פרק השבוע, פרק 21

Nitzan122

New member
וואי אני מתה על הפרק הזה../images/Emo70.gif

זה אולי הפרק הכי טוב בעונה
הסצנה של ורוניקה ודאנקן כזאת עצובה וכשבסוף הוא אומר שהיא אחותו והיא הולכת משם וסלסט מסתכלת עליה זה כזה עצוב!!! אבל לשכב עם אחותך, מסומם או לא זה ממש אבל ממש מגעיל... והמבט על הפנים של כולם כשהם נכנסים בנשיקה... ואחר כך כשלוגן אומר לדיק לצאת ושהוא אומר שאם יש למישהו בעיה עם החברה שלו והם מסתכלים על דאנקן אני כל כך מרחמת עליו... ומג תמיד מצחיקה אותי שם כאילו, כן גאון, החבר שלך באמצע התקף זעם זה בדיוק הזמן לדרוש שהוא יגיד לך אם הוא עדיין אוהב את האקסית שלו... ואיזה מסכנה ורוניקה בקטע עם המצלמות, אוף זה לא הוגן כל פעם שמים אותם ביחד לשתי דקוצת ואז מפרידים אותם!!!
וליאן
איך היא אפילו מסוגלת להסתכל לה בעיניים אחרי מה שהיא עשתה להועוד תעשה לה

VronicaM1234

New member
שאלה דחופפהה

כה גמני מכורה לסדרה הזאת.. סדרה גדולהה!!?. ממ רציתי לדעת מה יהיה בסוף עם לוגאן וורוניקה?.. ומה היה כל הקטע של המצלמות בחדר שלו?? והם כל כך חמודיםם ביחד למה כל הזמן מוצאים דרך להפריד ביניהםם אופפ

galush666

New member
איזה פררקקקקקקקק

אני נראה לי בחיים לא התרגשתי כל כךך אני פשוט יותרר מדי אוהבתת את הסדרהה הזאאתתתת

maroon5 girl

New member
באמת פרק טוב

הקטע עם דאנקן והעימות בין השניים היה פשוט מצויין

revi 17

New member
../images/Emo13.gifלא עדיף שתחכי לפרק הבא....

אבל אם את כול כך רוצה לדעת בלי שאני אהרוס לך יותר מידי לחדר הספציפי הזה לוקח ???? את כול הכיבושים שלו ומצלם אותם שוכבים ורוניקה גילתה את החוטים יוצאים מהתקרה וברחה ובצדק אני חייבת לומר ועדיין אף אחד לא יודע מה יקרה איתם סורי

noa4u

New member
ראית את פרק 22?

כי לפי מה שאת אומרת לא ראית, אז אל תמהרי להסיק מסקנות כי מה שמרת לא נכון... לוגן לא מצלם שם את הכיבושים שלו..

noa4u

New member
כדאי לך לחכות לשבוע הבא...

ואם את לא רוצה אז תקראי את מה שכתבתי לשאלה של מישהי אחרת ותביני למה המצלמות...

revi 17

New member
ת'אמת שכן פשוט לא רציתי להרוס לזאת

שנמצאת שני מקומות מעלי כי היא ניסיתי לא להרוס לה.אז רשמתי ??? וספויילר ברור שהכוונה לאבא של לוגאן

hilagogo

New member
מי שיודע מה יקרה?

ספרי לי בדיוק מה הולך לקרות בבקשה

noa4u

New member
אמרתי לכם שזה פרק מדהיםםםם!!!

אין זה הפרק הכי יפה העונה, לדעתי אפילו טוב יותר מפרק 22!פרק כל כך מעולההההההההה! ראיתי אותו כבר 15 פעם, בלי להזגים!!!

אני חייבת הסבר

למה הם היתכוונו לטיפול שניים? ועוד משהו אמרו ששלי לא הייתה מסוממת וניראה לי שורוניקה האשימה אותה בזה שהיא סיממה אותה היא לא אמרה את זה במפורש אבל בגלל שכיביכול סיממו את אשלי ואז היא ירקה לה בתוך הכוס והעבירה לה כמו קטנה של סם אבל ורוניקה ניראתה מסוממת לפני כן בקיצור למה היא אמרה לה את יודעת מה עשית לי כאילו היא האשימה אותה...בקיצור מה שרציתי להגיד בכל הטררם שסיפרתי עכשיו................................................... הוא שהפרק הזה עשה לי צמרמורות אני עדיין מצומררת חבל על הזמן איזה פרק אני עדיין בפה פאור כל פעם הם הצליחו להצחיק ולהפתיע אותי כל כך הרבה פרטים נתנו בפרק הזה ו-א-ו-ו-ו-ו-ו

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif../images/Emo26.gif

טיפול שיניים זה איך מדיסון קוראת ליריקה שלה בכוס והנתינה למישהו אחר. מדיסון לא הייתה מסוממת... דיק ניסה לסמם אותה ע"י כך שהוא שם את הסמים בכוס, אבל היא לא שתתה את זה והביאה את זה לורוניקה שבדיוק עברה שם והרי מדיסון שונאת אותה, אז היא ירקה בכוס והביאה לה. [היא לא הייתה מודעת לזה שיש סמים בכוס..]

The Evil Fairy

New member
אהה :]

אז בעצם זה לא אשמת מדיסון.. כאילו.. היא לא עשתה את זה בכוונה.. נכון? ואממ.. ורוניקה כבר ידעה שהם אחים לפני שדנקן צעק את זה? ושאלה לא ככ קשורה.. מתי בדיוק לילי מתה? לפני או אחרי המסיבה הזאת? ושאלה אחרונה.. היה איזה פק שפספסתי עם עט או משהו של וויביל [מי זה וויביל בכלל??].. אפשר לקבל הסבר? נראה לי שהפסדתי משהו חשוב.. תודה למי שיענה! :]

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifעוד תשובות../images/Emo26.gif

מדיסון לא הייתה מודעת לזה שיש לה סמים בכוס אז חוץ מהתעלול הילדותי של -לירוק בכוס ולהביא את זה למישהו, היא לא עשתה שום דבר בכוונה רעה.
ורוניקה ידעה שיש אפשרות שהוא אח שלה, אבל היא לא ידעה בבירור.
לילי מתה לפני המסיבה. אחרי המוות של לילי אבא של ורוניקה שהיה אז השריף האשים את ג'ייק קיין [אבא של לילי] ברצח, וכל העשירים נידו אותו ואת ורוניקה. בשביל להוכיח להם שלא אכפת לה היא הגיעה למסיבה... זייהו.
נמנמ קודם כל וויביל זה ההוא עם השפם... [והעיניים המדהימות
] הוא הבאד בוי של הביצפר והיה לו איזה קטע עם לילי פעם... הוא אהב אותה אבל לילי הייתה עם לוגן... והמ... הקטע עם העט זה של-לילי היה עט שאפשר להעביר בו פתקים סודיים.. ומצאו את העט הזה על וויביל אחרי שהוא פרץ להם לבית... אז ורוניקה הבינה שהוא בעצם חיפש את העט בשביל להוציא איזשהו פתק מבפנים...

The Evil Fairy

New member
הו! תודה :]

וויביל זה לא במקרה זה שלקח אותה מלוגן בפרק האחרון נכון? ובקשר לקטע עם המסיבה.. לא קצת מוזר שאחרי שהחברה הכי טובה שלה מתה ורוניקה כבר הולכת למסיבות? וגם דאנקן.. או שעבר כבר כמה זמן? ותודה רבה :]

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifעבר כמה זמן...

וכן זה ההוא שלקח אותה על האופנוע..

למעלה