פרק השבוע, פרק 21

הפרק הזה היה פשוט.. הממ.. מדהים!

אחד הפרקים הכי טובים.. (וואי, כמה טוב שמצאתי את הפורום הזה.. אני פשוט מטורפת על ורוניקה מארס.. חשבתי שאני אצטרך להחליף חוויות רק עם ידידים שלי אבל יש את הפורום. הו וול , אני אשתוק) דאנקן כלכך יפה עם הזקן
אבל את לוגאן תמיד אהבתי, גם כשהוא היה אויב
... ופספסתי המון פרקים, אז זה היה לי קצת מוזר שפתאום כשאני שוב רואה את זה היא עם לוגאן.. בכל אופן, פרק מהמם!! ומה עם הקטע עם המצלמות?.. זה לוגאן שם אותם שם או שהוא לא ידע על זה? כי כל הזמן היא מוצאת משו נורא על לוגאן ובסוף מסתבר שזה לא הוא או שסתם לא קרה כלום וכו... קצת נמאס כל הקטע, בסוף מסתבר שהוא כן עשה הכל
. כמובן, זה תמיד כיף לדעת. ולא ידעתי שדאנקן וורוניקה אחים!!!! (הפסדתי מלא פרקים) ואיך הייתי בהלם כשהוא אמר לה את זה בפרק אתמול.. כילו..
.

Phoebe D best

New member
כמו שכולם אמרו באמת פרק מדהים!!!!

אהבתי כל רגע ובמיוחד את זה שהפרק התעסק באונס!! ממש התרגשתי בקטע שורוניקה גילתה שדנקן אנס אותה והלכה לדבר איתו הוא היה ממש ממש יפה!!! מה שכן זה היה די מגעיל לחשוב שהוא שכב איתה למרות שהוא ידע שהיא אחות!! חוצמזה ממש אהבתי את הקטע שעשו ללוגאן מסיבת הפתעה ושתפסו אותו מתנשק עם ורוניקה. וממש לא אהבתי את זה שהיא כל הזמן חושדת בו!! הוא כזה חמוד!!! פרק מהמם וכל-כך חבל שזה סוף העונה!!! אההה ולכל מי שאמר בהתחלה על דנקן עם הזקנקן הוא באמת די חמוד ככה!!

noa4u

New member
נכון שזה

מגעיל, אבל הקטע הוא שהוא היה מסומם, לוגן שם לו את הסם המטשטש בשתייה ככה שהוא לא היה מודע למעשים שלו... ובגלל זה הוא אמר לה שהוא הבין מה הוא עשה והוא היה חייב לברוח כי בבוקר, כשהוא היה פיכח הוא הבין את מה שהוא עשה, הוא שכב עם אחותו!! בגלל זה מגעיל ככל שזה יהיה הוא לא אשם... הוא לא היה מודע למעשים שלו...

M a m u s h k a

New member
אנשיםםםם

לא ראיתי תפרק.. ראיתי רק חלק לקראת הסוף ולא הבנתי כלום בקשה תנו לי תקצירון קצרצר על הפרק רק שאני יבין מה קורה.. אגב אני חדשה פה.. אני שיפרה.. תהיו חמודים ותעשו לי הכירות

Nitzan122

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

בפרק ורוניקה חקרה את כולם כדי לנסות להבין מה באמת קרה בלילה שבו היא נאנסה, בסוף היא גילתה שהיא בכלל לא נאנסה אלא שכבה עם דאנקן כששניהם היו מסוממים, אחר כך היא הלכה והתנצלה בפני לוגן (כי היא האשימה אותו בזה שהוא אנס אותה) והם חזרו להיות ביחד ואז הם נכנסו לבית שלו בנשיקה בלי לדעת שאהרון תכנן ללוגן מסיבת הפתעה והסוד שלהם נחשף בפני כולם (כולל דאנקן שדי התחרפן מזה...) אחר כך הם הלכו ביחד לחדר אורחים שלו ולוגן הלך להביא שתיה ובינתיים היא מצאה מצלמות בחדר.

כנסו !

יו!! אני עדיין בשוק ראיתם ת'פרק של ורוניקה יום רביעי היה פוציץ!! כל הפלאשבקים וזה וכל הסיפור עם דאנקן ולוגאן לא הייתי מאמינה עליו מה זה המצלמות האלה אתם עדיין אוהבים אותו כמו מקודם!?

buffgirl

New member
וואו!! איזה פרק! ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

איזה פרק מדהים! כל כך הרבה פרטים, כל כך הרבה מידע. וואו. וואו. ועכשיו אני חוזרת ללמוד למתכונת בהיסטוריה
וואו.

Charmed Gal

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif

בהחלט הפרק הכי טוב בעונה עד כה. טוב, נו, הם לקראת הסוף.
אני רוצה שיהיה כבר יום רביעי הזה.

noa4u

New member
שטויות...

תעשי הפסקה של 45 דקות מאזרחות, תאמיני לי כדאי לך!!! גם אני יעשה הפסקה מהלמידה לאזרחות, אפילו שכבר ראיתי את הפרק הזה כמה פעמים..
למרות שאני עדיין בדיעה שאין על פרק 21...

IkMfNiY

New member
נראה לך שאני אפסיד אותו? =+= ../images/Emo42.gif

פשוט לא בא לי שיגיע יום רביעי כי זה יום לפני הבגרות :X יעל

noa4u

New member
חחחחח

הבנתי... גם אני לא רוצה שזה יגיע... שונאת אזרחות!!! זאת הבגרות האחרונה שלך?

IkMfNiY

New member
להשנה :X ../images/Emo42.gif

יש עוד הרבה בשנה הבאה, אבל החל מה24.6 מתחיל החופש הגדול =+= יעל

noa4u

New member
אההה...

חשבתי שאת ביב'... כי אנחנו עושים את זה השנה, ביב' וזאת הבגרות האחרונה של כל השכבה שלי, רק אנחנו, מגמת ביולוגיה, נדפקנו עד יולי... :/

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifאה-הא... עוד 14 יום...

וזהו! חופש נצחיייייייייייייי [עד הצבא אבל למי אכפת אין ביצפר!!!!!!!!]

noa4u

New member
חחחחח

מצטרפת לשמחה, רק שאצלי זה קצת יותר משבועיים... נדפקנו עם בגרויות ביולי... :/ אבל לא נורא, אחרי זה מתחיל חופש ענקקקקקקקקקקקקקקקקק (עד הצבא...)

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifאיזו עוד בגרויות יש?

חוץ מחוזר מתמטיקה ואנגלית.. ביולוגיה זה הכי אחרון לא? X__X 4.7 שזה עוד 14 יום.

noa4u

New member
כן...

לי יש ביולוגיה, ב4.7 וואלה לא שמתי לב שזה יוצא עוד 14 יום.. חחח נחמד לדעת... :)

Charmed Gal

New member
יום אחרי פיזיקה.../images/Emo3.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif

אגב, אני מניח שאנחנו מתראים מחר ב-7 וחצי?

למעלה