פרק 3, עונה 2

eman70

New member
אגב פעם, בימי ערוץ 1, בעת מלחמה היו נותנים

כל מיני סרטי מתח ומערבונים, בדיוק בשביל זה. אז היום אף אחד לא יצפה בדברים כאלה, אבל יש הישרדות ודומיה. מספיק טוב. רק מה, שהיום בגלל התחרות בין הערוצים מלבד שעתיים של השרדות, בשאר הזמן אנחנו סובלים שעות של פטפטת בלתי נסבלת באולפנים. והכי מדהים זה שהמנחים בעצמם יודעים שזה לא טוב, אבל בגלל החתרות חוששים לא לשדר את הלעסת הממוחזרת לעייפה הזו, פן הציבור יעבור לערוץ המתחרה (או פן יואשם בחוסר פטריוטיות).

נכון, כי הכל זה רייטינג (=כסף).

וישאירו את יונית לוי באויר גם אם אין מה לשדר וגם כשהיא מציגה את אותו סרטון 20 פעם מזוויות שונות ובמילים אחרות.. העיקר שהיא תהיה באויר כדי לדבר עם הכתבים בשטח בזמן אמת כדי שבמקרה ו.. הם יהיו הראשונים לשדר את האסון שיתרחש!! במלחמת לבנון ה2 הייתי בחמ"ל בגיזרה המאווווד צפונית וידעתי בדיוק מה קורה ומה עומד לקרות. בין מה שהיה בפועל לבין מה ששידרו בחדשות - עולם ומלואו. פשוט לא האמנתי ולא הבנתי, ובתקופה ההיא נפל לי האסימון לגבי אובייקטיביות התקשורת הישראלית - היא לא קיימת! התשקורת היא דבר מכוער בעל אינטרסים ואנשים צריכים סוף סוף לקלוט שבדיוק כמו בעיתון - גם בחדשות מעוותים דברים ויוצרים היסטריה ודרמה מוגזמות.

להפתעתך

New member
באמת? איך את יודעת?

ממש גאון הדור (הציטוט האהוב עלי "דיוה, מנהיגה מבטן ומלידה"). אבל מצד שני, שאני קצת חושב על זה, להתווכח עם מישהי שאין לי שמץ של הערכה כלפיה זה באמת מיותר. תעשי לי טובה, תתבגרי ואל תגיבי לשום תגובה שלי או עלי שוב, גם אני לא אגיב לשלך בתמורה.

לי לא אכפת שתגיב לשלי..

ולך אין ברירה אלא לקבל את העובדה שאני אגיב לשלך מתי שיתחשק לי
ככה זה בפורום, לא ממש שואלים אותך

להפתעתך

New member
טוב, אז תודה על הפרח

אם את לא יכולה להתאפק וחייבת "לנקום" פעם ביומיים שלושה אני אקבל את זה, הרי אני זה שהסברתי לך שבפורום כל אחד יכול להגיב להודעתך ונראה שגם נפל לך האסימון בסוף ואת מנצלת עובדה זו כדי להפגין משהו שטיבו עדיין לא ברור לי.

סתם שאלה

איך נאבד להם מפתח אחד ונישאר במים? לא היו 5 מפתחות תלויים על הסטנד? עם מפתח אחד נישאר בים זא שאחד המתחרים חזר בלי מפתח לא זכור לי קטע כזה הכול מפוברק ומבוים קונספירציה

שירי116

New member
נראה לי שזה נפל מהרצועה שלו

לפי מה שהבנתי. וזה מוזר י הם אמורים להיות מוחזקים טוב ברצועה או מה שזה לא היה שהמפתחות היו מחוברים אליו, אחרת המשחק לא הוגן.

LemonLimeLilach

New member
היו כמה דברים מעצבנים

1. יופי אז האורז שלה לא טעים, נו ו.. מי אמר שהיא חייבת לדעת לבשל. מי שיודע לבשל שיבשל ומי שלא שישתוק! 2. למה שולחים לאי הגלות אחרי החסינות... הם הרסו את כל הרעיון של אי הגלות, שהוא לתקוע שם בן אדם בלי אוכל ובלי מחסה ולשבור אותו! ושתוך כדי זה הוא ינסה למצוא פסל חסינות. 3. איך לעזאזל זה קרה שנפל להם המפתח? אבל אני כל כך אוהבת את המשימה הזאת... וכל כך התגעגעתי לאוזי כשראיתי את זה
כל המשימה פשוט נקרעתי מצחוק על החבורת אפסים הזאת שלא יכולה לעשות את המשימה נורמלי. ועכשיו, אני מבינה שזה מצחיק שהם פדלאות, אבל אפשר בבקשה ללהק פעם הבאה אנשים שיכולים לזוז פיזית? אוזי!

זה לא סתם לא טעים, הם סבלו מזה. ונראה אותך

מורעבת ונאלצת לאכול עיסה מגעילה של אורז.

deathly hallows

New member
למה לעזעזאל חצי משירשור הפרק הוא

על האח הגדול? תפתחו שירשור אוף טופיק לזה או משהו. לא את כולם זה מעניין. מקשה לקרוא את השירשור בנושא הפרק

emili3

New member
פרק מאד מעניין

המשימות היו מאד מעניינות-הייתי במתח כל הפרק. וכמה אנקדוטות: *איגור
-הגעתי למסקנה שהוא הפייבוריט שלי=כזה תותח *אפרת היא היצור הכי שפל ונתעב שקיים. כזאת דוחה בכל ההתנהגות שלה. שקרנית עלובה וגם "אני ממש לא רוצה שתהיה לבארו אבן אש-שיסבלו מרעב ומקור"... נכון שמישהו רוצה שקבוצתו תנצח אך לרצות שיהיה רע לקבוצה השניה (נזכרתי בשנה שעברה כשג'יבארו זכו בארוחת שבת, ורוב האנשים החליטו לשתף גם את סוואנה והיו איזה 2 שלא רצו לשתף אותם-והם היו די שפלים לדעתי). לא צריך לשכוח שזה משחק ולאבד את האנושיות שבך! אפרת לא אנושית ואני אצנזר את מה שיש לי להגיד על ה****הזאת *מעיין-עד כמה שאני אוהבת אותה, הגזימה ב"עידוד" שלה לבארו-זה היה מאד משפיל לקאניבה. מצד אחד מגיע לאפרת אבל זו גם לא התנהגות נאותה. לא צריך להוציא לשבט השני את העיניים בכזאת הגזמה. ניתן לעודד קצת יותר בעדינות *נתן ממש הגזים. בכל הזדמנות הוא מבזה ומשפיל את נאסרין. די-מה היא בסה"כ עשתה? אוקיי-היא מתמודדת חלשה אך שונאים אותה על לא עוול בכפה. ההתנהגות כלפיה מגעילה. אני ממש מתביישת... *סיוון-ממש אנורקסית-רזה בצורה מפחידה. היא יושבת ורואים לה את הקפלים כלפי פנים. גם דיווה מקל. ליהקו בנות יותר מדי רזות (וגם רזות בצורה יפה) *שמתי לב שבבארו, חוץ ממאיר שמעיר הערות כל הזמן, השבט מאד מלוכד ומאד אוהבים אחד את השני. מפרגנים, מתעניינים. הם שבט של אנשים טובים, לא של נחשים. אני שמחה שהם ניצחו שוב במשימת החסינות. עצוב לי שהם לא ניצחו במשימת הפרס. אם בארו ימשיכו לנצח בטח יעבירו לפחות מישהו אחד מבארו לקאניבה בקרוב... ולסיכום-איגור

להפתעתך

New member
"קילרית אמיתית"?????????? מי זאת סיוון קודם כ

ושנית את מי בדיוק היא הרגה?.

להפתעתך

New member
זהו כי נשמע לי מוזר שגבר אומר על אישה שהיא

קילרית ושאקלית..אף פעם לא שמעתי דבר כזה.

למעלה