פרק מצויין, ניתוחים והתייחסויות שלי לאנשים פה
קודם כל, הפרק נקרא Lizards, לא רק בגלל ההרצאה שקלייר עברה. הוא בכלל הציג עוד דמות (קנסיי) שיש לה את היכולת לחדש רקמות. גם אני לא הבנתי איך זה שקלייר לא סובלת מכאבים, אבל כמו שאמרתם יכול להיות שהכאב הוא רגעי. אני לא מבין מה ווסט כל-כך ברח משם כשהוא ראה אותה מחדשת רקמות, הוא כבר חשד בה שיש לה כוח, מה הקטע? אהבתי את התאוריה לגביי היכולת של רוצח הזקנים שמישהו הציע "התעתקות כמו בהארי פוטר", זה ממש מתאים, ככה הוא שרד את הנפילה מהגג, וככה הוא הגיע ונעלם מהחדר חקירות. מה שבטוח, הרוצח הוא לא ניית'ן.... אהבתי את הרעיון שמישהו העלה לגבי זה שהירו הוא אולי הבן של אנג'לה... (היא רומזת שהיא שכבה עם קאיטו בעבר) אני לא חושב שלקנסיי יש יכולת כלשהי מלבד חידוש רקמות... אבל נחכה ונראה בקשר לפיטר אני לא חושב שהוא זכר את הכוחות שיש לו, בגלל זה הוא לא יכל להחליט להשתמש בכוח שהוא לקח מניקי כדי להשתחרר מהחבלים, כמו שאנחנו זוכרים מהעונה הראשונה, הוא מצליח להשתמש בכוח כשהוא מפעיל איזשהו הרגשה או זיכרון לגבי האדם עם הכוחות, לא יודע מה בדיוק הפעיל אצלו את הכוח של המעבר דרך מוצק... אבל זה גם לא כזה אכפת לי מצד שני

בכל מקרה, מה זה הכוח הזה שיש לו עם כדורי אנרגיה? מאיפה הוא קיבל את זה? מאיזו דמות בדראגון בול זי? מוהינדר וההאיטי, אני חושב שהאיטי כן מחק לו את הזיכרון, ככה לפחות זה גם מוצג בפרק. ומהשיחה של מוהינדר עם נוח אפשר להבין שמוהינדר לא יודע בדיוק מה הוא עשה, הוא רק יודע שהוא איכשהו עזר לנוח למצוא את התמונות. (איך לעזאזל האיטי יכול לעזור בקטע הזה?!) לסיכומו של עניין... היה פרק מצויין ואני מחכה לפרק הבא בציפייה גדולה.