פרק השבוע, פרק 21

מסכימה בהחלט.

לוגן הוא אולי הדמות הכי לא פלקטית שנמצאת בסדרה. למרות שלדעתי האישית, רוב השינויים שהוא עבר-הוא עבר יותר מדי מהר, אבל זה נחמד לראות אותו מתפתח. אני אפילו חושבת שהוא התפתח יותר מורוניקה עצמה. כרגע, זה לא נראה כמו משהו שהוא היה עושה, אבל בתחילת הסדרה הוא כן היה די מנוול ומרושע מספיק בשביל לתכנן משהו כזה. למרות שראיתי כבר את כל הפרקים בסדרה אני מנסה להתייחס אליה כמשהו שרק עכשיו ראיתי, ולא כמשהו שאני יודעת אותו כבר שבועות ומכירה אותו, זה קצת קשה אבל ניחא- אני מניחה שכל פעם שאני רואה את הפרק מחדש אני מגלה דברים חדשים. לכן, קשה לי לענות לך, כי אני כבר יודעת מה יהיה הלאה ומה באמת קורה עם המצלמות האלו ומי שתל אותם שם.

Yassi K

New member
אני רוצה שורוניקה ודאנקן יהיו ביחד!

לדעתי בסוף הם לא יהיו אחים והכל יתגלה כשקר. זאת השערה שאני חושב כבר מלפני הרבה זמן.. כי אם הם אחים מה הטעם בסידרה? ומעניין אם מי היא תהיה בסוף... וגם אני לא הבנתי את הקטע עם המצלמות... זה בטח שייך לאבא שלו או משהו (אבל הלוואי שזה שלו ואז היא לא תהיה איתו חחח איזה רע אני) ותודה שהסברתם את הקטע עם שלי הזאת שיורקת לכוסות.. גם אני חשבתי שכאילו סיממו אותה והיא העבירה את הסמים ביריקה או משהו $-: חחח אבל אז הבנתי שהיא בכלל לא הסתממה..

inbula

New member
הפרק הזה באמת גרם לי לפיצול אישיות

בהתחלה רציתי שורוניקה ודאנקן כן יהיו בסוף ביחד ויתגלה שהם לא אחים... אח"כ רציתי שהיא תהיה עם לוגן בגלל איך שהוא ישתנה ואיך שדאנקן נהיה מגעיל... עכשיו אין לי מושג עם מי אני רוצה שהיא תהיה!!! מצד אחד אני מתה שהיא ודאנקן יחזרו בגלל שהוא עדיין אוהב אותה והכל וגם לה יש עדיין רגש אליו... ומצד שני אני ממש רוצה שהיא תהיה עם לוגן!!! ובכלל אני גם רוצה שלוגן ודאנקן יחזרו להיות חברים טובים! יותר מדי בקשות אה....
ו... אני בטוחה שהמצלמות קשורות איכשהו לאבא של לוגן... אולי אפילו לרצח! מי יודע... ואני חייבת לצין שממש ריחמתי על דאנקן אחרי שהוא גילה על ורוניקה ולוגן... זאת ממש דרך לא נעימה לגלות! מסכן...

inbula

New member
אווו... ושכחתי משהו!

זה היה ממש חמוד כל הקטע עם ורוניקה ווולאס!!! עכשיו הם ממש התקרבו!!!

nateli92

New member
היה פרק מ-ד-ה-י-ם!!!

אחד הפרקים המדהימים ביותר! *הפרק עם המסיבת הפתעה- הייתי בשוק! ולוגן היה כזה חמוד!!! *לוגן בטוח לא זה ששתל את המצלמה! *ממש נבהלתי גם אני, כשקת' הלך לזונה הזאת.. חח הייתי בשוק. *מסכן דאנקן.. *לא נראה לי שדאנקן וורוניקה אחים... כי אז זה אומר שקית' הוא לא באמת אבא של ורוניקה )-:. *הקטע של החקירות על האונס היה מהמם!!!

אומייגודדדדדדדדדדדדדדדדדד!!!!!

איזה פרק מדהיםםםםםםםם!!!!! ראיתי אותו פעמיים!!! גם בעשר וגם בשתיים עשרה!!!!! לא יכולתי.... הייתי חייבת!!! היה כל כך הרבה מידע לקלוט!!! כל הדרך שבה ורוניקה חוקרת מה קרה בלילה והכל!!! זה פשוט היה מלחיץ!!! ושבסופו של דבר אף אחד בכלל לא סימם אותה בכוונה!!! זה בגלל דיק הדפוק הזה וחברה שלו!!! אההההההההההה!!!! ואיך הייתי עצובה עם דאנקן!!! וורוניקה חשבה שהוא אנס אותה ובסוף מסתבר שהוא כל הזמן הזה זכר בדיוק מה קרה בלילה וחשב שהם סתם לא מדברים על זה... איך ריחמתי על וורוניקה!!! כל כך לא היה לה מושג!!! היא הייתה כל כך חסרת אונים כשהיא עמדה ודיברה עם דאנקן בפתח של הדלת... והיא פשוט לא הבינה למה בנאדם שאוהב אותה ישאיר אותה ככה לבד ואז כשהוא אמר לה שהיא אחותו..... ואוו!!!!! וכאילו היא נשברה לגמרי ברגע הזה... למרות שהיא לא בכתה כל כך הרבה... אבל סוף לא ממש הבנתי- היא סיפרה את הכל לוולאס או לא??? ואז כשהיא חזרה ללוגאן ממש ממש שמחתי!!! וכל מה שהוא אמר לדיק ולכל מי שהיה במסיבה... רק חבל לי שדאנקן היה כל כך מעוצבן... ואיזה דפוקה מג הזאת!!! כאילו גם השורות שלה בתסריט היו ממש ממש מטומטמות כשהיא ראתה את דאנקן הורס את המכונית אבל גם ממש התעצבנתי עליה בתור שחקנית! עם כל הכבוד שיש לי לאלונה היא פשוט שיחקה בפרק הזה גרוע!!! ודאנקן כל כך מסכן כי הוא כל הזמן הזה כל כך מאוהב בורוניקה והיא בכלל לא יודעת מה הולך!!! בכל מקרה, ואז כשורוניקה ולוגאן היו סוף סוף לבד כל כך שמחתי והם היו חייבים להרוס את זה, נכון?! אוףףףףף!!!! אני לא מבינה מה הולך שם? לוגאן שבר בכוונה את המפתח של הארון משקאות חריפים?? ומה הקטע עם המצלמות!!!! אוףףףףף!!! אני לא יכולה לחכות כבר לשבוע הבא!!!! ואז בסוף עם אמא שלה....!!! יו איזה פרק לחוץ!!!! אבל שמחתי שסוף סוף כמעט הכל התגלה... היה לי ברור שדאנקן הוא זה שהיה עם ורוניקה במסיבה של שלי, ושלוגאן לא עשה לה כלום... ומה הקטע עם הזונה הזאת שקית' חקר? היא כאילו יודעת הכל על הרצח של לילי??? ואיך בסופו של דבר הוא חזר עם אמא שלה!!!! זהו.... רק רציתי להגיד שנהנתי מאוד מאוד מאוד מהפרק!!!! (אם לא הבנתם עד עכשיו....חחחח)

noa4u

New member
אז ככה...

היא סיפרה הכל לוואלס וגם הראתה לו את כל התיק החקירה של לילי שהיה לה במחשב... הזונה שקית חקר היא ההוכחה לכך שאייבל קונץ לא רצח את לילי, הוא היה עם הזונה הזאת בזמן שהרצח התבצע, היא האליבי שלו.. (רק שהוא לא רצה להשתמש בו, כי הודה במעשה שהוא לא עשה...)

הפרק הכי טוב שהיה.../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

פשוט פרק ענקק
קודם כל, דאנקן עם זקן, ררר
ועכשיו, ורוניקה ולוגן
קטעים מדהימים! במיוחד במסיבה! ואני מאוד מקווה שהמצלמה הזו היא לא של לוגן:-\ כי זה יהרוס. והקטע עם ורוניקה ודאנקן.. עם הבכי והצעקות... מדהים פשוט. כשהיא צועקת- "אז למה השארת אותי שם לבד?!" (....) "Because Youre my SISTER!!!!" אע :| לא יכולה לחכות לשבוע הבא.... מצד שני, אני כ"כ לא רוצה שזה יגמר...

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifמצאתי חור בעלילה..

חורון קטן... ^^" בפרק הראשון רואים את ורוניקה בפלאשבק במסיבה מקבלת כוס עם משקה שחור בפנים והיא אומרת "קולה רום ו-רופי [הסם] אבל בפרק 21 בפלאשבק של המסיבה מדיסון נותנת לה כוס עם משקה בהיר, שהוא בכלל סודה בלי כלום...

smadarbi

New member
הגיוני ש

היא שתתה יותר ממשקה אחד במסיבה- אפילו עם רק משקאות קלים, הענין היא שהיא לא יודעת מי נתן לה איזה משקה ובאיזה משקה היה הסם, היא לא זוכרת כלום מהערב - כשאתה רואה את הפרק הראשון אתה רואה את הזכרונות של ורוניקה מנקודת המבט והזכרון( או חוסר הזיכרון ) שלה, אז היא אומרת" קולה רום ורופי " אבל כמו שראית בבפרק הזה - היו כמה נקודות שנראו מאוד שונה מנקודות מבט של אנשים שונים, וזה בהחלט יכול להתאים לחול בעלילה. אני ממש מקווה שורוניקה תיהיה עם לוגן ולא עם דנקן, התאהבתי בלוגן והוא דמות הרבה יותר מרתקת וחמודה מדנקן..

noa4u

New member
אני מצאתי עוד אחד...

הוא נמצא בפרק האחרון, נראה אם תעלו על זה שבוע הבא, זה דיי קל... ואני בדיוק כמוך, כל כך התאהבתי בלוגן, אני ממש אוהבת את השינוי בדמות שלו! הוא ממש שחקן מעולה!!! איך אהבתי שהוא אמר לאבא שלו שכשהוא מגיע לגיל 18 הכסף של אמא שלו משתחרר ואז "בואם ווא יזי.." חחחח איך שלא רושמים את זה... :)

היי היי אני כבר ראיתי את הפרק

האחרון ולא ראיתי. אולי..בכל זאת תכתבי את זה כאן? אם סימן של פסוילר בכותרת..כמובן.

Nitzan122

New member
׀ײװ ׳ױט ז׀ך../images/Emo35.gif

ױׂ ׀א ז׀ך יװױ, ׁהטח י װאיד ׀ױט יױׂ װװ ׁ 12 יװ גׁטױ י ׀ׁ ׁהטח יױׂ ׂװ ג װךחה װײג י ׃׀אח װױ׀ ׀ױט יװױ׀ ט ׀ױךױ ׀ײ װׂ...

Nitzan122

New member
מה לעזאזל קרה להודעה שלי../images/Emo35.gif

טוב בכל אופן זה מה שהיה אמור להיות כתוב שם- איזה חור מצאת? גם אני מצאתי חור, בפרק של הנשף אומרים שלוגן עבר לשם כשהוא היה בן 12 אבל כשהוא מגלה על ההתקפים של דאנקן הוא אומר שהוא מכיר אותו מאז הגן....

irene17

New member
יכול להיות

יכול להיות שהמשפחות שלהם הכירו אחת את השניה אז גם הם הכירו ורק בגיל 12 הוא עבר לשם.

noa4u

New member
זה לא כזה חור....

כיאלו סתם בפרק הראשון שמראים שסלסט מוצאת את לילי מתה בבריכה (וג'יק ודנקן שם איתה) היא עם שיער ארוך כמו שהיה לה בתחילת הסדרה ואז בפרק האחרון שרואים את הפלאשבק שהם מצאו אותה בבריכה היא עם השיער הקצר שיש לה עכשיו, וכיאלו אם זה פלאשבק מהעבר צריך להיות לה אותו אורך שיער לא?... חחח זה סתם קטנוני, עזבו.. :)

noa4u

New member
שכחתי להשים ספויילר למעלה ../images/Emo58.gif

סורי!!!

Nitzan122

New member
אממ

גם שם היה לה שיער ארוך הוא פשוט היה בתסרוקת ככה שזה נראה די קצר אבל אם את מסתכלת טוב את רואה שזה לא קצר אלא סתם אסוף למעלה...

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifלאלא..

קודם כל אני בת. שנית, כשמדיסון יורקת בכוס ונותנת לורוניקה אותה יש שיר ברקע... אותו שיר בדיוק יש בפרק הראשון כשורוניקה מקבלת את הכוס ושותה ממנה. [בפלאשבקים כמובן] שלישית, ורוניקה הולכת ועוברת את האנשים בשני הפלאשבקים אותו דבר, רק שבפרק הראשון אנחנו רואים את זה מקדימה... ובפרק 21 רואים את זה מהזווית מבט של מדיסון. רביעית, בפלאשבק בפרק הראשון היא אומרת "אני לא יודעת מי הביא לי את המשקה אבל זה היה הבסיסי- רום קולה ורופי". ורואים אותה שותה את זה... ומיד אחרי זה היא נהיית מטושטשת...

למעלה