמים, אבל איתי זה איתי
), יש את נתן וגיא שמבינים שצריך להעיף אותה, ויש את גל שבתכלס מפעיל את כולם בשבט
או לדבריו של נתן: "לא רואה אף אחד ממטר, לא דן מנו לא כלום, גל אסטרטג על! על!" בקשר לקטע שגל סיפר להם הכול: זה היה סיכון גדול. או שזה ייצא מהלך מעולה, או שזה יחזור אליו כמו בומרנג. אני אישית מקווה לאפשרות הראשונה. בין נסרין לנתן אני רוצה לראות את נסרין בחוץ. נתן, למרות שהוא גזען וקצת מטורף, מצחיק והוא האמת חוץ מזה די בסדר, חיבבתי אותו בפרק הזה. ונסרין עצבנה אותי כל כך. ה"תשבי בשקט כבר" הזה מתאים לילדים בכיתה א', והם עוד חפרו על זה בכל הפרומואים.
אני חושב שיש את נטע לי, אנסטסיה, גל ואריק, שכנראה לא ייפרדו. נתן, גיא ואיתי יצביעו לנסרין בטוח, ואפרת מתנדנדת. עכשיו ההחלטה של מי להעיף היא של הרביעייה, או יותר נכון של גל, אבל נו שוין
. גם אופיר מתחיל להראות סימנים של שחקן חזק, מקווה שלא יאכזב. ושמאיר יהיה בריא, כי הוא פשוט קורע אותי מצחוק