פרק 202

karinush4

New member
לא נראה לי - ספוילר

אחרי שהיא הוציאה אתה הטבעת היא אמרה שזה no big deal וגם אם זה כואב, זה כנראה כואב כמו מכה קטנה ועובר מיד (למרות שבפרק שעבר כשהיא קפצה והרגל יצאה מהמקום היה נראה ראילו קצת כאב לה..) למה היא עושה את זה? אין לה חברים והיא לבד ויש לה תכונות שהיא רוצה לנסות.. ואולי היא קצת מזוכיסטית

cwn

New member
כאב נוצר כדי להזהיר מסכנה

כשאין סכנה, לכאב אין משמעות.

karinush4

New member
מעניין! ../images/Emo58.gif

הבוגימן שלנו כנראה עף, וגם בלתי נראה, וכנראה גם עובר דרך קירות ואולי כמו מייקה יכול לחבל במכשירי חשמל. מי זה?? יותר מחצי סדרה כבר לא באנגלית, יפנית, צרפתית, ספרדית.. טוב שפיטר לפחות באירלנד
פיטר - האמת לא נראה לי שיש משהו חיוני בקופסה הזו והאירי סתם עובד עליו(הוא לא יכול להעיף את הקופסה מהידיים שלו או משהו???). לפחות הוא יודע את שמו ויכול לשלוט פחות או יותר על הכוחות שלו. (שעשכשיו גם הוא יכול לעבור דרך עצמים).
קלייר ונוח - בכל זאת בלונדינית, לא נעלה את האוטו(וזהו ישר קונים חדש?)?? מצאה דרך מעניינת לגזום ציפורניים? עדיין הקטעים שלה ושל ווסט לא מעניינים.
מוהינדר - הוא ונוח החזירו את ההאיטי בתחכום (דווקא טוב!) שיעזור עם איתור הציורים. (והאם הוא לא פגש את ההאיטי לפניי? או שזה היה חלק מההצגה?)
אנג'לה - ולמה אנג'לה עדיין חיה?? תהרגו אותה כבר...(כנראה בפרק הבא היא צריכה לספר איזה סוד ואז יהרגו אותו סוף סוף!) לפחות היא עלתה על מאט מהר מאוד! (אולי יש מצב שהירו הבן שלה??)
מאיה ואלחנדרו - אז הם חייבים להיות ביחד, וראינו מה היא יכולה לעשות. וחשבתי שהם היו במקסיקו וניסו לעבור לארה"ב, לא שמתי לב שהם בכלל בגואטמלה.. (אני מקווה שיהיה זירוז במסע שלהם..)
הירו וקנסיי - נו אז קנסיי לא סתם אלכוהוליסט פחדן, הוא כנראה היה הראשון בעל כוחות (וממנו התחיל הסמל גם), בינתיים יש לו רק כוח ריפוי, מי יודע מה עוד. עדיין חבל לי שהירו תקוע בעבר, וכנראה לאורך זמן כי הוא ינסה לברר מאיפה הכל התחיל.. החברה והציורים - היו בהתחלה 12חברים. עכשיו יש 8 (אחרי מות קיוטו) ונשארו 7 ציורים, כלומר 7 אנשים שצריכים למות והאחד שהורג אותם. מעניין איפה הציורים האלה ומי הם אנשי החברה...

gwini1

New member
לאאא! שלא יהרגו את אנג'לה!

אני דווקא מתה על הדמות שלה... אני סקרנית לדעת מה הם עשו בעבר שמצריך כזו נקמה!

karinush4

New member
גם אני רוצה לדעת מה קרה בעבר

אבל אפשר לארגן פלשבקים.. ואותה אני עוד לא מחבבת מאז הדמות של השחקנית בחברים

gwini1

New member
מה היא שיחקה בחברים??

אני דווקא זוכרת אותה מהפרקליטים...

raanan30

New member
הקטע שדווקא עניין אותי ../images/Emo58.gif

היה עם פיטר שהשתמש בכוח של DL בשביל להשתחרר. איך הוא קיבל את זה?

shirush3

New member
אמ... אני מניחה ש../images/Emo58.gif

הוא ספג את זה ממנו בפרק האחרון של העונה הקודמת כאילו, הוא בטח ספג את כל הכוחות מכולם שם דווקא הייתי בטוחה שהוא ישתמש בכוח של ניקי בשביל להשתחרר מזה אבל זה לא משנה

zekit

New member
../images/Emo58.gif מי אמר?

מי אמר שזה שתוקף את "הזקנים" זה הבוגי מן?

ע ל מ ו ש

New member
לא ../images/Emo58.gif

הבוגימן זה סיילר, ככה מולי כינתה אותו בעונה הקודמת. אבל אז היא אמרה שיש מישהו אחד שיותר חזק מהבוגימן שכשהיא מחפשת אותו, הוא יכול לראות אותה! אתם סתם הצמדתם לו את השם בוגימן כי לסיילר כבר יש שם. אבל כן, משערים שמי שיותר חזק מסיילר, זה שמולי אמרה שיכול לראות אותה גם בעונה הקודמת וגם בחלומות שלה, הוא זה שהורג את הזקנים. רק משערים.

sagi a

New member
../images/Emo58.gif אתה טועה

סיילר זה סיילר. כשמולי דיברה על הבוגימן, היא דיברה על אותו אחד שיכול לראות אותה כשהיא מחפשת אותו.

AgeGen

New member
לא..

סיילאר זה הבוגימן.. באחד הפרקים הראשונים מולי אומרת למאט אחרי שהוא מוצא אותה בארון שיגן עליה מהבוגימן, ובאחד הפרקים האחרונים שאת הבוגימן היא יכולה למצוא, אבל יש מישהו יותר רע ממנו שאותו היא לא רוצה למצוא. והוכחה מוויקיפדיה: Molly, sleeping due to her recent transfusion, wakes up when Mr. Bennet mentions Sylar. She again refers to him as "the boogeyman." בהקשר של תקציר פרק 23 פה: http://heroeswiki.com/Molly_Walker

למעלה