פרק 202

raanan30

New member
אמור להיות ב TV-Links בשעות הצהריים המאוחרות

אם תרצי קישור להורדה, אשלח לך בפרטי

excited1

New member
מותר לפרסם קישורים לrapidshare ? כי אם כן יש.

מותר לפרסם קישורים כאלה ? אם כן אני יכול לשלוח לכם קישורים להורדת הפרק.. תאמרו לי בבקשה

raanan30

New member
פרומו לפרק 3 - תירגום והעלאה שלי - ספויילר!!!

ספויילר לפרק שלישי. תירגמתי מאנגלית. להוריד משרת פרטי: הורדה מ-ד-ה-י-ם. הפרק הבא הולך להיות משמעותי ביותר. דמות מוכרת חוזרת במפתיע...

shirush3

New member
פרק יותר טוב../images/Emo58.gif

אני חייבת לציין שהקטע בסוף שקלייר חותכת לעצמה את הזרת פשוט קריפי ברמות מטורפות, הקיבה שלי התחילה לבעבע. וווסט ראה אותה
(אייף כמה ו' יש בווסט), הולך להיות מעניין. אבל מצד שני זה מפחיד, הוא סטוקר!. הוא מעצבן. מיסטר מאגלס גדול! |סוגד|(טוב לא כ"כ |סוגד| אבל שיהיה) אמ.. בגיזרת הפיטר, זה משעשע אותי. וואיי מסכן איזה מכות הוא חטף על ההתחלה
(לא שזה אמור להצחיק...) וכן, יש לו את הכוחות שהוא צבר עד עכשיו, מעניין ממי הוא צבר את השאר. הו, הוא גילה שקוראים לו פיטר... o_O מאיה ואלחנדרו פשוט מוזר! אז אוקיי העינים שלה הורגות אנשים שמסתכלים עליהן. הם פחות מעניינין אותי הקטע שעניין אותי בפרק היה העובדה שאנג'לה כמעט נרצחה בחדר חקירות חחחחח איך היא אמרה למאט "get out of my head" משעשע! איך לא שמתי לב עד עכשיו שהיא דמות פשוט מעולה?(כאילו ביחס למעמד שלה בסדרה) חבל שלא הייתה יותר התעמקות בקטע של מולי ומהרגע שפגעו בקנסי החצים פשוט ידעתי שיש לו חידוש רקמות...(בעצם כשעמדו לירות עליו) אני רוצה סיילר
וואיי חפרתי

שאלה ../images/Emo58.gif

לא כואה לקלייר כל הדברים האלה?? כיאלו, ישבתי וראיתי אותה מכניסה את היד למים רותחים וחותכת לעצמה את הזרת וכאב לי!! זה שהיא מחדשת רקמות לא אומר שלא צריך להיות לה שום תחושה של סבל... ואם כן כואב לה (אפילו אם זה לשניה..)....למה היא עושה את הדברים האלה??

סף הכאב שלה כנראה גבוה מאוד

יש גם אנשים שלא מרגישים כאב כלל. יכולים לשבור יד ולא להרגיש בכלל שהם שברו אותה.

למעלה