פרק 3, עונה 2

נתן הרבה יותר

בוטה. הוא לא שומר את השנאה לעצמו. מאיר לא אמר להומו (לא זוכרת את שמו) שהוא לא מקבל הומואים, הוא אמר את זה למישהו אחר ולא ראיתי שום התנהגות בוטה מצידו כלפי הנ"ל.

מלכתחילה

אי הקבלה של מאיר ושל נתן לא בסדר, אבל אם כבר לשנוא, אז לפחות אל תפיץ את זה. אל תגרום נזק. תשאיר את הדיעות הקלוקלות שלך לעצמך.

האמת אחלה פרק ../images/Emo45.gif

חוץ מאתגר הפרס המעיק ברמות על, שנמרח שעותתת והיה נראה שלא ייגמר, לא היו יותר מדי מריחות, והאסטרטגיה והקטע של לשרוד בטבע הצליחו להשתלב בצורה יפה. אז קודם כל החלטתי סופית שאני מעדיף את קניבה על בארו, פשוט כי הרבה הרבה הרבה יותר מעניין שם. בבארו אני לא חושב שיש מספיק אנשים מעניינים, ואלה שכן מעניינים מעצבנים אותי. בקניבה העניינים בינתיים מאוד מגניבים. יש את אפרת שמרגישה מלכת העולם כשבתכלס אף אחד לא באמת מאמין לה שהיא לא בגדה (חוץ מאיתי מר תמים, אבל איתי זה איתי
), יש את נתן וגיא שמבינים שצריך להעיף אותה, ויש את גל שבתכלס מפעיל את כולם בשבט
או לדבריו של נתן: "לא רואה אף אחד ממטר, לא דן מנו לא כלום, גל אסטרטג על! על!" בקשר לקטע שגל סיפר להם הכול: זה היה סיכון גדול. או שזה ייצא מהלך מעולה, או שזה יחזור אליו כמו בומרנג. אני אישית מקווה לאפשרות הראשונה. בין נסרין לנתן אני רוצה לראות את נסרין בחוץ. נתן, למרות שהוא גזען וקצת מטורף, מצחיק והוא האמת חוץ מזה די בסדר, חיבבתי אותו בפרק הזה. ונסרין עצבנה אותי כל כך. ה"תשבי בשקט כבר" הזה מתאים לילדים בכיתה א', והם עוד חפרו על זה בכל הפרומואים.
אני חושב שיש את נטע לי, אנסטסיה, גל ואריק, שכנראה לא ייפרדו. נתן, גיא ואיתי יצביעו לנסרין בטוח, ואפרת מתנדנדת. עכשיו ההחלטה של מי להעיף היא של הרביעייה, או יותר נכון של גל, אבל נו שוין
. גם אופיר מתחיל להראות סימנים של שחקן חזק, מקווה שלא יאכזב. ושמאיר יהיה בריא, כי הוא פשוט קורע אותי מצחוק

droriko

New member
לדעתי אפרת עפה פרק הבא

דבר ראשון גיא עלה על זה שהיא בגדה (לפחות זה מה שהוא אמר בוידוי שבא אחרי האי , אני מאמין שהוא חשב ככה גם אז) וגיא הוא בן ברית של נתן אז הוא יקח אותו איתו . בכלל גיא ונתן הולכים על החזקים , ואחרי שנתן אמר שהוא ירד מגל נראה שהאופציה שנשארה זאת אפרת . תוסיפו לזה שכל השבט נראה אחרי ההפסד כועס עליה בגלל שחיממה את שבט בארו (בהישרדות אנשים לוקחים קשה הפסדים הרבה יותר רציני ממה שנדמה, יש מצב שיצביעו נגדה רק בגלל זה , גם בלי עידוד של נתן וגיא)

dov455

New member
לדעתי אפרת לוקחת את החסינות../images/Emo13.gif

וכמו שכתבתי בשבוע שבו מתרכזים במועמד מסוים, זה מסמן שהוא הולך, ורוצים לצור סביבו באזז. (והלואי והפעם אטעה) לי יהיה מאוד חבל אם נתן ילך, נותן שם קצת פלפל למשחק.

Jason2

New member
אלא אם

גל הולך על עוד בליינדסייד ויפיל את נתן למרות שזה לא נראה לי כי אם מראים את זה בפרומו סימן שזה לא יקרה.

droriko

New member
בליינדסייד זה לא משהו שאתה יכול להביא ברצף

אתה לא מצפה שנתן יגרום לאותה חבורה לבגוד בעצמה פרק אחרי פרק, נתן הוא לא אחד שמשחק מטורף (הוא עצמו אמר שהוא לוקח צעד אחד אחורה )

Hungry Snowman

New member
וגם בגאבון ../images/Emo58.gif

הבליינדסיידים על אייס, מרקוס, צ'ארלי, רנדי וקורין היו כולם על ידי פאנג (בעיקר קן וקריסטל)

../images/Emo58.gif אויש נו...

לא רציתי שוב להתווכח על זה אבל שיהיה. ההדחה של קורין - היא *לא* בליינדסייד, היחיד שלא ציפה לזה הוא קני. כל הבליינדסיידס האמיתיים אבל אורגנו על ידי קני (חוץ ממה שאתם קוראים לו מופע בידור, אני קורא לו מופע אימים, ורנדי הודח בו ושוגר אירגנה את זה).

droriko

New member
אני מסתמך פה אמנם על פרק אחד שצפיתי

אבל היה נראה שהחבר'ה באי ממש שנאו את רנדי , אחרי שרנדי מקלל את כולם ומתנהג בגזענות לא היה צריך יותר מדי מאמץ כדי לגרום להם להצביע נגדו

הוא עשה את זה בכוונה

היה לו אליל חסינות מזוייף, אבל הוא חשב שהאליל שלו אמיתי, אז הוא בכוונה עיצבן את כולם כדי שיצביעו לו.

amit avital

New member
אני לא מבין אותכם .

נתן הוא דן מנו , איך אפשר לחשוב שגל הוא דן מנו ? לא הגיוני !!

droriko

New member
נכון ולא נכון

נתן כריזמתי כמו דן מנו (להבדיל מגל) אבל אני לא יודע אם הוא גם מתוכחם כמוהו, את זה ימים יגידו

dov455

New member
נתן לא אסטרטג וגל כן../images/Emo45.gif

לכן משווים בינו לדן מנו. ועדיין לדעתי גל מבריק מדן מנו, ובינתיים משחק אליפות.

למעלה