מעניין! ../images/Emo58.gif
הבוגימן שלנו כנראה עף, וגם בלתי נראה, וכנראה גם עובר דרך קירות ואולי כמו מייקה יכול לחבל במכשירי חשמל. מי זה?? יותר מחצי סדרה כבר לא באנגלית, יפנית, צרפתית, ספרדית.. טוב שפיטר לפחות באירלנד
פיטר - האמת לא נראה לי שיש משהו חיוני בקופסה הזו והאירי סתם עובד עליו(הוא לא יכול להעיף את הקופסה מהידיים שלו או משהו???). לפחות הוא יודע את שמו ויכול לשלוט פחות או יותר על הכוחות שלו. (שעשכשיו גם הוא יכול לעבור דרך עצמים).
קלייר ונוח - בכל זאת בלונדינית, לא נעלה את האוטו(וזהו ישר קונים חדש?)?? מצאה דרך מעניינת לגזום ציפורניים? עדיין הקטעים שלה ושל ווסט לא מעניינים.
מוהינדר - הוא ונוח החזירו את ההאיטי בתחכום (דווקא טוב!) שיעזור עם איתור הציורים. (והאם הוא לא פגש את ההאיטי לפניי? או שזה היה חלק מההצגה?)
אנג'לה - ולמה אנג'לה עדיין חיה?? תהרגו אותה כבר...(כנראה בפרק הבא היא צריכה לספר איזה סוד ואז יהרגו אותו סוף סוף!) לפחות היא עלתה על מאט מהר מאוד! (אולי יש מצב שהירו הבן שלה??)
מאיה ואלחנדרו - אז הם חייבים להיות ביחד, וראינו מה היא יכולה לעשות. וחשבתי שהם היו במקסיקו וניסו לעבור לארה"ב, לא שמתי לב שהם בכלל בגואטמלה.. (אני מקווה שיהיה זירוז במסע שלהם..)
הירו וקנסיי - נו אז קנסיי לא סתם אלכוהוליסט פחדן, הוא כנראה היה הראשון בעל כוחות (וממנו התחיל הסמל גם), בינתיים יש לו רק כוח ריפוי, מי יודע מה עוד. עדיין חבל לי שהירו תקוע בעבר, וכנראה לאורך זמן כי הוא ינסה לברר מאיפה הכל התחיל.. החברה והציורים - היו בהתחלה 12חברים. עכשיו יש 8 (אחרי מות קיוטו) ונשארו 7 ציורים, כלומר 7 אנשים שצריכים למות והאחד שהורג אותם. מעניין איפה הציורים האלה ומי הם אנשי החברה...