פרק 202

EladV007

New member
ידעתי שהירו הוא בעצם...../images/Emo58.gif

קנסי...איך אתם חושבים הירו מהעתיד כל כך טוב עם חרב וקר רוח?! ידעתי שהוא בעצם הופך להיות הגיבור!!

../images/Emo41.gifיש כבר תרגום לפרק 2?

אם כן, אפשר לינק? כי לא מצאתי באתר כתוביות SUBSCENTER.NET.... והפרק כבר ירד ועדיף לראות עם תרגום...

פרק טוב../images/Emo99.gif|ספיולר|../images/Emo221.gif

הקטעים עם קלייר ווסט לגמרי חמודים ויותר קלילים וכייף לראות אותם
אבל נעצר לי הלב כשהיא גזרה לעצמה את הזרת. והקטע לפני עם מיסטר.מאגלס קרע אותי
. וואי יש לקלייר ממש היפוך בהתייחסות שלה לכוחות מהעונה הקודמת. והיא גם הרבה פחות זהירה. גם גילינו שלקנסאי יש התחדשות רקמות, יש מצב שבאמת הוא קשור לקלייר איכשהו {סבא של סבא של סבא שלה מישהו?} ואם זה מהצד של ניית'ן זה יכול להיות קטע ממש מגניב. כאילו המשפחה של ניית'ן-פיטר-קלייר-אבא של ניית'ן ופיטר זה דור שלם של בעלי כוחות שאולי תהחיל מקנסאי. למרות שעדיין מעצבן אותי שיש יותר כוחות. בעיקר שלווסט יש גם את הכוח תעופה. ואם כבר קנסאי, הקטעים של הירו וקנסאי התחילו באמת להיות יותר מעניינים, למרות שזה עדיין באסה שהירו ייתקע לי עכשיו בעבר. מצד שני זה יכול להסביר הרבה דברים... נשרוד
כל הקטע של בנט-מוהינדר-האיטי ממש מגניב, הציורים, החבורה של אנג'לה ואלה, הבוגימן... מממש אהבתי, וזה בטח יהיה אחד הקווים העליליתיים המרכזיים העונה
. היה משעשע שאנג'לה צעקה על מאט
ומולי חמודה כשהיא ישנה
[נו, לא היה משהו אחר איתה הפרק
] . אממ.. המחלה הזו בטח תתחיל להתפשט אצל כל אלה עם הכוחות או משהו
. הקטע עם מאיה ממש הלחיץ אותי, אבל הרעיון של אלחאנדרו ומאיה ממש מגניב!! בטח יהיו איתם התפתחויות שוות {אני מקווה לפחות} ואספניול זה שווה
אני אחדש את הספרדית שלי מימי הטלנובלות, חחח... ואחרון חביב {מאד} - פיטר! ממ, אני אוהבת אותו
{נו, אין לי עוד משהו להגיד בנושא
} אני מקווה שהוא יחזור מהר לאמריקה. ונראה לי שסיימתי עם כולם. ועכשיו עוד שבוע של ציפייה
הלכתי לראות את הפרומו
אההה, וניקי הייתה חסרה. יאללה שתחזור

../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif

חחח מסכימה עם הכל
ואלחנדרו [
] ומאיה כ"כ חמודים D:

Winter Blue1

New member
../images/Emo58.gifוואו איזה פרק!

טוב אז.. הפרק ממש ממש יפה! אלחנדרו ומיה, זה היה ברור. לדעתי הכוח המלא שלהם זה מין כזה, היא משהו כמו השטן וכשהיא בוכה יורדות לה דמעות שחורות והעיניים שלה נהפכות לכאלה וזה כאילו הגהנום. עכשיו אלחנדרו הוא חסין לזה וברגע שזה קורה לה הוא מרגיע אותה, סופג הכל ומנסה להחזיר לחיים את מי שהביט עליה. קלייר- לא יודעת מה איתכם אני אוהבת את הקטעים שלה. ווסט ממש חמוד!!! יש לו כוח מגניב לפי מה שמר מאגלס עשה [ולפי הקומיקס ><] הוא יכול לעוף. מה שלא היה ברור לי זה למה הוא עוקב אחריה?! למרות שנראה לי שהוא מאוהב בה והקטע שהיא חתכה לעצמה את הזרת, אני כולי כזה "חהחהחה עכשיו זה יגדל חזרה והיא תעשה NO WAY" >< הירו והזה- כמובן שזה מובן מאליו שהירו הוא הקנסאי האמיתי... וממש אהבתי את הקטע שהוא הציל את הבת והקטע על הפרחים, חמוד למדי. וואו שירו בזה את החצים אני הייתי בשוק. לדעתי זה היה ממש לא צפוי הקטע של הכוח שלו [למרות שברור שיש לו כוח] אבל מה שכן מגניב, שלדעתי הוא אחד מאבותיה של קלייר, משמע הוא גם קרוב משפחה של ניית'ן\מרדית. אהא!! מוהינדר- משעמם, כרגיל.. >> כל הקטע של החקירה- מי שהרג את אבא של הירו ומנסה להרוג את אנג'לה, זה הבוגימן כמובן! אבל.. מה שאני לא מבינה זה איך יש לו כל כך הרבה כוחות?! שליטה בחשמל, העלמות וכל השאר. נורא נורא חשבתי שזה סיילר אבל זה ברור שלא! עכשיו אני חושבת.. אם לניית'ן ווסט יש אותו כוח, אולי לבוגימן ולפיטר יש אותו כוח? תחשבו על זה, ראינו שני אנשים עם אותו הכוח למה שלא יהיו עוד שניים? בכלליות, פרק טוב. קצת פסיכופטי אבל גילה הרבה הרבה דברים חשובים ^^

AgeGen

New member
אני נמנע מחפירה הפעם..

אני חושב שהעונה מתחילה להתקדם.. למי שהספיק לקרוא את הדעה שלי לפרק הקודם. הסיפור של פיטר דווקא דיי מעניין. כל הקטע של להיות פושע מול להיות צדיק מושלם כמו מקודם יכול להיות אחלה שינוי דמות.. נראה לי כאילו הוא שלט דיי טוב בכוחות שלו כשהוא כיסח את השלושה חברה האלה, וגם באלה שהוא לא מכיר. בטח ייקח לו כמה ימים לזכור את כולם שוב. הקטע הוא שהוא ידע שיש לו טלקינזיס כשהוא העיף להוא את הרובה מהיד, אז למה הוא לא פשוט לוקח את התיבה? תשובה - הוא רוצה לעבוד עליהם איכשהו. או אולי הוא באמת מעוניין בלהיות "רע". קלייר וווסט - בע. עדיין לא מעניין, יותר מידי פוצי-מוצי איתה ועם אבא שלה. שיגיעו כבר לאיזשהו קו עלילה כאן או שאני משתגע. מיה ואלחנדרו - כוח מדליק.. רק חבל שלא תרגמו איזה 40% ממה שהם אומרים. עדיין חסר לי פה משהו, אני כל הזמן מקווה שאשכרה יצליחו לתפוס אותם והם יהרגו את כל השוטרים. ובכלל לדעתי הניניה הזאת הייתה צריכה להסגיר אותם... ההאיטי - מאגניב! מאט - עדיין לא ברור לי איך קיבלו אותו להיות בלש כל כך מהר כשבתחנה אחרת דיי בעטו לו בתחת החוצה... רוצח הזקנים - נהיה מעניין יותר, למרות שאני עדיין חושב שכל הקישוריות לסיילאר לא מקורית. נכון, הוא לא מוריד חצי ראש, והוא לא ברוטלי כמו סיילאר, אבל הוא עדיין בערך אותו הדבר כמו סיילאר בכמה פרקים הראשונים של עונה 1. הקטע של לגלות את שאר הציורים וכו' מתחיל נחמד, אבל הייתי מצפה לקצת יותר מיסתוריות לפרק 2
יצא חפירה למרות הכל..

אנה92

New member
../images/Emo58.gif הסימן- פיטר

כשהאישה מנקה את פיטר מהדם.. הם מדברים על איזשהו סימן, ואז פיטר מסתכל במראה, אתם יכולים להסביר לי בבקשה על איזה סימן הם דיברו?

אנה92

New member
ועוד שאלה ../images/Emo58.gif

לא הבנתי למה בדיוק מוהינדר בא להאיטי (נו לרפא את האיש הזה) ומה הוא אמר לו? ואחר כך משהו עם המעסיק שלו.

karinush4

New member
לא ../images/Emo58.gif

הם התכוונו שאין עליו סימן, אפילו לא שריטה קטנה מכל המכות שקיבל - בגלל יכולת הריפוי שלו. ואז הוא הסתכל מופתע במראה

וונקי

New member
קלייר פאקיק קרפי

מי גוזר לצעמו את עצבע ורואים שזה כואב לה, היא נערה מתבגרת שמשמעם לה בחיים ובחור המעופף פשוט עוקב לראות מה היא עושה הוא קרפי

ע ל מ ו ש

New member
ואו איזה פרק! ../images/Emo58.gif

הכוחות של מאיה ואלחנדרו, אמא'לה! זה כאילו היא השטן (כמו שהמגדת עתידות הזאת אמרה) שהורגת אנשים עם העיניים השחורות שלה והוא כאילו מלאך שמחיה אותם ומבטל את העיניים השחורות. אני אוהבת את הדמויות האלה, אבל גאאאד זה ממש מפחיד- עוד שניה יצא לי דם מהעיניים כשהסכלתי על העיניים האלה. למרות שהקטעים עם הירו די מעצבנים, היה שיפור בהם היום וזה היה גם מצחיק, בדיוק כמו כל הקטעים עם הירו בעונה הראשונה. "למה הוא כל הזמן חוזר על השם שלו?", "תקראו לקרב הזה 'קרב אלף החרבות' זה שם מאד מתאים". קנסי, חידוש רקמות. ואו! כשהיה כתוב בתקציר שיש לו כוחות חשבתי שזה יהיה בטח כמו של הירו או משהו, ידעתי שזה לא יהיה כוח חדש אלא של מישהו שהכרנו כבר. אבל לא הייתי מנחשת בחיים שזה יהיה דווקא הכוחות של קלייר. קלייר, יא דפוקה, כאילו את לא קולטת שמיסטר מאגלס קופץ למעלה, כאילו תסתכלי כבר למעללללה! ווסט שם מעלייך! מיסטר מגלס לא סתם קופץ ונובח למעלה! יווו איך חטפתי עצבים מהטיפשות שלה. איזה מגניב שהיא יכולה להצמיח אצבע חדשה. מעניין מי גנב לה ת'אוטו. והקטע עם מיסטר מאגלס בטלוויזיה היה מצחיק. יפה מה שהיה עם סורש, החברה, ההאיטי ונוח. לא הייתי עולה על זה שסורש שיחק את עצמו. חשבתי שההאיטי באמת מחק לו ת'זיכרון. היה כל כך כיף לראות אותו שוב. חולה על ההאיטי! מי יודע, אולי בעונה הזאת סוף- סוף נגלה את השם שלו. חח מסכן פרקמן, הוא כאילו די תקוע בעבודה שלו. מצד אחד הוא יודע על הכוחות של אנשים ואיך דברים שקורים יכולים להיות הגיוניים, אבל מצד שני הוא צריך לעבוד כמו אדם נורמלי ולחפש תשובות נורמליות לבלשות שלו, כי לא יאמינו לו. אז הוא צריך לקמבן, אבל במקרה כזה אי אפשר. יש רק תשובה אחת. ולגבי ה8 ציורים, זה ברור שרואים בהם את כל החבורה מתה. מלבד הרוצח עצמו כמובן, שהיה חלק מהחבורה שלהם. כזכור, הם נשארו 9, ככה אבא של הירו אמר לאנג'לה. אייזק הספיק לצייר אותם 4 חודשים לפני שזה קרה? יפה לו. זה שיא חדש בשבילו. ז"ל. אבל כנראה שלא נדע מי הוא הרוצח לפני שנראה את שמונת הציורים. בעצם- לא יודעת. הירוס תמיד מפתיעה. פיטר ממש דלוק על אחותו של האיש מאפיה או מה שהוא לא יהיה. בהתחשב בזה שהוא לא זוכר כלום- יפה שהוא שולט בכוחות שלו. כשהיה לו זיכרון הוא לא יכל לשלוט בהם, אבל כשאין לא זיכרון הוא יכול? טוב. לא אוהבת את הקטעים שלו בינתיים. מסכנה אנג'לה. זה היה ממש מפחיד. מי זה הרוצח הזה? הוא כמו רוח! היה ונעלם. הייתי חושבת שזה באמת רוח אם לא הייתי רואה שזה דמות כשהוא הרג את אבא של הירו, מה שמו. אבל אולי הכוח שלו זה להפוך לרוח? לאא... אבל אולי זה סיילר? חחח, תודו שיש דמיון בין סיילר, איך שהוא היה ב10 הפרקים הראשונים של העונה הראשונה, לבין הדמות הזאת שרוצחת את הזקנים האלה. איך שהם עשו את סיילר מסתורי כזה בפרקים הראושנים בעונה הראשונה, אבל זה בעצם בן- אדם! עם פנים וגוף והכל. בדיוק כמו שהם עושים עכשיו את הרוצח הזה. ואם כבר סיילר- חוצפה! הבטיחו לי סיילר וניקי בפרומו! אז מה קרה? אייייפה הם?! אוף. ממש התעצבנתי. לניקי לפחות היה אזכור, פיטר השתמש בכוחות שלה כשהוא העיף אחד מהבחורים שבאו להרביץ לו על הקיר. אבל מה עם סיילר?! :'(

למעלה