פרק השבוע, פרק 21

noa4u

New member
אז ככה:

הוא אמר שהיא אחותו כי לג'יק (אבא של דנקן) היה רומן עם אמא של ורוניקה וככה הם חשבו שהם אחים, סלסט סיפרה לדנקן על זה וורוניקה גילתה את זה לבד... זהירות ספויילר!!! אבל.... בפרק האחרון מתגלה שהם לא באמת אחים, הבדיקת DNA שקית ביצע תגלה שורוניקה אכן הבת שלו וכך היא ודנקן לא אחים!!!!

RossandRachel

New member
מה זה אהבתי

שהראו את כל מי שורוניקה עזרהל ו כל העונה- פתאום היא מבקשת טובה בחזרה...לראות את קייסי שוב!!! :):):) אחח אבל חבל שאני יודעת מי הרוצח..טפשה שכמותי

חותםםם

New member
אאאאאעעעעעהההההה

איזה פרק מושלםםםם!!
יואווווווו אני מתחרפנת פהההה אני מתה לדעת אם לוגן ידע על המצלמות או שלא ואם הוא התכוון לתת לה סמים במשקה.. הלוואי שהוא לא ידע את כל זה!!! ואממ.. שבוע הבא זה הפרק האחרון???

noa4u

New member
אכן כן...

שבוע הבא פרק אחרון לעונה...
ואם את רוצה לדעת בקשר למצלמות אז או שתחכי לשבוע הבא או שתקראי את הספויילר שכתבצי למישהי אחרת כתשובה לשאלה על המצלמות... בקשר לסמים, לא הוא נתן לה, מדיסון נתנה לה את הכוס עם המים, הוא נתן לדנקן...

חותםםם

New member
לאא

התכוונתי.. אם הוא התכוון לתת לה סמים עכשיו..כשהיא שכבה אצלו במיטה..אולי הוא היתכוון לעשות בה מעשים מגונים
יוווווווו נראה לי אני אקרא ספויילר
אני לא מתאפקתתתת אעעעעעעעעה

noa4u

New member
מה פתאום!!!

למה שהוא ירצה לתת לה סמים אחרי כל מה שהוא אמר לה? שכל כך מפריע לו שהוא זה שבעצם פגע בה (כי הוא נתן לדנקן את הסמים) שמה שהוא רוצה זה להגן עליה.. אין מצב שהוא סתם אמר את זה!!! לדעתי אל תקראי את הספויילר, חכי לשבוע הבא, יותר כיף לראות את זה מאשר לקרוא על זה ואז לדעת מה יקרה...

חותםםם

New member
זהוווו

אבל אולי רוצים שנחשוב את זה..בגלל המצלמות.. ולא קראתי את הספויילר..אני מתאפקת.. GO ME GO ME GO

noa4u

New member
....

אני לא חושבת שרוצים שנחשוב ככה, כי כיאלו לאיזה נער בן 17 יהיה ארון משקאות בחדר ועוד שהוא צריך להחביא את המפתח שלו? מה גם שהם אמרו שזה חדר האורחים וגם החדר שלו לא נראה כך, כשהיא באה אליו לחדר אחרי שהם שיחקו פוקר רואים שהוא שונה לגמרי, רואים שזה לא אותו החדר... וכל הכבוד לך! אני לא הייתי עומדת בסקרנות... חחחח (בגלל זה גם ראיתי את פרקים 20-22 לפני שהם שודרו בטלויזיה...)

חותםםם

New member
חחח

אני מקווה
וואיייייייי אני במתחחחחחח אבל אל תגידי לי כל הכבוד..כי..לפני כמה זמן פתחתי ספויילר
אבל אז ראיתי בטעות משו [שלא רציתי!!] והיה כתוב משו אחר..אז אני לא יודעת את הסוף.. [הספויילר היה מי הרג את לילי..]

Sweet Misery

New member
איזה פרק, אלוהים אדירים.

הרגיש ארוך מן הרגיל וטוב שכך. פשוט מדהים, מדהים, מדהים.

לדעתי זה אחד מהפרקים הטובים,

אם לא הכי. -כל כך נבהלתי לראות את קית' עם הזונה הזאת במלון. המחשבה עליו ועל מישהי כזאת הטרידה אותי נורא, אבל נשמתי לרווחה כשגיליתי שזה קשור לאייבל קונץ. -ורוניקה מתחילה קצת להרגיז עם החוסר אמון שלה. היא לא יודעת למה משמשות המצלמות האלו, אולי זה בכלל לבטחון? גאד, זה מרגיז שאנשים קופצים למסקנות ככה סתם. שבוע הבא פרק אחרון! והוהו.

smadarbi

New member
לבטחון? מצלמה שמכוונת מעל מיטה?

לבטחון זה בטוח לא, אבל אני מסכימה שהיא הייתה צריכה לדבר עם לוגן לפני שהיא ברחה שוב, אני בכלל לא בטוחה שסה החדר של לוגן , זנ היה מעין חדר מרפסת כזה מחוץ לבריכה וזה יכול להיות מצלמה שאבא שלו בכלל שם בחדר בלי קשר ללוגן זה גם לא אמין ולא מתאים לדמות של לוגן לעשות דבר כזה, הוא לא היה עם כל כך הרבה בנות ואת לילי ראו שהוא אהב, אני בספק שהוא שם לה מצלמה בלי ידיעתה .

נראה לי שזה החדר שלו, הביתן הזה

של הבריכה. כי גם בפרק של המשחק פוקר הם היו שם. ואולי צריך לאבטח את המיטה? מי יודע..

noa4u

New member
זה לא החדר שלו...

זה חדר האורחים, כמו החדר שורוניקה ודנקן שכבו בו אצל שלי במסיבה... החדר שלו נראה שונה לגמרי.. חוץ מזה נראה לכם שיהיה לו בחדר ארון מלא משקאות והוא יצטרך להחביא את המפתח בשבילו? לא נראה לי... קודם כל למה שיהיו לו משקאות בחדר? דבר שני למה הוא יצטרך להחביא את המפתח? זה בדוק לא החדר שלו!!!

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifחחח כן..

בקשר לשאיין אני גם נלחצתי קצת אבל אמרתי לעצמי כזה "זה לא יכול להיות, זה לא יכול להיות, קית' לא כזה! זה בטח לחקירה או משהו" וצדקתי! ובקשר לזה שהיא קופצת למסקנות חח איך אני זוכרת שהייתי חייבת לדבר עם מישהו על הפרקים האלה ובמיוחד על זה והשתגעתי ולא מצאתי עם מי. ואז הוספתי אותך לאייסי ודיברנו על זה שהיא סתומה שהיא לא נשארה לברר מה הקטע עם המצלמות ופשוט ברחה. :<

יואוו. לא טוב לראות אות בסיטואציה

כזאת בסדרה, נכון?! מילא אם זה היה "תהרוג אותי וזהו" כשהוא היה צלם חרמן, אבל פה הוא אבא מסור ורחמן.>:

smadarbi

New member
אני לא בטוחה

שזה החדר שלו. וגם אם כן, אני חוזרת ואומרת, זה פשוט לא מתאים לדמות שלו, אולי לדמות שהוצגה בתחילת הסדרה בפרקים הראשונים, הייתי מאמינה, אבל הסדרה השקיעה המון בהתפתחות הדמות של לוגן ולהראות את כל המורכבות שלו, זו הדמות שהכי התפתחה והכי הושקע בה מכל הסדרה, וכרגע הוא מאוד שונה מאיך שהוא הוצג בהתחלה. לצלם את הבחורה שהוא נראה די מאוהב בה, הראשונה מאז לילי , שוכבת איתו, כמה דקות אחרי שהוא גילה שהוא אחראי בעקיפין לאחד הלילות הכי נוראים בחייה, פשוט לא מתאים לו, זה לא אמין. ואם עושים את זה רק בשביל מתח וטויסט בעלילה אז זה פשוט מאבד מהיופי של הסדרה. אני מאוד אשמח לגלות בפרק הבא שיש הסבר אחר למצלמה (אני מהמרת על אבא אקולס. הוא נראה מספיק דפוק בשביל) זה ואני מאוד מאוד מקווה שלוגן וורוניקה כן יהיו ביחד בסוף, כי הכימיה ביניהם מדהימה והורמן הזה הוא ממתק אמיתי לכל אוהבי הטלוויזיה באשר הם.

למעלה