פרק 202

אפשר הסבר ../images/Emo58.gif

על כל הקטע של ה-8 חברים והציורים? איך מוהינדר, נוח וההאיטי קשורים לכל הסיפור? תודה מראש.

karinush4

New member
השערות שלי ../images/Emo58.gif

אייזיק צייר את הציורים מזמן כנראה, ובגלל שהם לא התגשמו אף אחד לא ייחס להם חשיבות. איך אחד הציורים התגלגל לנוח(גנב אותו מהחברה אולי)? ואיפה נמצאים האחרים? - נראה לי שמוהינדר יעזור לו לאתר אותם בעזרת החברה (אם הוא לא יודע לבד איפה הם נמצאים) וההאיטי יסייע בגניבה ובמחיקת הזכרון... לגבי החברה, היו בהתחלה 12 חברים שהקימו, 3 מהם מתו בפרק הקודם (לינדרמם אבא פטרלי ואבא של סימון). כלומר יש 9 אנשים -8 ציורים. לאחר מות קאיטו כמו בציור נשארו 8 חברי החברה (שרק זהותה של אנג'לה ידועה והיא כבר קיבלה איום..), הרוצח (כנראה הבוגימן מהחלומות של מולי) ועוד 7 אנשים שהוא מתכוון להרוג (כמו שחוזירם הציורים כנראה) זו התיאוריה שלי, איך בדיוק הכל השתלב ומה יהיה כבר תלוי במוחת של התסריטאים...

karinush4

New member
ושכחתי להוסיף

יש גם את מי שגייס את מוהינדר (מה שמו??) זה שהופך דברים לזהב - הוא חייב להיות אחד הזקנים גם

CarmitF

New member
בקשר לאנג'לה-ספוילר

גם אני חשבתי לרגע שהירו הבן שלה. בפרק הבא סופסוף מראים את ניקי,מייקה וסיילר אז היהי מעניין..

karinush4

New member
מש"ש

סיילר כנראה גם איבד את הזכרון ובקשר לניקי ומייקה נראה לי שלא יראו את ניקי להרבה זמן (כי עוד בפרומו הראשון הראו את מייקה וקלייר)

eden7115

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif כולם תוהים מי האדם עם שלל הכוחות

ואני שואלת: רק אני שמתי לב שבפרק האחרון מישהו (כמיטב הבנתי זהו סיילר) נכנס לחור של הביוב? זוהי התשובה: זה האדם שהורג ולא נהרג, נעלם ברגע ומסוגל להרוג ברגעים ללא נשק. ה"בוגימן" שהילדה מפחדת ממנו כל כך. למי שלא זוכר: ישנה סצנה קצרצרה בפרק האחרון, שיכול להיות שכולם היו נרגשים כל כך מהסוף שפספסו אותה. בסצנה נראה שמישהו בלתי נראה כביכול הולך ממקום מותו של סיילר לחור הביוב וסוגר אותו ואז מראים את השטח מלמעלה וסיילר, המת כביכול, לא נראה שם. כשאני ראיתי את הסצנה הבנתי שזהו סיילר שיש לו את כוח ההיעלמות ושעכשיו שכולם חושבים שהוא מת הוא יכול להמשיך בתוכניותיו ללא הפרעה.
מסקנה: גם כשנראה שהפרק כבר נגמר - לא להוריד את העיניים מהמסך באנחת רווחה...

ASS1F

New member
מי אמר שמדובר בשלל כוחות?

אני מבטיח לך שלא מדובר בסיילר שהואג את החבורה הזקנה.... רואים אותו בפרומו לעונה השנייה נמצא באיזה אי סטייל הוואי... במן הזייה שכזאת. אני בטוח שכולם שמו לב שהוא נעלם בסוף העונה הראשונה והגופה שלו לא הייתה איפה שהיא הייתה צריכה להיות, הוא חי וזה ברור לי, אבל הוא לא הדבר שמסתכל על מולי בחזרה, והוא לא רוצח הזקנים. למעשה עוד לא ראינו כלום שקשור לסיילר

ASS1F

New member
סופיילר לפרק שלישי - מהפרומואים...

רואים את קטע של סיילר באי כלשהו לא יודע איפה הוא.... ורואים מישהו משתמש בכוח הטלקינזיס.... לא ראיתי בדיוק מי, אבל עכשיו כשאני חושב על זה, אולי זה פיטר ב"עבודה" שהוא מבצע עבור הפושע

karinush4

New member
לא הוא ../images/Emo58.gif

קודם כל סיילר והבוגימן בוודאות לא אותו בנאדם, את סיילר מולי איתרה ואמרה שיש מישהו נוסף הרבה יותר מפחיד מסיילר שאותו היא חא רוצה לאתר. כולנו שמנו לב שהוא זחל לביוב דרך אגב... סיילר היה מראה את, ולא היה מודיע שהוא עומד לרצוח. הוא נהנה מהרצח והוא היה לוקח את הכוח של קאיטו (שאינו ידוע לנו!)

ע ל מ ו ש

New member
זה לא הוא ../images/Emo58.gif

זה לא סיילר! בעונה הקודמת, כשמישהו שואל את מולי "אז את פשוט חושבת על מישהו ומוצאת אותו?" היא עונה: "לא את כולם, יש מישהו, יותר חזק מהבוגימן (כך היא כינתה את סיילר), שכשאני מחפשת אותו הוא יכול לראות אותי" אז האיש הזה הוא לא סיילר.

ASS1F

New member
פרק מצויין, ניתוחים והתייחסויות שלי לאנשים פה

קודם כל, הפרק נקרא Lizards, לא רק בגלל ההרצאה שקלייר עברה. הוא בכלל הציג עוד דמות (קנסיי) שיש לה את היכולת לחדש רקמות. גם אני לא הבנתי איך זה שקלייר לא סובלת מכאבים, אבל כמו שאמרתם יכול להיות שהכאב הוא רגעי. אני לא מבין מה ווסט כל-כך ברח משם כשהוא ראה אותה מחדשת רקמות, הוא כבר חשד בה שיש לה כוח, מה הקטע? אהבתי את התאוריה לגביי היכולת של רוצח הזקנים שמישהו הציע "התעתקות כמו בהארי פוטר", זה ממש מתאים, ככה הוא שרד את הנפילה מהגג, וככה הוא הגיע ונעלם מהחדר חקירות. מה שבטוח, הרוצח הוא לא ניית'ן.... אהבתי את הרעיון שמישהו העלה לגבי זה שהירו הוא אולי הבן של אנג'לה... (היא רומזת שהיא שכבה עם קאיטו בעבר) אני לא חושב שלקנסיי יש יכולת כלשהי מלבד חידוש רקמות... אבל נחכה ונראה בקשר לפיטר אני לא חושב שהוא זכר את הכוחות שיש לו, בגלל זה הוא לא יכל להחליט להשתמש בכוח שהוא לקח מניקי כדי להשתחרר מהחבלים, כמו שאנחנו זוכרים מהעונה הראשונה, הוא מצליח להשתמש בכוח כשהוא מפעיל איזשהו הרגשה או זיכרון לגבי האדם עם הכוחות, לא יודע מה בדיוק הפעיל אצלו את הכוח של המעבר דרך מוצק... אבל זה גם לא כזה אכפת לי מצד שני :) בכל מקרה, מה זה הכוח הזה שיש לו עם כדורי אנרגיה? מאיפה הוא קיבל את זה? מאיזו דמות בדראגון בול זי? מוהינדר וההאיטי, אני חושב שהאיטי כן מחק לו את הזיכרון, ככה לפחות זה גם מוצג בפרק. ומהשיחה של מוהינדר עם נוח אפשר להבין שמוהינדר לא יודע בדיוק מה הוא עשה, הוא רק יודע שהוא איכשהו עזר לנוח למצוא את התמונות. (איך לעזאזל האיטי יכול לעזור בקטע הזה?!) לסיכומו של עניין... היה פרק מצויין ואני מחכה לפרק הבא בציפייה גדולה.

Lheroes

New member
אחלה פרק!אהבתי אותו! |ספוילר{

פיטר-איזה התעללות הוא עובר בפרק =/ טוב אבל זה לא כזה אכפת לי...הרי הוא מתרפא מיד D= אהבתי שהוא הציל את החברה האירית שלו ואני שמח לראות שהוא לא איבד את הכוחות,אלא רק את הזכרון D= ניקי-איפה את? :( דקה דומיה לניקי..טוב בכל מקרה בפרק הבא גם היא וגם סיילר מופיעים D= קלייר,נוח,וווסט-אני דווקא אוהב את הסצינות של קלייר וווסט D= למרות שאני שונא את ווסט בינתיים -_- קלייר חותכת את האצבע..איך היא קפצה לה באוויר XD וווסט ראה אותה :ס טוב..לפחות בפרק הבא הוא יידע עליה והיא עליו.ושמחתי לגלות גם סנדרה וגם לייל כנראה יודעים על קלייר D= "בלי סודות" XD אגב..לא הבנתי את הקטע עם הציורים ומי צייר אותם..מישהו מוכן להסביר לי? :ס והרימו לקלייר את הג'יפ..פחחחח..אגב..היא גלתה שהיא יכולה לחדש גם את העצמות שלה D= לא רק רקמות ועור D= מוהינדר-אוי איך אני שונא את ההוא מהחברה שיכול להפוך דברים לזהב -_- אבל לפחות מוהינדר החזיר את ההאיטי והבריא אותו D= וצוות ההאיטי ונוח חי ובועט D= אנדו-אני מקווה שהוא יעשה עוד משהו העונה חוץ מלהיות הכלבלב של קאיטו,הירו וניקי =/ הירו,טקזו והיפנית ההיא-אני אוהב את הסצינות שלהם D= זה מגניב D= והכוח של טקזו :ס כנראה שהוא באמת אחד האבות של קלייר :ס ואני שמח שהירו כבר לא הססן והוא שולט בכוח שלו D= מאט,ניית'ן ואנג'לה-מאט יוצא להציל את העולם! XD איך הוא שבר את החלון,וניית'ן מסתכל בצד כמו פרינססה.רחמתי על אנג'לה בפעם הראשונה בחיי :ס אני לא רוצה שהיא תמות בלי שאני אדע מה הכוח שלה..ולניית'ן היה תפקיד עלוב בפרק =/ אגב..היה מצחיק איך אנג'לה צעקה על מאט מבפנים XD עוד פעם צועקים על מאט XD מעניין מה הם עשו :ס ומעניין איך הציור של אנג'לה נראה..ומי שאר האנשים בחבורה שלהם חוץ מהחמישה הידועים(לינדרמן,קאיטו,ומר וגברת פטרלי..וגם אבא של סימון(?))..ואני מת לדעת מי הבוגימן ואיפה סיילר :ס זהו..מחכה לפרק הבא שכנראה יהיה באמת מותח :ס

ע ל מ ו ש

New member
פיטר ../images/Emo58.gif

פיטר השתמש בכוחות טד ספראגו ז"ל (הכוח שיש עכשיו לסיילר, או לפחות אמור להיות) של הרדיואקטיביות. כנראה שפיטר יכול לשלוט בזה במינון הנכון שהוא צריך ולא לפוצץ את כל ניו יורק באותו רגע, או במקרה הזה- את אירלנד.

LeAnnDylan

Well-known member
%$#$@@Q!*#%(%^%$%#@**&^)%Y*$_R&^_(@(*../images/Emo58.gif

איפה ניקי ?
טוב חבר'ה הסדרה עולה לי על העצבים רשמית אני נטשתי שיהיו לכולם חיים מוצלחים

למעלה